simple_things
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Obersturmfuehrer:golim okom....
pa to je prilicno diskutabilno, neko vidi bolje neko losije![]()
Ma nema to veze sa optičkim sposobnostima,već sa geografskim položajem....
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:golim okom....
pa to je prilicno diskutabilno, neko vidi bolje neko losije![]()
Obersturmfuehrer:da, i sa geografskim polozajem, i sa uslovima u atmosferi, i sa svetlosnim zagadjenjem itd...
u svakom slucaju, kakve veze ima koliko se galaksija vidi golim okom?
to je jasan znak da nisi procitao od pocetka do kraja, i video da je mozda 1, max 2 osobe to osporavalo...pustiću buba'švabe da se same zabavljaju pokušavajući da ospore postojanje viših bića...
ima i to 26 strana ali se uopste ne slazem sa tvojom teorijom.jesi li do nje dosla sama ili...???simple_things:Pa ,tema bi bila vrlo interesantna da ima sa kim da se razgovara o njoj......Na žalost,očigledno je da nema......
Nadam se da se nisi uvredila! pozz...simple_things:A da se raspravljam o tome da li se jede i gledaju filmovi ......pa pravo da vam kažem uopšte mi nije interesantno...
Obersturmfuehrer:ok je to sto kazes, ali ti nista nisi rekla oko cega moze da se polemise...osim neke nebulozne price o bubasvabama....

Obersturmfuehrer:ne vidim da si se potrudila da objasnis...ne mozemo mi da bacamo pasulj da vidimo sta neko hoce da kaze....

znaci malo po malo, kao sto su spanci indijancima davali zlatne narukvice i ogledala, verovatno bi se oni tako ponasali i prema nama....ne verujem da bi nas smatrali insektima, jer onaj ko nadje drugi oblik inteligencije u svemiru sigurno ga ne bi nipodastvao, i smatrao 'jadnim'...
,ili su se pojavile kad i mi pa signali jos putuju,sto znaci da smo na slicnom nivou razvijenosti....simple_things:Mi sami sebe nipodoštavamo....ne trebaju neka bića iz svemira da nam kažu ko smo ,kada mi u 21. veku vodimo ratove radi novca i sexualnih frustracija.....mi nismo ništa drugo nego kolonija buabšvaba....

KiZo:Ovaj,polako da se ne zanosimo pa ta civilizacija bi sigurno odasiljala kroz svemir neku energiju,razmisli malo,radio talasi,sigurno ali sigurno ako je dostigla taj nivo nauke i doslo do razvoja telekomunikacija [ili mozda telepatija i tu prica o bubasvabama ima nekog smisla ali opet radio signali emitovali bi nesto],mi bismo vec primili taj signal...
precnik mlecnog puta [tamo gde je najsiri] je 100.000 Sv. godina a mlecni put je stabilan vec 9 milijardi godina..To daje 3 opcije ili su se te civilizacije samounistile [ili odumrle vremenom pre nego sto smo se mi pojavili], ili smo mi ipak najinteligentniji,ili su se pojavile kad i mi pa signali jos putuju,sto znaci da smo na slicnom nivou razvijenosti....
Obersturmfuehrer:Nekako mislim da ce se zemljani tek 'sloziti' kad (ako) upoznamo neku drugu civilizaciju i kada konacno vidimo da nismo sami...
Obersturmfuehrer: