- Poruka
- 92.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Too stupid to be true![]()
![]()
![]()
Sa sve "Neguj mo srbski jezik" - stilom pisanja![]()
![]()
![]()
Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam skim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!
Razocarao se vise se ne oglasavahahaha ???? uplasio ga moj stari avatar...jos me i prijavio...zrele zene ne vole nezrele muskarce ????
Ići ćeš u rajsamo pazi da te ne žrtvuju ko devicu
![]()
Ja u raj 100%! Nego kad si iskustan da mi kazes jeli istina da zenski polni organ mirise bukvalno na ribu?!
Retko kada pisem ozbiljno ovde. Ono ne pridajem vam bas toliki značaj ali evo veceras ispisah po nešto. Dragče vataj zapisnik
Čka nikako ne miriše kao riba ili bilo koji morski organizam. U principu seks posle tusiranja tj prilikom takvog sexa nema nekog mirisa, ajmo dalje ...Svaki miris čke je relativno blag i opet relativno se razlikuje. Ja nikad nisam spavao sa devojkom koja je bila toliko nehigijenski opredeljena pa da osetim bilo kakav neprijatan miris. Odma da ti olaksam muku danas ima 100 nacina i moze da mirise i kao pupoljak ružeako vlasnica iste to želi.
Nema tu nikakve nauke. Čka nije istog mirisa na početku sexa i na sredini žestokog sexa posle raznih stimulacija itd to je sve banalno i ne bih davao značaja tome .
Taj ko ti je rekao da miriše ko crknuta riba je imao ozbiljno loš sex i izbor partnerke plus moguće da je nesrećnica bolesna. Nema na čemu(za odg)![]()
Secam se i da si mi govorio da sam nepismen
Mozda ne mirisi na ribu al ima ukus kao usoljena haringa![]()
Ići ćeš u rajsamo pazi da te ne žrtvuju ko devicu
![]()
Ja u raj 100%! Nego kad si iskustan da mi kazes jeli istina da zenski polni organ mirise bukvalno na ribu?!
Blago tebi. A opet ako si bio sa polupanim kamenjarkama kako ih zove brat Miroljub Petrovic onda ni sta nisi dobio. Pricali su mi momci sa iskustvom da zenski polni organ merusi na ribu. Ja ne znam. Ali me zanima.
- - - - - - - - - -
!
Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam skim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!