Znate kako,malo ste ga preterali :? Pa,imate Za Nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Courtney:Postala sam moderator :shock: Znas kako,ja se ne pravim pametna,ja sam NAJPAMETNIJA!!!Bleak WinterFullMoon:Courtney:Zato sto ima cetiri elementa. Nije taj duh sastavni deo pentagrama,vec njega simbolise 5. krak. Ima razlike :wink: Nije sa sitea,pomiri se s tim da i devojcica od 14 god zna vise od tebe o necemu :wink: Komplexe od tvojih postovaBleak WinterFullMoon:To Courtney: DDD bas velika greska...5. elemenat simbolise duh...ne vidim sto ga ne bi nazvali elementom kad je sastavni deo pentagrama.Ja sam barem pasteovao iz glave to sto znam,a ne sa nekog site-a![]()
![]()
![]()
BTW ne pravim se pametan...pricam samo ono sto znam.Ni manje ni vise.A ako imas komplexe od mojih postova,stvarno ne znam sta da ti radim...? Dragi moj...
![]()
![]()
![]()
Da da...procitaj malo svoj odgovor nakon mog posta...
Ja napisem jednu recenicu o tome,ona dodje i kaze mi da se JA pravim pametan i onda napise referat u fazonu 'Aj da vidim ko ce vise da napise,ja ili vi'...
Ne kazem ja da ne znas o nekim stvarima vise od mene,samo napred...al pre nego sto drugima pocnes da prebacujes da se prave pametni procitaj svoje postove.![]()
![]()
I JA sam moderator!!!
Jeste, seko, tako je. Lepo ti ljima lupi krstic, da se vrate na pravo mesto...Courtney:Znate kako,malo ste ga preterali :? Pa,imate Za Nas.

Ernesto_Che:u * kolke su vam pesme
evo jedna moja cisto kontrasta radi(bez smeha, znam da nije nesto)
ljubav
gledam u nebo
tako hladno i sivo
zamirisa sneg
Ernesto_Che:u * kolke su vam pesme
evo jedna moja cisto kontrasta radi(bez smeha, znam da nije nesto)
ljubav
gledam u nebo
tako hladno i sivo
zamirisa sneg
) Roots:ma dajte ljudi,sta sad,ova tema je otvorena jer je bilo reci o eyesburnu a neo prepucavanju ko je rastaman a ko ne.mi,belci ne mozemo biti rastafarijanci kao i crnci,jednostavno mi smo to preuzeli od njih.i ne vazi ono da ako slusas reggae onda si i rastafarijanac.biti rasta je nesto sasvim drugo!!!!!!!
jednostavno,ne postoji adekvatan naziv za onog ko slusa rege!
sta,danas je svako rasta ko nosi crveno zuto zeleno?
ok, i ja nosim ali se ne foliram tipa,jao marihuana je zakon,jer je nisam probala niti cu!
to je cisto poziranje ,i ne vodi nicemu!
ne treba biti rob muzike,samo treba uzivati u njoj!
poz
jAS:Jednostavno smatram da se sa pitanjem vere ne treba saliti.
Sta da radimo...rudy_kv:Jeste, seko, tako je. Lepo ti ljima lupi krstic, da se vrate na pravo mesto...Courtney:Znate kako,malo ste ga preterali :? Pa,imate Za Nas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni je sasvim OK :wink:morrison_girl:Priznajem da je moja pateticna ali nije pisana za repere,ja sam to zamislila uz gitaru.
Ej Zaboravio Si Luku Turilija I Santanu Ako si uopste cuo zanjihKeeper:nego, ljudi, gledao sam pre neki dan top-listu najboljih gitarista svih vremena, pa rekoh da zapocnem i ovde temu da vidim sta ljudi misle ...
naravno, verujem da cemo se svi sloziti da je prvi Jimy Hendrix, sigurno najtalentovaniji i najvirtuozniji, sa najvecim osecajem za rock itd. itd. itd .....
1. Jimy Hendrix
2. Eric Clapton
3. B.B. King
4. Steve Vay Vaughan
5. David Gilmour (Pink Floyd)
molim vas, postedite me komentara tipa "Kurt Kobejn je najbolji" i slicno tome, mislim, slusao sam i slusam Nirvanu i razumem dobro tu muziku, ali jasno nam je da Kurt nije neki gitarista ......
a sta mislite o domacim ???
R.M. Tochak, Anton, Rambo Amadeus, Milan Mladenovic, ......