ima li hopera????

moja omiljena grupa je israel vibration.(uslovno receno omiljena...nemam omiljenu)ali oni,culture,wailing souls...jacob miller(inner circle)a ko je rekao da je burning spear dub?mozda si nabavio neki dub album ali to ti roots.nadji macka b,on je mnogo dobar.ako nekog zanima dobar dancehall nek se javi. :) natty dreadlock

SisaDaPimp:
Ti si ono sve preslusala aj sad bez trazenja po netu navedi mi neki od Aesop Rockovih albuma, i koliko su 7L i esoteric uradili zajednickih albuma?? da ne pitam za ovo nepoznatije.. Dalje ti znas sta je UG a pises kako slusas neka pop *.. Pa de to ima?? Mislim.. aj tako mrzi me da se prepirem ovde sa bilo kim.. poz
a eazy e??sto njega zaboravljas????a 50 ima dobar album,stari,preslusaj ga,eminem ima dobar 1.album,ali onaj prvi ne mogu sad da se setim kako se zove...iskreno jel jeste?

Ha, Wagnera, svaka chast! Obozhavam opere, Wagnera najvishe, a Nibelunshka tetralogija mi je prelepa. Bash sad slusham "ride of the valkyrie"... + shto sam ja i chitala Nibelunshke legende i volim nordijsku mitologiju, pa mi je samim ti to i drazhe.
BTW, Anche, moracesh da mi kazhesh 'de si nashla Brahmsa, da kupim i ja kad me put bude naveo u KG :wink:

........ ce neko da postavi nekad pitanje vezano za pravi HH, npr, sta mislite o beefu izmedju 7L-a i Cage-a?? I koga vise podrzavate u ovom beef-u.. ili izmedju esoteric-a i aesop rock-a.. mislim ovo je nesto vredno pratiti stvarno.. Mada opet, sto ja ovo pricam kad niko ne kapira, a i bilo bi glupo postaviti takvu temu jer niko ziv koliko vidim nema pojma ko su ovi likovi tako da..

U moru pinkolikih (jos uvek iako je 2004-a!) tekstova i pesmica evo necega da razbije te lazne iluzije (pleonazam) i krivu sliku sveta oko nas, iliti Da li pesme treba da ulepsavaju zivot bas uvek?
Sta mislite... Uskoro ce legendarni beogradski Block Out objaviti svoj novi album posle 6 godina pauze...
Tekstovi su definitivno ono sto je ovu grupu razlikovalo od svih... i svrstavalo i jos uvek ih svrstava u red sa pojavama kao sto su bile EKV, rana Azra...
Nove tekstove mozete naci na www.block-out.tk pa procenite sami...

Pozdrav,Nesa.

Znam da o ukusima ne treba raspravljati i da smo svi pomalo sujetni kada je nas muzicki stil u pitanju ali bilo bi zanimljivo videti sta drugi ljudi vole.Zato neko svako navede nekoliko pesama koje su mu najdraze i za koje misli da bi ih i drugi NEIZOSTAVNO trebali cuti.Pa da pocnem...
1.Led Zeppelin - Stairway To Heaven
2.Paul Van Dyk - For An Angel
3.Jean Michel Jarre - Equinoxe 4
4.Yngwie Malmsteen - Black Star
5.Simon & Garfunkel - Sounds Of Silence
6.James Brown - I Feel Good
7.Louis Armstrong - What a Wonderful World

Zna se da je Nikola jedan od najboljih textopisaca na ovim prostorima.Samo druze moj,malo ti ovde ljudi zna za Block-out,a jos manje nas slusa.Deca velicaju kvazi umetnike kao sto su Briney Spears ili J Lo...
Elem,sto se tice B-O prvi put sam se sreo sa njima tj sa Mitom (pevachem) kad je bio kod mene na gajbi.Bio sam klinja (5. razred),a on mi je doneo sliku na poklon (koja stoji i dalje okachena u mojoj sobi,i koju je on naslikao,naravno) i poster benda.Ja tad pojma nisam imao ko su oni (priznajem).Kasnije sam poceo da ih ozbiljnije slusam i shvatio kakve muzicke/umetnicke vrednosti poseduju.Ali nazalost machka je pocepala poster :lol:
Moje pesme favoriti: Zvezdane staze,Manastir,SDSS,Beltaine...

Back