Maravilloso
Zainteresovan član
- Poruka
- 497
I ja velim...Izvini što ovo čupam iz konteksta, Maravilloso... ali vrlo mi je simpatično.
Seks i muzika.
Ima neke istine u tome.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja velim...Izvini što ovo čupam iz konteksta, Maravilloso... ali vrlo mi je simpatično.
Seks i muzika.
Ima neke istine u tome.![]()
Kako kome i prvo i drugo...I tako nastaju mentalni problemi kad ne počne zbog nečega uvek da se diže........
jako, bas jako, si me podsetio na jednu knjiguМожда ћу мало да одем у неку мистику, али имао сам неколико пута нека... искуства, која не знам како бих описао него неку врсту неограничене свести, нечега што заиста јесам... када не мислиш ништа, нема никаквих речи или слова у глави, већ само ћутиш и конташ... Тад сам доживео своје тело буквално као тамницу, и не само тело, већ све оно што ја јесам, од начина размишљања, схватања емоција, погледа на свет - ма све. И тај осећај неког, да тако кажем, незадовољства над оним каквом сам личношћу самог себе направио, тера ме и опомиње на то колико је битно радити на себи, и да је уствари једино што својим постојањем можемо створити јесте наша личност, без обзира на то да ли се она нашом смрћу бесповратно губи, или су тачне религијске приче о неком накнадном суђењу о том нашем делу. А та искуства која сам споменуо... не могу и никад нећу моћи неког другог у то да убедим, али ја сам, бар што се мене тиче, уверен да је то питање свести нешто можда најчудесније у нашем постојању, а да оно шта смо ми уствари, оно неко истинско "ја", није толико везано за овај материјални свет, барем онако како га ми данас схватамо.
Hm, a ima li smisla ne živeti... ako ćemo već umreti...?
Znate li da ljudi koji su kreativni nemaju ovakve misli....zakljucak , ne da ste lenji nego ste paraziti do bola......

kako ti možeš govoriti o smislu života ako si, kako sam kažeš, nezadovoljan svojim životom?Nema, što se mene tiče.
Ovog trena bih se ubio da nema straha od smrti. Ne živim posebno loše niti imam većih teškoća. Nezadovoljan sam svojim životom i zato bih ga prekratio. Kad sam prolazio kroz užasne životne trenutke ni tada nijesam uspio da prevladam taj strah.
Kad sam zadovoljan životom zaboravim kako bi to bilo razumno učiniti.
Po MENI nema smisla živjeti.

ja mislim da ne postoji slucajno.Uživanje u životu nikako nije smisao ili poenta života, to je način života. Više ljudi se pati kroz život, a mala nekolicina uživa. Istina je da ne postoji smisao života. Ja verujem da je sav život nastao nizom slučajnih događaja u dalekoj prošlosti, a ništa što je nastalo slučajno ne može imati smisao.
Moje skromno mišljenje je da posledica ne može biti slučajna, ali uzrok može. Na primer: naravno da ne mogu slučajno umreti, ali mogu slučajno uzrokovati nešto što će za posledicu imati moju smrt. Istina je da ako neko umre mora biti živ pre toga, ali život nije uzrok smrti.ja mislim da ne postoji slucajno.
postoje samo uzroci i posledice.
koji nisu slucajni.
ne mozes ti slucajno umreti.
to je posledica toga sto si ziv.
poenta organskog je da postane neorgasko,
to mu ej barem krajni cilj.
ja ni ne kontam zasto se toliko zamaram smislom kad treba sve da svedem na hedonizam.
Moje skromno mišljenje je da posledica ne može biti slučajna, ali uzrok može. Na primer: naravno da ne mogu slučajno umreti, ali mogu slučajno uzrokovati nešto što će za posledicu imati moju smrt. Istina je da ako neko umre mora biti živ pre toga, ali život nije uzrok smrti.

Može i tako, ali može i slučajno. Ne mora osoba biti uzrok moje smrti, šta ako poginem u zemljotresu ili me pogodi deo aviona koji je otpao sa istog sa 5000m visine? Al ne vredi se nastavljati, ti ne veruješ u slučajnosti dok ja mislim da se slučajnosti dešavaju u svakom momentu života.mozes nesvesno,neko drugi nesvesno, ili svesno. ali ne slucajno.
Nije moje da sudim.vidi se da sam egoista,ne?

kako ti možeš govoriti o smislu života ako si, kako sam kažeš, nezadovoljan svojim životom?
možda hoćeš da kažeš da tvoj život nema smisla?![]()
Može i tako, ali može i slučajno. Ne mora osoba biti uzrok moje smrti, šta ako poginem u zemljotresu ili me pogodi deo aviona koji je otpao sa istog sa 5000m visine? Al ne vredi se nastavljati, ti ne veruješ u slučajnosti dok ja mislim da se slučajnosti dešavaju u svakom momentu života.
Poenta zivota, DA UZIVAS U ZIVOTU.
Umrecemo pa sta, to je neizbezno, do tada uzivj sto vise. Sve one sitnice koje smo zaboravili da postoje i uzeli ih zdravo za gotovo, treba poceti ponovo u njima uzivatii.... Sitnice cine zivot. Kolko puta ste narucili nesto mahinalno, a ne zato sto vam stvarno prija? U ovakvim prilikama cesto se setim one narodne: K...cu je-ba-li ili ne nama vreme prolazi.
muhahahaha.Kažem ja... parodija je najviši oblik filozofije...
E baš ga ti pojednostavi, do koske.
Ako je tako daj prijavi patent. Ti uzmi pare a mi ćemo svi početi da primjenjujemo taj metod, uživaj narode u životu. I nemoj ko da se zajbv, da ne uživa inače odma u apsA biće i tojaga da radi za nauk drugima.

Kažem ja... parodija je najviši oblik filozofije...
Bio je ružan i nesrećno zaljubljen u Magdalenu, tako da mu je razum bio ozbiljno pomućen. Zato je i bio ženomrzac...uz duzno postovanje..ducic je bio ozbiljno sheban lik![]()
Možeš pričati šta hoćeš ali nisi u pravu. I "kupio" sam kartu, nisam "kupila".zemljotres je poseldica kretanja zemljinih ploca i jezgra zemlje.
deo koji je otpao sa aviona je propust coveka i kompanije.
neko nije zamenio sta je trebao,nije zavrnuo sraf , ti si kupila tu kartu.itd,itd,itd....

Možeš pričati šta hoćeš ali nisi u pravu. I "kupio" sam kartu, nisam "kupila".![]()
Žali bože ljudi koji imaju samo jedan cilj i jedan smisao u životu......
Ti će više biti ispražnjeni nego ispunjeni.....
Ti će više biti namučeni nego usrećeni....
Ti će više biti sami nego društvu....