ima li hopera????

slytherin_rules:
Licno mislim da je klasika najlepsa muzika, bez obzira sta drugi pricaju, jer to je ustvari muzika, sve je nastalo od klasicizma...ahh, muzika za moje usi. Nego, sta kazete na Bramsa? Covek je car, dela su mu fantasticna, i divim mu se koliko je talentovan. Madjarske igre su genijalne, kao i par koncerata za klavir, naravno tu je i Capriccio! Inace, svi romanticari su komponovali...ma, ja cak nemam ni pravu rec. ROMANTIZAM RULES! BRAHMS featuring LISZT, TCHAIKOVSKY & CHOPIN!!!

Posebno bih izdvijio Bramsovu koncertantnu i simfonijsku muziku.
Njegova dva klavirska koncerta,jedan violinski koncert i jedan dupli koncert za violinu,violincelo i orkestar(prvobitno zamisljen kao peta simfonija),odlikuju se snaznom izrazajnoscu,koliko i plemenitim lirizmom.
Njegove cetiri simfonije,antologijska su simfonijska dela,nastala u vreme kada su Berlioz i Vagner veoma prosirili orkestar,a da je Bramsova paleta ostala manje bujna.Brams je u tom pogledu bio izraziti cuvar tradicije,pa je u tom pogledu bio osobeni simfonicar svoga doba,u svemu dosledan Betovenovom nasledju.

Morrison_girl:
OH PEOPLE.Nije vazno koji metal pravac slusate,nije vazno koliko teorijski Znate o metalu vazno je samo da svi zajedno uzivamo u muzici.peace
LET THE METAL FLOW
Chuk Shuldiner
RIP
Chuck... :cry: Morrisonka i ja se,kao i uvek slazemo...Roby-girl,nemoj da se ljutis,samo sam ti rekla istinu :wink: Posto vidim da ti se svidja metal i ocigledno taj nacin zivota,javi mi se na pp,mozda imam i neke diskove koji bi te mogli zanimati :wink:

Mike girl:
Courtney:
Hell666:
ZBOG VISOKIH POREZA NA KONCERTE U OVOJ NASOJ * DRZAVI DOVEDENO JE U PITANJE HOCE LI BITI ODRZAN KONCERT Metallica NA LETO!!!

PA ZAPALICU IM SKUPSTINU * IM MATERINA AKO NEDODJU ZBOG TOGA!!!

Pozdrav! :evil:
Videla sam :x Uzas,uzas,uzas :cry:
ja sam se vec spremila da dodjem na koncert.mada sam zaista u strahu da ne dodju...KAD BI DOSHLI BIO BI TO SIGURNO NAJJACHI KONCERT!Jedva chekam...verujem da ce se pojaviti,ipak...A kao shto moja drugarica Chazy girl mashta...
-MOZDA IM PREDGRUPA BUDE LP...
e pa to malo suralalalalalala...
Pa,s obzirom na to sta je Metallica sad postala,iskreno,ne bi me ni cudilo...ma,uvek mozes da se nadas :wink:

Alexandra9:
... tekst je preteran... E sad ukusi su razliciti, ja bas nisam luda za rap- om... Mislim da bi bilo jako jako dobro kad bi to otpevao, uz pratnju elektricne... Nemoj se ljutiti... 8)

I nije lose svidja mi se muzika! ova pozadi I glas, jedino sto moras razgovetnije!! nista te ne razumem dok ne citam :I

E ljudi moj tata je radi u KOMUNI-imam karte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaze da ce se cena izgleda povecati jer ovi nisu zadovoljni iznosom! Mosh misliti! Pa oni ko da se prave ludi pa ne znaju da ce ovi motikama da ce biju da bi ushli! Ali dobro ipak je to Metalica!!!!!!!!!!!!!

Roby-girl:
screaminyellin:
Pokrijte se usima i cutite.Maideni prvi metal bend!Joj,bruke i sramote!Pitaj Lemmyja,Ozzyja i Angusa sta misle o tome.

Motorbreath,
it's how i live my life
i can't think of any other way
jel sam ja navela da sam tako obaveshtena? jesam,znam... a ko zna mozda si ti ta osoba koja je pogreshila ne ja...

I ment no harm.But,just for the record:
OZZY JE SVIMA NAMA TATA!

can you help me
occupy my brain

child in time:
Nemam pojma sta ti znaci to headbangersi, ali ako trazis misljenje o Panteri sve sto cu da kazem je: AH dodjavola, ne mogu da se setim tog albuma koji je ubedljivo najbolji ....pomozite mi to je onaj album pre ili posle :"Cowboys from hell"-a, tamo gde je ona pesma "LOVE" i jao ne mogu da se setim.....help!!Da , uglavnom jedan od najboljih bendova S.A.D.-a!!
Dakle, Pantera- Ameri koje gotivim... :D :D (izuzev Slayera-a, naravno!!) :D
Mmmmm,Cowboys from Hell...mmmmm..ja sam gledala i neki snimak uzivo..mmmm

CRUCIAL-G_iR_l:
ZASHTO SVI UPOREDJUJU ROCK I HIP HOP????
to su dva sasvim drugacija pravca u muzici i postoje da bi ih ljudi slusali!!!
ne razumem potrebu da rokeri pljuju repere i obrnuto neka slusa ko sta hoce.
ko je pametan vise nece zapocinjati ovakve teme na forumu, shvatite ljudi smaraju i sve su iste.........

Word Up! Naizad pametan komentar!

Ja slusam HH nekoliko godina i to je muzika i kultura bez koje ne mogu.. Slusam i rock ponekad jer nemam nista protiv te muzike niti ljudi koji je slusaju, kao ni protiv metala, niti sta znam chega.. Slusam i jazz, i bluse, i soul, i ambient.. Znaci nisam je*eno ogranicen kao vecina ovde ovih metalaca koji samo ke*jaju u prazno nista ne valja sem metala, a i sto isto neki gistro hoperi ken*aju tako.. Ta vasa ogranicenost je samo minus za vas..
I stvarno treba biti debil i porediti rock i HH, a i debil ubaciti se odma i poceti pljuvati suprotno..

screaminyellin:
Roby-girl:
screaminyellin:
Pokrijte se usima i cutite.Maideni prvi metal bend!Joj,bruke i sramote!Pitaj Lemmyja,Ozzyja i Angusa sta misle o tome.

Motorbreath,
it's how i live my life
jel sam ja navela da sam tako obaveshtena? jesam,znam... a ko zna mozda si ti ta osoba koja je pogreshila ne ja...

OZZY JE SVIMA NAMA TATA!

can you help me
occupy my brain
MI VOLIMO OZZYJA!!!

SisaDaPimp:
CRUCIAL-G_iR_l:
ZASHTO SVI UPOREDJUJU ROCK I HIP HOP????
to su dva sasvim drugacija pravca u muzici i postoje da bi ih ljudi slusali!!!
ne razumem potrebu da rokeri pljuju repere i obrnuto neka slusa ko sta hoce.
ko je pametan vise nece zapocinjati ovakve teme na forumu, shvatite ljudi smaraju i sve su iste.........

Word Up! Naizad pametan komentar!

Ja slusam HH nekoliko godina i to je muzika i kultura bez koje ne mogu.. Slusam i rock ponekad jer nemam nista protiv te muzike niti ljudi koji je slusaju, kao ni protiv metala, niti sta znam chega.. Slusam i jazz, i bluse, i soul, i ambient.. Znaci nisam je*eno ogranicen kao vecina ovde ovih metalaca koji samo ke*jaju u prazno nista ne valja sem metala, a i sto isto neki gistro hoperi ken*aju tako.. Ta vasa ogranicenost je samo minus za vas..
I stvarno treba biti debil i porediti rock i HH, a i debil ubaciti se odma i poceti pljuvati suprotno..
Da se i mi jednom slozimo :D Pa,fala bogu,pa sad imam "vlast" na ovom forumu,pa mogu zakljucavati teme stupidnog sazdrzaja poput ove 8)

Courtney:
screaminyellin:
Roby-girl:
screaminyellin:

Motorbreath,
it's how i live my life

OZZY JE SVIMA NAMA TATA!

can you help me
occupy my brain
MI VOLIMO OZZYJA!!!

Ah,Keli,Keli,k'o da nisi njegova!

Courtney:
screaminyellin:
A jel' gledao neko koncert Pantere u Moskvi?Milion i dvesta hiljada ljudi!Nebo se u daljini spajalo sa publikom.Ozvucenje na sest bina.PURE POWER!PANTERA RULES!
zar postoji toliko metalaca na svetu? :lol: o,covece sta bih dala za tako nesto... :cry:

A zamisli Phila Anselma,na moskovskih minus MNOGO,lik na sebi ima samo starke i cuvene pantalonice.Naravno,uradio se kao Rus.

DOMINATION!

Back