JA KOJI JESAM
Poznat
- Poruka
- 7.799
E hvala ti, postuj mi te linkove.
Inace ti si tako- citanjem literature i primenjivanjem procitanog, resila probleme? Mislis da nema smisla traziti "strucnu" pomoc ? ...Dok sam bio u srednjoj isao sam tako kod psihijatara i psihologa cije je strucno misljenje uglavnom bilo- "a ti si mlad momak i lep i pametan, ne bi trebalo tako da se osecas...uzivaj u zivotu, druzi se sa ljudima, upisi se na neki sport.." i slicno. Sada me drug savetuje da idem na psihoanalizu i to je kao ono pravo, jedino sto donosi rezultat al moram da dam 500 evra mesecno lol.
Pokušaj da spališ par papričića, kao što sam ti predložio... i u tome budi iskren prema sebi, budi dosledan onome što činiš. Koštat' će te par listova jedne sveske, i par šibica, ukoliko nemaš upaljač... Čak i moja pokojna baba Mileva, koja je bila iscjelitelj, kao dio svojih iscjeljiteljskih aktivnosti, spaljivala je ljudima 'noćne more' i dolazili su joj nazad oslobođeni, s darovima. Ali ja ti tvrdim da i sam to možeš... pokušaj i ne srami se svog akta. Uostalom, nikome ne moraš da pričaš o tome. Ne boli, nema nepoželjnih posledica. Jedino što može da ti se desi jeste da ne uspiješ.