ima li hopera????

Batalite Ozzyja...nekad je razbijao a sad smara (bar mene)...
Slusajte malo neke stvari koje nisu 'klasika'(dakle nesto sto ne spada u Maidene,Metallicu,Sabate,Cepeline,itd)...Svaka njima cast ali verujte da ima mnogo toga isto toliko dobrog samo treba znati sta trazis i iskopati to...
Ja ne znam sve,niti cu ikada znati...ali ako nekome nesto znaci moja pomoc,nek mi opise sta voli da slusa i ja cu mu dati preporuku :wink:

Roby-girl:
E ljudi moj tata je radi u KOMUNI-imam karte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaze da ce se cena izgleda povecati jer ovi nisu zadovoljni iznosom! Mosh misliti! Pa oni ko da se prave ludi pa ne znaju da ce ovi motikama da ce biju da bi ushli! Ali dobro ipak je to Metalica!!!!!!!!!!!!!
ok roby znachi idemo...

screaminyellin:
Courtney:
screaminyellin:
A jel' gledao neko koncert Pantere u Moskvi?Milion i dvesta hiljada ljudi!Nebo se u daljini spajalo sa publikom.Ozvucenje na sest bina.PURE POWER!PANTERA RULES!
zar postoji toliko metalaca na svetu? :lol: o,covece sta bih dala za tako nesto... :cry:

A zamisli Phila Anselma,na moskovskih minus MNOGO,lik na sebi ima samo starke i cuvene pantalonice.Naravno,uradio se kao Rus.

DOMINATION!
Reci cu samo: MMMMMMMMMMMMMMM... :lol:

Courtney:
screaminyellin:
turner:
A da vi curice niste malo mlade da bi ste bas toliko volele Ozija? Da li ste ga bas toliko slusale? 8)

Ma covece,cut them some slack!
Nikad nije kasno za prave stvari.I koliko su uopste male?
:oops:

pa nemoj odmah da se vredjas, nisam ja zlonameran :wink: ja samo mislim da ga nisi slusala dovoljno da mozes da ga zavolis. Ozzy je institucija i da bi mogla da imas misljenje o njemu moras u malom prstu da imas prvih 6-7 albuma od sabbatha, pa onda kasniji radovi. Cenim sto imas pozitivno misljenje o ovoj muzici samo tako nastavi :wink:

Kakve veze ima da li sam ja mala s tim koliko ja volim Ozzyja? :?

vogel.gif

LOCK LOCK LOCK LOCK .............

Keeper:
vogel.gif

OVO JE PRAVO MESTO ZA PRICHU O LINKIN PARKU!To shto vi ne volite niko vas nije ni zvao ovde ali vi ste se normalno pojavili da pljujete.Ova tema SE NECE zakljuchati jer ne postoji razlog.Do sada nije postojala ni jedna bash o LP i ja mislim da je super shto je napokon otvorena.DOBRO MESTO DOBRA TEMA!Ako je zakljuchate ubrzo ce biti i otkljuchana!!!!!!!!

Mike girl:
Keeper:
vogel.gif

OVO JE PRAVO MESTO ZA PRICHU O LINKIN PARKU!To shto vi ne volite niko vas nije ni zvao ovde ali vi ste se normalno pojavili da pljujete.Ova tema SE NECE zakljuchati jer ne postoji razlog.Do sada nije postojala ni jedna bash o LP i ja mislim da je super shto je napokon otvorena.DOBRO MESTO DOBRA TEMA!Ako je zakljuchate ubrzo ce biti i otkljuchana!!!!!!!!
hehe... dobar vic :lol: :lol: nije postojala tema :lol: :lol: :lol: :lol: lepo se nasmejah, bas umete da nasmejete :wink: nego, Milice, ajd' im pokazi koliko je bilo ovakvih tema 8) :lol: :shock: :D :wink: :roll:

guitarrr_babe:
Cekaj, izvini, ako ti religija/pokret/nacin zivota/verovanja Rasta toliko smetaju, i ako ni u jednom postu do sada nisi ni nagovestio svoj pozitivan stav prema celoj prici oko i iza reggae-a, zasto se potpisujes kao BobbyMarlee? Ne, nije Rastafari konfuzan, i ti si konfuzan! Ako ti se ne svidja, sta trazis tu?

za sebe sam i rekao da sam konfuzan!
P.S. i odluci se sta je Rasta.....
Sto se tice reggaea,pomooci cu ti oko definicije......to je MUZIKA(I SAMO TO), koju igrom slucaja dovoljno dugo slusam, da smatram da mogu da nesto i trazim "tu" i da se potpisujem slicno kao Bob Marley
Potpisujem se malo drugacije(BobbyMarlee) i to bas iz tog razloga zato sto se sa njim ne slazem....(neki moj 3p).....Da neces da mi zabranis :(

Moj stav! Jel te teram da ga prihvatis,a posto si "Rasta" trebala bi da budes malo tolerantnija....
Zar ne :evil:?

P.S. Samo hocu mladim narastajima nesto da objasnim, nesto sto sam doziveo... :wink:

I opet P.S. Ako Decija Radost bude svirala 6.feb. u KSTu, svirace i 7.feb. u Novoj Pazovi u pubhu Two Beers....dodji pa cu ti razjasniti :wink: posto ne verujem da bi se skontali u KSTu......Pubh je "malo" manji :wink:

Meni i ortacima za sad ide dobro.. Na razlicitim krajevima sveta smo, a album pripremamo koji bi trebao da izadje sirom SCG.. dva ortaka su u BGu, dva u Krusevcu, 4 u Svajcarskoj, 1 je u Arapskim Emiratima, 1 u Portlandu, 1 u Kanadi, i ja u Swedskoj.. za sad sve sljaka super, polako se radi i valjda ce uskoro moci da se nadje taj album sirom SCG..

ja nisam iz nove pazove ali eto "slucajno" znam gde je taj pub.njegoseva?pazi ovako,etiopska pravoslavna crkva zabranjuje upotrebu trave a to sto si rekao da je samo bob bio rasta kenjas.pogledaj sve redom,pa svu si bili.i peter tosh i bunny wailer i michael rose i jacob miller iwinston rodney i...da ne nabrajam vise.kenjas mnogo....MNOGO!!!necu vise bre da dolazim ovde,samo me iznerviraju tako neki likovi koji su pokupili svu svetsku pamet

Back