Imam 29 i jos uvek sam nevin

Pazi, ja ne znam zbog čega, ali svaki čas se čuje, ovog popa uhvatili sa onom, onaj se švaleriše sa ovom.... Ma ludilo, pa ti posle veruj popu. :aha:

Ja cuo da je pop iscepao 10 kubika drva da ga ne ubije besni muz :lol:

A da malo promenis shvatanja, samo malo...malkice.

Ja bih pre rekao da je problem lokacija gde trazi.

Sad imas 46 i jos si neozenjen? :D

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Kamo srece da imam 46..rodjen sam ne tako daleke i nadasve burne 1904-e :rumenko:

- - - - - - - - - -

Šta te je sprečilo?
Bio bi taman kao iz onog vica, što ne smeš da biješ Roma prvaka? Jer mu je tata osmi razred... :flert:

Nije hteo pop da me venca. Ti popovi, nigde ih nema kad trebaju :aha:

Da li sam ikad pricao kako smo 1919-e prebacivali bugare preko granice? :D
Sneg je bio do kolena, konji umorni, toliko je bilo hladno da su se i plamenovi na vatri zaledili:aha:

kicked-out-smiley.gif

Ako se ne varam napisao si u prvoj objavi da si pametan ili obrazovan i lep...ta neka kombinacija je bila...kako tako obrazovan da ne mozes da se sastavis za pravopisom. To je jedna stvar koja mi je upala u oci.

Da danas nadjes mladu osobu koja nije moralno posrnula do kasnih dvadesetih godina mislim da je neizvodljivo,a da pri tom izgleda lepo.Cak i ove manje lepe zagaze u te nemoralne akcije,da se tako izrazim.Po bozijim zapovestima ne zivi niko od nas u danasnje vreme...Ne mogu da odredim da li ovde lozis narod ili sta je u pitanju.Cime se bavis inace,kojim poslom?

Back