Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Udaljavate se od teme, opet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ta partizanska deca su uvek bila avangarda. To se uvek i isplatilo.
Sandrina kaze da je u x generacija ciste srpske krvi,i fala Bogu nema Turcina koji je tu umesao prste.
.
Ondak si mnogo vremešna omladinkaJa sam i Titova pionirka i omaldinka iz Srbije brale![]()
Nažalost moramo da dokazujemo svoje poreklo jer igramo po vašim pravilima. U našem društvu to nikad nije bilo bitno.
Nažalost moramo da dokazujemo svoje poreklo jer igramo po vašim pravilima. U našem društvu to nikad nije bilo bitno.
Vala jeste... tih ''tragičnih grešaka'' je bilo i više nego što se piše po forumu ali da li su to bile ''greške'' ili nečija namera??
Tačno. Pop Zečević sa partizanskim saborcima.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/2/29/Vlado_zecevic_i_fjodor_mahin.jpg
Ajde brate Srbine reci koja je to ''akcija'' uticala na Kursku bitku ili Staljingrad?Akcije NOP-a su jedino doprinele smanjenju broja SRBA i ništa više...nemoj preterivati,nije lepo....
Partizani koji su dosli 1945 u Srbiju nisu znali ko je ko.Sta mislis ko je tu koga potkazivao i streljao?
Ko ti kriv što ti ne izgledaš ovako prirodno aristokratski , nežno i gospodstveno , jednom rečju pravoSrpski, slovenski ...mo'š samo da mi zavidiš, a ja likujem
p.s.... ili da se izblajhaš pa tako k'o spržena plavuša da zamišljaš svašta nešto ....itd![]()
Nemoj da te to čudi.Oni koji vole da se dekarišu kao komunisti najčešće su praznoglavci kao ta "drugarica" koja piše o čistoj krvi i sličnim glupostima.Oni su "komunisti" jer je komunizam njima doneo brojne privilegije i oslobodio ih bede u nekim pripizdinama pardon krševitim predelima bivše domovine.Pa sad moj je zivot otisao u sasvom drugom pravcu, a nikada se i nije odvijao u miljeu nekog sovinizma.
Bas zato sto to u bivsoj YU ( barem u Srbiji) nikada nije bila tema zacudih se da se prica sa ponosom o cistoj krvi.
I mislim da je jako,jako ruzno u zemlji gde u kojoj su ravnopravni gradjani
i muslimani hvaliti se time da hvala Bogu nije bilo Turcina u familiji.
Nemoj da te to čudi.Oni koji vole da se dekarišu kao komunisti najčešće su praznoglavci kao ta "drugarica" koja piše o čistoj krvi i sličnim glupostima.Oni su "komunisti" jer je komunizam njima doneo brojne privilegije i oslobodio ih bede u nekim pripizdinama pardon krševitim predelima bivše domovine.
Partizani koji su dosli 1945 u Srbiju nisu znali ko je ko.Sta mislis ko je tu koga potkazivao i streljao?
Zasto licitiras sa brojkama,komisija je izasla sa podatkom od dosad indentifikovanih oko 23000 zrtava.
Na Sremskom frontu za 172 dana imalo je 13500 zrtava.
Da,bas tako pise i Slobodan Selenic u svojoj knjizi " Timor Mortis"
Mrzelo ih je i da saznaju, nego je odmah bilo streljanje, a ljubomorne i ruzne partizanke su neke zene nabijale i na kolac.
Š'a bilo paprikar, izblamir'o se sa starim nik-om pa .....ae bre dosadan si i pročitan odavno.
Da,bas tako pise i Slobodan Selenic u svojoj knjizi " Timor Mortis"
Mrzelo ih je i da saznaju, nego je odmah bilo streljanje, a ljubomorne i ruzne partizanke su neke zene nabijale i na kolac.
Napredovala je ali nedovljno.Mnogo manje od kapitalističkih zemalja.Mi moramo pažljivo da analiziramo naš rad,uočimo i drugarski priznamo naše greške.А ви који верујете да је Србија напредовала у било ком погледу за време комуњара у великој сте заблуди. Па читав свет је напредовао за тих 50-так година.....
Ne znam o čemu govorite "drugarice".Kakve paprike i nik-ovi.Znam nešto drugo.Vi "drugarice" sramotite plemenitu komunističku ideju i najveću uslugu pravim komunistima će te učiniti ako se suzdržite od pisanja na ovom i drugim forumima.Što ne biva ,ne biva.