- Poruka
- 73.850
Tamo gde ja zivim, i pop se svalera![]()
Čuj, i pop... Opšte je poznato da su popovi najveći švaleri...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo gde ja zivim, i pop se svalera![]()
Mane bre! Nije film u pitanju! Kako jedan jos uvek mlad pametan i lep covek da nadje sebi moralnu zenu? Voleo bi da nam bude prvi put. Mislim i ja i ona da budemo prvo onom drugom.
Pazi, ja ne znam zbog čega, ali svaki čas se čuje, ovog popa uhvatili sa onom, onaj se švaleriše sa ovom.... Ma ludilo, pa ti posle veruj popu.![]()
A da malo promenis shvatanja, samo malo...malkice.
Secam se da sam sa 16 god hteo da se zenim..cetvrti put![]()
Secam se da sam sa 16 god hteo da se zenim..cetvrti put![]()
Sad imas 46 i jos si neozenjen?Secam se da sam sa 16 god hteo da se zenim..cetvrti put![]()
Sad imas 46 i jos si neozenjen?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Šta te je sprečilo?
Bio bi taman kao iz onog vica, što ne smeš da biješ Roma prvaka? Jer mu je tata osmi razred...![]()
Kamo srece da imam 46..rodjen sam ne tako daleke i nadasve burne 1904-e
- - - - - - - - - -
Nije hteo pop da me venca. Ti popovi, nigde ih nema kad trebaju![]()
Jao, ne opet!![]()
Da li sam ikad pricao kako smo 1919-e prebacivali bugare preko granice?
Sneg je bio do kolena, konji umorni, toliko je bilo hladno da su se i plamenovi na vatri zaledili![]()
Idemo mi tako ka batocini i shvatimo da nemamo vode
Samo je jedan imao cuturicu..tuga...ljudi nas gledaju...a smrdeli smo kao jaguari![]()
Pa bugari, zato i pisem na temi![]()
Sneg je bio do kolena, konji umorni, toliko je bilo hladno da su se i plamenovi na vatri zaledili![]()
Pa bugari, zato i pisem na temi![]()
Jeli ti radis za gestapo? Imas gadan avatar i nick! Sta se raspitujes za mene ako si musko?! Shalom! Amin!