ima li hopera????

Linda Perry - talenat
Vlatko Stefanofski - tehnika
Dave Navaro - przenje
Gary Moore - blues
Jimy Hendrix - doprinos elektronskoj muzici
David Gilmour - karijera
Dave Stewart, Pete Townshend, Linda i Vlatko - akusticna gitara (ovde mozda i Eric Clapton)

ne slazem se da belci ne mogu biti rastafarianci...mislim religija nije nesto sa cime se radjamo, nego nesto sto sami biramo, ono u sta verujemo...kako molim te, ja ne mogu da budem budista ako nisam rodjena u indiji???mislim, nisam budista, pravoslavna sam, ali mislim da je recenica "belci ne mogu biti rasta" cista glupost...
za ono ostalo, da biti rasta ne znaci variti non stop, setati dredove i crveno zuto zeleno, potpuno se slazem!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kao prvo: Ne znam ko sta i kako misli (znam samo po malo) tako da i ne mogu da se poistovecujem sa njima.
Kao drugo: Slusam muziku koja mi odgovara
Kao trece: Nemam jos uvek precizno odredjenu politiku,ali sam negde izmedju anarhiste i hipika (ako cete bas tako)
Kao cetvrto - muziku ocenjujem prvo po zvuku,pa tek onda gledam na sta se ona kako odnosi

Courtney:
. . .:
ZA zato sto je to poceo prvi da radi i drzi se toga (da svira cisto ljubavne pesmice) :)

PROTIV zato sto je povukao mnoge kojima nije mesto u metalu i na neki nacin uvukao gomilu pozera u isti :twisted:

Courtney nisam znao da si toliki strucnjak za takva pitanja. . . :)
Heh,pa sta da ti kazem... :oops: :lol: 8) sto se tice HIM - ni ja to ne bih bolje rekla (npisala) :wink: :lol: :lol: :lol:
Sto bi kazao moj tata:"Vazno ti je to da znas, a kniga?!"

Courtney:
. . .:
ZA zato sto je to poceo prvi da radi i drzi se toga (da svira cisto ljubavne pesmice) :)

PROTIV zato sto je povukao mnoge kojima nije mesto u metalu i na neki nacin uvukao gomilu pozera u isti :twisted:

Courtney nisam znao da si toliki strucnjak za takva pitanja. . . :)
Heh,pa sta da ti kazem... :oops: :lol: 8) sto se tice HIM - ni ja to ne bih bolje rekla (npisala) :wink: :lol: :lol: :lol:
Sto bi kazao moj tata:"Vazno ti je to da znas, a kniga. . ."

ahaha, naravno da nisam svesna, ne bi ni ti bila da si na mom mestu (bila)... ju, kuku, al' sam prolupala. Josh mi se ruke nisu zgrejale, jedva kucam. Naravno, klasichna muzika chini zhivot lepshim (i josh shtoshta UZ klasichnu muziku, ali necemo sad o tome, zar ne :twisted: )

Ernesto_Che:
PS
kako religija moze da bude pozitivna il negativna???odakle vam to, * ga!
PS PS
satanizam je daleko od toga da bude religija, satanizam spada u religiozna tj. verske sekte! ne mesajte to sa religijom

Cini mi se da je malo neumesno govoriti o religijama, i sl. na ovom forumu.....ali ako bas hoces satanizam je pojava koja je "deo" Mnogih sekti....

Recimo mi Pravoslavni na mnoge "vere" gledamo kao na sekte!!!

Ali kao sto rekoh,postoji religija,pa je vrlo glupo ovde pricati o tome........Ja vise necu ;)

Peruzzi:
Kao prvo: Ne znam ko sta i kako misli (znam samo po malo) tako da i ne mogu da se poistovecujem sa njima.
Kao drugo: Slusam muziku koja mi odgovara
Kao trece: Nemam jos uvek precizno odredjenu politiku,ali sam negde izmedju anarhiste i hipika (ako cete bas tako)
Kao cetvrto - muziku ocenjujem prvo po zvuku,pa tek onda gledam na sta se ona kako odnosi

E vidis, to sam trazio..........jeste da je konfuzno,ali to je to!

Ernesto_Che:
jedan od mojih omiljenih pravaca(sto je velika stvar, buduci da slusam bas razlicitu muziku...)
ima li ljudi koji ga vole i poznaju, da mi preporuce nesto stvarno dobro da nabavim?

Kao sto se neki `fale........... Ja nisam rasta...ali Reggae slusam dovoljno ;)

Predloga moze da bude mnogo....ali za pocetak apsolviraj Boba i DelArnoBand(moj omiljeni)....Kasnije preporucujem

Peter Tosha
Blach Uhuru
Gregor Isaac(mislim da s tako pise,ne zameri)
Max Romeo
Burnin` Spear!!!!!!!

Ne preporucujem jos ovek :Lee Scrach Perryja ;)

Kasnije malo duba nije na odmet
recimo Dub Sindicate.....

Novije stvari nisam imao prilike da slusam, jer se tesko prilagodjavam;)

P.S.Mislim na DanceHall

uzivo je najbolja DECJA RADOST!!!!

Anonymous:
Od roots-a ti preporucujem Horace Andy-ja, Desmond Dekker-a i Max Romea. Od duba -Burning Spear. A ako volis zenski reggae, nabavi nesto od Marcie Griffit, Judy Mowatt ili Rite Marley. Cula za njih?!

Ok.....jos Sista, sto se tice zenskog reggae,mada mislim da ces tesko nabaviti sve to......

Horace Andyja sam slusao na Exitu.....WAU
nesmem da se usudim da kazem da je bolji od Marleyaaaa

Lee Perry me je recimo razocarao MNOOOOOOGO

Back