Dakle, ja sam krenula u grad negde oko pola 11, tu sam se nasla sa ovima iz Bara, onda smo otisli do Meka, onda su oni otisli da SE ISTUSIRAJU!!!  :shock: , a Ivan i ja smo otisli do Filoloskog da on vidi za upis, pa smo tamo sreli moju mam, pa mu je ona pola sata nesto obajsnjavala i tako. Onda sam njega ostavila kod konja sa ovima iz Podgorice, a ja sam otisla do SKC-a (aaaaaaa, peske,aaaaaa  

) da prodam kartu viska. Onda sam srela drugaricu koja je isla da vidi za cenu karte za Adler's apetite, pa smo zajedno otisle do Konja po Ivana (u medjuvremenu smo otise do Moskve da piskim, ali me je u tome prekinuo BodyRemover koji je zvao da vidi za onu kartu  

). Onda smo otisli do izvora sveopsteg zla, u prodavnicicu MORDOR! Tamo se, hvala satani nalazio mracni guru beogradskog crnog metala, iliti Kozeljnik, koji mi je rekao da skinem panatlone  da mi i njih ne bi uzeli na stadionu, jer smo kod njih ostavili kisobran, diskove, tacnije sve sto smo mogli. Onda smo naleteli na neke metalce iz Vukovara, koji su bili jaaako fini 

Da malo skratim, posle smo se nasli sa Anom i njenim deckom i otisli na stadion. Tamo smo sreli Mileta i Sasu  

, pa sam ja otisla do crkve. Oko 16:15 smo krenuli da ulazimo, ali nam majmuni nisu na ulazu dali ono roze  :x  Onda smo usli 8)  
Dakle, idioti nisu hteli da nas puste ispred bine bez roze sr@nja, pa sam pocela jako da se nerviram, ali je neki lik iz Podgorice (kome se ovim putem zahvaljujem 

) bacio neko jako siroko roze. E, sad to roze nije preslo ogradu, pa ga je uhvatio idiot iz obezbedjenja. E, sad, ja ne bih bila ja, kad ne bih sela tom liku na kicmu i krenula sa "Molim vas ciko dajte mi, dajte mi, dajte mi, dajte mi", pa sam ga smorila, pa mi je dao  

Ivan je svoju kupio za 400 DINARA (strrrrasno), pa smo usli u "ogradjeni prostor". Onda sam ja mou skinula, pa su on i Nenad naizmenicno izlazili i uvodili ljude s njom, sto ce reci da je preko mene uslo nekih desetoro ljudi. Onda smo malo sedeli na travici (koja je bila diiivna 

), pricali sa ljudima i tako. Onda (posle par sati) je Van Gogh krenuo da se blamira. Ono je stvarno bilo strasno. I zasto koji kur*c nisu svirali "Neko te ima nocas"?  :x  

Onda je usledilo jos nekih sat vremena cekanja (valjda, ja nemam bas najbolju orijentaciju za vreme ), u kojima su nas zabavljali: 1. "METALIKA GROBARE! Gde je moj drugar Metalika? Kad ce Metalika?" neki covek za koga mi uopste nije jasno kako je usao, valjda radi na stadionu, ne znam...dakle, lik smrdi nevidjeno, a ja sam uspela da se nadjem bas pored njega  :x  

Svejedno, uveseljavao je 

2. "Sonja, daj mi ruku! Sonja! Sonja daj mi ruku! Neces? Sonja, pusi ku*ac! Sonja, je8i se!" lik, kome sam ja dakle rekla da se zovem Sonja, pa je on postao napadan, pa sam se ja skolinila, ali ocigledno nedovoljno daleko   i zamalo da zaboravim najbitnijeg Kineza-Japanca-Crnca koji je nas je snimao, a uz to bacao pikavce u publiku, vadio pare, izigravao majmuna jednom recju. 
Onda su se svetla pogasila, i oni su izasliiiiiiiiiiiii! 

Prvo sto sam ja ugledala bio je James (sad, verovatno su njega prvog "osvetlili", ne secam se...). I krecu! 

Blackened! Jao, sto je bilo dobro! Bila sam u 2. redu, ali sam se posle pomerila malo nazad. Sta je posle bilo...valjda Fuel, pa Sanitarium, pa se dalje ne secam reda, ali nije bitno, svirali su i St.Anger, koji mi se i dalje ne svidja. Sa istoga albuma jos i Frantic, dalje, FADE TO BLACK koja je bila divna, divna, divna, divnaaaaa...!!! Mada, ja se koncerta posle 4.-5. pesme vise i ne secam, radila sam nesto drugo, je8i ga 

ops:  

ops:  E, da, neki lik me je udario u nos 

Secam se jos da je Battery bila odlicna, "Master", secam se Seek&Destroy" (savrseno), "Master of Puppets, "The Four Horsemen", "Wherever I May Roam" (koja je takodje bila divna ), "Nothing Else Matters" se slabije secam... Sad sam shvatila da moju omiljenu "The Unforgiven nisu svirali"! Ali, dobro, FADE TO BLACK je lepsa. Secam se i "Enter Sandman"...ma, fino se ja secam 8)  
Moram da primetim da sam mislila da ce koncert, kao koncert da bude malo...ne znam, izgleda da mi je bilo previse ljudi i premalo sutki 

Mada, sve je bilo vrhunski, pocev od vatre, onog pucanja pred "One", Jamesovog beskrajnog slihtanja ( 

), ozvucenja, naravno... Nisam uhvatila nijednu trzalicu. E, bedaka  

Kirk je bio 

Za majmunce mi i dalje nije jasno kako uspeva da svira sa onakvom kosom. Meni je to malo gadno. James mi je isto bio smesan, ali odlicno izgleda za svoje godine. E, da, jos nesto. Ja ga u pocetku uopste nisam cula kako peva. Jel imao jos neko slican problem, ili je ovo bili do mene? 
Sve u svemu, divno vece  

ops: