pandiani
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
ti zapravo hoces da kazes da su vanzemaljci tu oko nas, stalno nas posmatraju i proucavaju. ipak, mislim da grijesis. za razliku od mrava, ljudi su inteligentna bica i bili bi svjesni da nas neko posmatra i proucava. ne vjerujem da su eventualni vanzemaljci evoluirali do te mjere da nas proucavaju sa udaljenosti od nekoliko miliona svjetlosnih godina. ljudi kad su proucavali mrave, uzimali su ih i nosili u laboratorije, pa bi i "oni" valjda trebali doci i pokupiti par primjeraka da ih detaljno prouce. e sad, neko rece "nismo mi njima interesantni". tu mogucnost apsolutno odbacujem, jer ako su superinteligentna bica, naravno da ce biti zainteresovani da do detalja ispitaju planetu zemlju i zivotne oblike na njoj.
i shvatila da tu nema nista zanimljivo, osim izuzetne organizacije tih mrava.
eto to vam je nas deniken da ne pominjem da pol cinjenica u njegovoj knjizi nisu tocne i da je zaradio brdo para mislim najlakse je biti znanstvenik i rec za sve ono sta se trenutno nemoze objasnit rec da tome je kriv bog ili svemirci ili evoksi ili sta ocete zato deniken je najveci supak u historiji covjecanstva!!!!!