ima li hopera????

pa, pravo da vam kazem, malo sam se razocarala...
prvo, ocekivala sam da bude ipak kolko tolko duze...dva i po sata...c c c...al dobro kalitet je vazniji nego kvantitet...onda, ozvucenje ne da nije bilo bas tako dobro, nego onako....ne kazem da je bilo lose, al nije bilo dobro...trece, uopste nije bila onakva ludnica kakvu sam ja ocekivala. ljudi su bili nesto mnogo mrtvi. onda, ono dok sam docekala koncert, mogl sam da zaspim. ovo su bile samo negativne stvari koje sam iznela, naravno sve to je potpuno nebitno kada pomislim da sam bila na metallikinom koncertu...
ps
van goga mi ne dirajte! ja sam zbog njega i isla :wink: mada priznajem, nije bas najbolja predgrupa za metallicu...
a da, i moram da kazem da su ljudi iz obezbedjenja kao i ovi ostali bili jako fini prema nama buduci da smo bile najmanje i najmladje, stalno su nas vadili iz sutke i sl., i pustali su nas da prodjemo skoro do ograde koja je delila nas od srecnika.
hvala ljubaznim i predusretljivim matorcima!

Ne,uopšte nije pametno što nisi otišao. Ja sam bio i još uvek ne mogu da verujem... Skroz sam izgubljen. Stvarno je bilo do jaja. Čitao sam danas neku kritiku u Novostima,kao "Falilo je energije,loše ozvučenje,Metalika neuvežbana...",pa pitam se koji je to debil pisao?! Oni koji su bili tamo,znaju kako je bilo i verujem da ne žale ni dinara datih za kartu ili pivo,a ko nije bio,može samo da ljubomorno *****.Ništa lično.

ajde, kad je swan vec krenula sa nekim punk rok temama...da dam i ja svoj doprinos. a i onako nisam vec sto godina otvorila temu...
elem, jel cuo nekad neko za njih? ja imam nekoliko pesama, i bas su dobre. inace, ovo je bend koji je osnovao johny rotten posle raspada pistolsa...iako nisu ni blizu dovoljno poznati, zasluzuju barem neku temu...
dakle, jel neko barem cuo nekad za P.I.L?

:Hansol:
Ne,uopšte nije pametno što nisi otišao. Ja sam bio i još uvek ne mogu da verujem... Skroz sam izgubljen. Stvarno je bilo do jaja. Čitao sam danas neku kritiku u Novostima,kao "Falilo je energije,loše ozvučenje,Metalika neuvežbana...",pa pitam se koji je to debil pisao?! Oni koji su bili tamo,znaju kako je bilo i verujem da ne žale ni dinara datih za kartu ili pivo,a ko nije bio,može samo da ljubomorno *****.Ništa lično.
skroz si u pravu,oni koji ih stvarno vole bas ih zabole za ne znam sta.....a pogotovu za pivo od 100 din..

Ernesto_Che:
pa, pravo da vam kazem, malo sam se razocarala...
prvo, ocekivala sam da bude ipak kolko tolko duze...dva i po sata...c c c...al dobro kalitet je vazniji nego kvantitet...onda, ozvucenje ne da nije bilo bas tako dobro, nego onako....ne kazem da je bilo lose, al nije bilo dobro...trece, uopste nije bila onakva ludnica kakvu sam ja ocekivala. ljudi su bili nesto mnogo mrtvi. onda, ono dok sam docekala koncert, mogl sam da zaspim. ovo su bile samo negativne stvari koje sam iznela, naravno sve to je potpuno nebitno kada pomislim da sam bila na metallikinom koncertu...
ps
van goga mi ne dirajte! ja sam zbog njega i isla :wink: mada priznajem, nije bas najbolja predgrupa za metallicu...
a da, i moram da kazem da su ljudi iz obezbedjenja kao i ovi ostali bili jako fini prema nama buduci da smo bile najmanje i najmladje, stalno su nas vadili iz sutke i sl., i pustali su nas da prodjemo skoro do ograde koja je delila nas od srecnika.
hvala ljubaznim i predusretljivim matorcima!
potpuno si u pravu , mada ozvucenje je bilo solidno ali partizanov stadion nije nesto akustican , tj. dosta je plitak i dolazi do rasipanja zvuka . Pricaju mi kolege s posla da su opusteno sa terase odslusali ceo koncerat znaci cela banjica i okolina je imala svirku za dz. Sto se tice publike ona ko da je izasla iz pozorista , drugarica i ja smo pokusali da animiramo likove oko sebe a oni ko da su mrtvi ( smor zivi ) ali u svakom slucaju ostaje neponovljiv dozivljaj prve metalikine svirke u srbiji .

vecina ljudi 40+ nema nista od exita - nemaju razlog da odu tamo - ili nisu privuceni nicim, tj ne vide nesto lepo u tome.. nema ono sto oni vole
leglo droge i dreke - iz perspektive onih koji nisu privuceni
dosadan je
ne znam kakvo je stanje danju...da li je mnogo otpadaka ili slicno..mozda nekom to smeta
mislim da je 1. kljuchno (misli se samo na privlacenje mladje publike..sta bi jedan pros. penzioner trazio na exitu)
moje mishljenje

Sh*tallica... neko to jos slusa?!?

Do 'kobne' (po nasu zemlju) '91-'92, i bili su nesto... Sad, pa sve da je ulaz slobodan i pivo dzaba, ne bih otisao... mada, dzaba pivo... hmmmm ;)

Daj sta se lozite... Moze li neko da izvuce prosek godina ljudi (da ne kazem dece) koji su bila na tom happening-u? ... Ako je i 16, delovalo bi previse ;) ... Ovo izvlacim iz toga da je jedina primedba pivo koje je kostalo 100 dinara... Kome je to mnogo, ili je totalni besposlicar ili je klinac koji zivi od svog dzeparca...

Incognito:
Sh*tallica... neko to jos slusa?!?

Do 'kobne' (po nasu zemlju) '91-'92, i bili su nesto... Sad, pa sve da je ulaz slobodan i pivo dzaba, ne bih otisao... mada, dzaba pivo... hmmmm ;)

Daj sta se lozite... Moze li neko da izvuce prosek godina ljudi (da ne kazem dece) koji su bila na tom happening-u? ... Ako je i 16, delovalo bi previse ;) ... Ovo izvlacim iz toga da je jedina primedba pivo koje je kostalo 100 dinara... Kome je to mnogo, ili je totalni besposlicar ili je klinac koji zivi od svog dzeparca...
dakle slusaj sad da ti ja kazem kao prvo ja nisam klinac koji zivi od dzeparca , imam 25 god. i radim u drzavnoj instituciji a ipak mi je 100 din. mnogo za 3 deci piva a drugo sto je prosek godina manji to bolje to je samo znak da postoji otpor ukusu koji nam diktiraju mediji btw. na mladima svet ostaje

Fina ideja za temu :D . Do nje sam dosao tako sto me malo pre cimala Motorista :D i po milijardii put sam cuo "Aces High" 8) sa telefona. Moracu da promenim melodiju gadno me smorila. :x

Inace kod telefona na kojima mozete sami da "komponujete" melodiju je super, :D super, :D :D super :D :D :D to sto mozete da upisete akorde (sa gitare npr.) :D , odredite ritam i imate svoju pesmu po zelji 8) . O boze zvucim k'o tele-shop. Nemoj da je neko napravio salu sa ovim tele-shop! :x

Mozda je ova tema i bila... nema veze evo je jos jedanput.

Daj, alo bre, nemojte tu da serete. S obzirom gde zivimo, u kakvim uslovima; od strane MetallicA-e skroz su profesionalno odradili posao.

PESME:

Pa culi smo CEO MOP sa solom, Blackened, Sanitarium, Battery, One, Fade To Black, Wherever I May roam, Enter Sandman, Nothing Else Matters, Creeping Death, For Whom The Bell Tolls, Harvester Of Sorrow. St.Anger, frantic..etc

CENA PIVA:
Pa brate ni je MetallicA odgovorna matori za cenu piva. to je do organizatora.

VAN GOG:

no comment. Brate ja sam iz sveg glasa urlikao "Spasi koncert i ubi se, Djulleeee"!!
ne mogu da verujem pored bendova kao Overdrive, Alogia, Kraljevski Apartman, BlockOut, Eyesburn....
onaj SMARAC se pojavio. brate al je tu bili burazerskog uvlacenja u bulju samo tako.

ATMOSFERA:

Tog garija novinara(fan zelka joksimovica garant) treba raspeti i lincovati ako je istina o komentaru kako je prosao koncert. Brate je sam bio na 30/40/50 metara od bine (desnog platna), i bila je ludnica SKAKALI smo ko zivotinje, nA SVAKU pesmu, penjali se ne ramena, drao sam se ko' jarac dok nisam totalno izgubio glas, pa zato od jutros pricam kao Lurch iz Adam's Family.

MASA:

Taj komentar o masi koja je mrtva je donekle, ruku na srce, i tacan. Zbog cega? Kad sam je dolazio na koncert skontao sam da sam jedan od normalnijih, pristojnije obucenih, bez ikakvih POZERskih obelezja, ono, farke i teget maja; sve oko mene frikovi ono masne kose, izbledela majice; a gledam ih za vreme koncerta drnjam se znam SVE textova napamet, divljam, skacem a ovi stoje skenjani- pa brate koji su to pozeri.
sto ono kad obuces metallica majicu i pustis kosu onda si metaliac ili sta? sto se mene brate tice ja sam opravdao svoj dolazak....

SUMMA SUMARUM:

SRBIJA NIJE IMALA BOLJI SPELTAKL OD OVOGA DO SADA I TO TREBA SHVATITI CENITI, PA AKO JE METALLICA DOBRO PROSLA, STO NE BI U DALJOJ/BLIZOJ BUDUCNOSTI I SLICNI HEAVY BENDOVI NASTAVILI TREND PA DA GLEDAMO JEDNOG DANA I HATEBREED, MACHINE HEAD, KILLSWITCH ENGAGE....etc.

Evo i Najta da da svoj komentar na vecera$nju nazovi ludnicu...

Da se ovo desilo pre 10 godina sigurno bih triput svr$io od srece $to sam na koncertu ovako kao da sam oti$ao na neki dan EXITa...

Cena karte... siguran sam da bi stadion bio pun da je bila 1.900 din. Zbog ovih 500+ dinara Metallica je propustila da vidi pun stadion onix najvernijih fanova koji su listom socijala.. ipak je 2.500 mnogo za nas..

Cena piva... u skladu sa cenom karte... OK

Da li je bilo zhivo!? pa kako gde.. u onom toru jeste.. ***** im materina $to su ogradili nazovi najvatrenije fanove.. pu... nije se moglo blizhe.. **** mi se za trzalice.. mogli su neki 'leb da bace ili da se popi$ke po masi.. previ$e trzalica su bacili.. imam utisak da je svako dobio po jednu! :)

Sve u svemu ni$ta spektaKuralno 8) Onih 800.000 wati se nije primetilo!! ozvuchenje ni$ta posebno.. ochekivao sam da, ogluvim ali mogao sam spola snage da razgovaram...

$ta jo$ da se pomene... Da ... svi su bili odu$evljeni travom!!! (pa i mojom) 8) to je neverovatno kako je bila dobra, zelena ... Voleo bih ono po celoj kuci :)) i mali potok u dnevnoj sobi :))

Lars, Hetfild, Kirk... i onaj majmun kako se zove :) Dobri su bili.. Kirk kao da je vampir yebote.. taj chovek ne stari :)

Sve u svemu... bice bolje na EXITu, a ovo ostaje jedan od najboljih koncerata na kome sam bio.. chisto $to je svirala Metallica.. i da obezvredjenje nije ogradilo onu grupicu spreda sigurno da bih vi$e uzhivao...pu

Sledeci put ako budu dolazili i zadrzhali ovu cenu karte siguran sam da im ne bi do$lo ni pola ljudi koje je sinoc bilo...

E kad se setim pre 10 god. kako sam ih voleo.. Ma ruku bih dao da odem na koncert, ali su u poslednjih 15 godina pravili samo komercijalna sranya pa se sve ravodnjilo... mada ih razumem... i $to Hetfild strwinna ne sredi lice.. ima para ko pleve za obraze ko bebina guza.. ovako mozhe$ klikere da mu igra$ na faci.. fuy :)

Uskoro cu da okachim neke slike sa koncerta na sajt.. adresa je http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~nknight

Pozdrav

Jelusic Aleksandar:
dakle slusaj sad da ti ja kazem kao prvo ja nisam klinac koji zivi od dzeparca , imam 25 god. i radim u drzavnoj instituciji a ipak mi je 100 din. mnogo za 3 deci piva a drugo sto je prosek godina manji to bolje to je samo znak da postoji otpor ukusu koji nam diktiraju mediji btw. na mladima svet ostaje

Rekao sam PROSEK... Znas pricu o statisticaru sto se udavio u jezeru dubokom 15cm u proseku? ;)

Kad kazem klinci, besposlicari i sl, mislim na upravo ovog gore... Brate, tebra, ludnica, haos... Mozda je bolje ne vredjati neke postene klince, pa nazivati i ove tako u pogrdnom kontekstu... mozda ipak treba da ih nazovem kretenima, ali ajd' ispasce da trolujem...

No ipak, treba prikazati mudre izreke doticne spodobe odozgo:

Packe:
Brate ja sam iz sveg glasa urlikao "Spasi koncert i ubi se, Djulleeee"!!

koliko znam, obicno zivotinje urlaju...

Packe:
Tog garija novinara(fan zelka joksimovica garant) treba raspeti i lincovati ako je istina o komentaru kako je prosao koncert. Brate je sam bio na 30/40/50 metara od bine (desnog platna), i bila je ludnica SKAKALI smo ko zivotinje, nA SVAKU pesmu, penjali se ne ramena, drao sam se ko' jarac dok nisam totalno izgubio glas, pa zato od jutros pricam kao Lurch iz Adam's Family.

Ovo sam morao celo da prenesem... Osoba ovakvog intelektualnog sklopa, govora i misljenja je zaista za posmatranje... A to sto prica kao Lurch, eh, da bar nije istog intelekta...

Packe:
Kad sam je dolazio na koncert skontao sam da sam jedan od normalnijih, pristojnije obucenih, bez ikakvih POZERskih obelezja, ono, farke i teget maja;

Znas sta kazu psiholozi i psihijatri? ... Kad su svi oko vas nenormalni, onda vi niste normalni...

No da se vratim na temu... Ne bih se bas slozio da je ovo otpor ukusu koji diktiraju mediji... Pa Metallica je DALEKO od onoga sto je bila... Sad je to jos jedan trece-razredni nisko-kvalitetni i visoko-kvantitivni bend, koji stavlja ruglu njihov prethodni rad...

Sve sto se da videti na MTV-u treba zaobilaziti u sirokom luku, jer tu od kvaliteta nema ni 'k'...

Te nekadasnje legendarne grupe (Metallica, Deep Purple, Kiss, pa boga mi i Iron Maiden (doduse u manjoj meri)) sada sluze samo za obezbedjivanje penzije njihovim clanovima, jer su shvatili da nece moci jos dugo, a nisu stedeli na narkoticima kad im je dobro islo pa nisu uspeli da ostave nesto za 'stare' dane (uostalom, sam Hetfild je rekao da je Load album snimljen samo zato sto su ostali bez para... a kad su videli da taj novi fazon sa starim imenom ima dobru prodju kod klinaca (najprofitabilnije trziste jer pubertetlije boluju od bolesti zvana fan-izacija, ili ti stvaranje idola) nastavise da se srozavaju tako da su i nekadasnji veliki obozavaoci istih (gde mogu cak i sebe da ukljucim) poceli da se odricu da su ih ikada i slusali...

No, ekonomija je jednostavna: K'o 'ebe stare dobre rokere, metalce, itd. ... Oni su vec odrasli, nemaju vremena da se motaju po nasim koncertima, pa i da se razocaraju - mi necemo mnogo izgubiti... S' druge strane, eto tust-i-tva klinaca koji ce baciti brdo para koje su njihovi roditelji s' mukom stekli da bi dosli da vide kako izvodimo one pesme kojih se svi secaju ali u novom nacinu izvodenja...

Znate zasto neverovatno mnogo cenim Guns n' Roses, Sepulturu i slicne grupe koje nestadose? ... Dopali u slicnu situaciju kao Sh*tallica pre nesto manje od 10 godina, i lepo se rasturili... Ostali svima u secanju, njihove pesme su i dan danas mnogo slusanije nego bilo koja ova nova boranija, i niko ni jednu pogrdnu rec da kaze za njih... A ove sto zele da izmuzu trziste smisljajuci nove komercijale niko ne pamti ni 5 dana (svako cudo za 3 dana? ), jer su se okrenuli KVANTITETU a ne KVALITETU...

... no sve je dobro, dok lova sljusti...

I na kraju, oko piva, 100 din. ti mnogo za pivo? Pa dobro, ako si resio da popijes 5 gajbi moze da deluje i mnogo, ali svrati u bilo koji iole normalni kafic pa vidi koliko ce te tamo isto to pivo kostati... Znas, neko mora da ocisti i sredi stadion nakon sto klinci naprave opstu deponiju na istom, i ne mozes da naplacujes manje nego sto ce te sve kostati jer se onda i ne isplati praviti koncer... Uostalom, taksi ce te kostati dosta vise (ako nemas kola, ili ne zivis u blizini stadiona), pa se oko toga neces buniti... Ulaznica ce te mnogo kostati, pa se opet neces buniti... Sorry batice, ali sve na ovom svetu kosta - na tebi je da odaberes ono sto ti treba, tj. da napravis sebi prioritete...

Führer.:
Fina ideja za temu :D . Do nje sam dosao tako sto me malo pre cimala Motorista :D i po milijardii put sam cuo "Aces High" 8) sa telefona. Moracu da promenim melodiju gadno me smorila. :x

Inace kod telefona na kojima mozete sami da "komponujete" melodiju je super, :D super, :D :D super :D :D :D to sto mozete da upisete akorde (sa gitare npr.) :D , odredite ritam i imate svoju pesmu po zelji 8) . O boze zvucim k'o tele-shop. Nemoj da je neko napravio salu sa ovim tele-shop! :x

Mozda je ova tema i bila... nema veze evo je jos jedanput.
meni inace zvoni gnr i kataklysm,ne znam tacno koja pesma.pa posalji meni aces high posto meni nije smorna

Back