Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Blago tebi. Za mene je kasno da budem nevin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeli ti radis za gestapo? Imas gadan avatar i nick! Sta se raspitujes za mene ako si musko?! Shalom! Amin!
Alo bre,pa ovo je ozbiljna tema,a vi se šprdate sa njom!!!
Ovde se radi o jednoj bitangi,probisvetu,i stipsi zbog čijeg neotvaranja propada celokupna privreda Srbije,i to baš pred godinu u kojoj su predviđena značajna povećanja zarada za policiju,vojsku,penzionere,poslanike i ostale vredne ljude zaposlene u državnim institucijama...
Gestapo je davno rasformirana organizacija.Sad dobih poruku da moram da menjam sliku i avatar,valjda zbog uniforme sa slike.Ne vidim nista gadno ni u slici ni u imenu. Nisi odgovorio ni na jedno pitanje,a ovde si se obratio za pomoc.Ako ne zelis da saradjujes ne moze ti se ni pomoci realno. Ne interesujem se za muskarce ali smatram da posao koji neko radi u odredjenoj meri utice na povezanost sa drugim ljudima,u tvom slucaju sa zenama. Na kraju ce se ispostaviti kao tacna moja teorija da se radi o provokaciji s tvoje strane i da ovo nema veze sa stvarnoscu..
Ovo je tvoj problem sto si sam a ne sto nema devojaka.
...podjem na neku Temu da me prodje svijetlo koje nosim
da obasja
da ne bi tinjalo
kad ono...Tema otisla
iz Nisa u ,-Vidis...![]()
Који је твој проблем, па си сам?
Ja sam vernik a ove zenske su pretezno ulicarke sto brisu nos rukavom i lezu pod svakoga!
Ja mislim druze da je tvoj problem sto si frustriran do zla boga...nit sam za sebe rekao da sam agent niti za tebe da si seljak...rekao sam da nisam zainteresovan za muskarce a ti vices da te oni ne zanimaju.Ne citas sta drugi pisu,vrtis svoj Amin fazon i to je to...Kakav pristup imas cudilo bi me da i drugara imas a ne curu...![]()
A meni je Betoven svirao violinu na uvce.
Taj fazon kod mene ne prolazi..Mene ne mozes da pravis ludim...ako ti jos neko veruje ti se nastavljaj s njim,od mene imas pozdrav.Amin!
A shalom? Zaboravio si shalom...![]()
Ubice nas ta sloboda govora![]()
Ako ne zacepimo izacicemo kroz dimnjak hahaha
Jesam li ja pagan sto se nisam cuvao za brak??![]()
Који је твој проблем, па си сам?
Ubice nas ta sloboda govora![]()
Ako ne zacepimo izacicemo kroz dimnjak hahaha
Jesam li ja pagan sto se nisam cuvao za brak??![]()
Ne prizivaj ga molim te![]()
Zamisli Crvenokosa da upoznas tako nekog od 29,a jos uvek nevin, sta bi mu radila,![]()
Šta da mu radim?!? Dete, bre, kupila bih mu čokoladu i sok, pa neka ide kući i da pazi kako prelazi ulicu...![]()
Da li treba da cekam april ili moze avansno?![]()