...Voleo bih da cujem Vasa misljenja na ovu temu...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
black-devil:vanzemaljskog zivota ima
a sad dokaza o njemu za sada nema, bar nista konkretno)
Icarus:Nema tu bas neke logike , ne cini Amerika cijeli svijet , pa da CIA i FBI uvijek moze zataskati , njihovi posjeti su veoma rijetki i vide ih cudne osobe ciji je alibi redovno " klimav " . I ako su prije 100 godina posjedovali tehnologiju tako softiciranu da su nas mogli posjetiti i preci toliku udaljenost sada bi trebali ici na ljetovanje na zemlju
E pa ja nisam do sada znao za Sibir do sada, ali kada se to vec desilo u Nevadi, a shto se ne bi desilo u u Sibiru, pa cak i oni crtezi na pshenickim poljima shirom Velike Britanije. Ljudi moram vam reci da tu neshto smrdi PDON:Bas tako STOORBAK.I nije samo Nevada(dugo vreme najstrozije cuvana tajna od strane C.I.A.-e),koja se DOGODILA 1951 god.Malo ranije,1908 godine,SIBIR!
Dal je to bila kometa?Ako je bila,otkud onda ama bas u svemu isti simptomi pustosenja kao oni koji su nastali posle Hirosime i Nagasakija?!Bila je nuklerana eksplozija i ja u to nikako ne sumnjam.Samo,cija...?
Lazenstein:Većina ovih stvari su dezinformacije koje su neki klinci napravili da bi digli prašinu. Ja ne kažem da ne postoje možda neki pravi znaci, ali 99% ovoga je izmišljeno ili podmetnuto
najbolji je pocetak pjesme te kad Branko DJuric Djuro prica ono sa top lista nadrealistaIcarus:Da , i jos nesto
Slusaj mater .