ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
To Courtney: DDD bas velika greska...5. elemenat simbolise duh...ne vidim sto ga ne bi nazvali elementom kad je sastavni deo pentagrama.Ja sam barem pasteovao iz glave to sto znam,a ne sa nekog site-a :lol: :lol: :lol:
BTW ne pravim se pametan...pricam samo ono sto znam.Ni manje ni vise.A ako imas komplexe od mojih postova,stvarno ne znam sta da ti radim...
Zato sto ima cetiri elementa. Nije taj duh sastavni deo pentagrama,vec njega simbolise 5. krak. Ima razlike :wink: Nije sa sitea,pomiri se s tim da i devojcica od 14 god zna vise od tebe o necemu :wink: Komplexe od tvojih postova :lol: ? Dragi moj... :lol: :lol: :lol:

roots:
da jesmo pravoslavci i etiopija je pravoslavna zemlja,tako da nekima nije glupo da govore irie.

Nisam bas razumeo........Ethiopia jeste pravoslavna, vecinom,pa sta? Kol`ko znam i sam Car Careva,kako bi mnogi voleli da cuju(verovatno i coyote) je sahranjen po Pravoslavnim obredima....
Sto se tice coyota,moze samo da se tripuje da je rasta.....To ako u neverovatnim kolicinam konzumira Marihuanu, svakako ne znaci da je rasta!!!

To da je DAB jedini pravi reggae band u Srbiji SVAKAKO nije tacno.... Mnogo,doduse ne bas poznatih bendova "pokusava" da se bavi tom muzikom, i uglavnom su svi ti momci svesni svog porekla i znaju da se Rasta ne postaje pravljenjem dreadova i duvanjem trave.... Vec pomenuta Decja Radost,poznata beogradskoj publici po svirkama 6.feb. u KSTu je mozda najpoznatiji od Tih bendova....

Pozdrav....... Slusajte reggae,ali neka ne utice na Vas!!! ;)

guitarrr_babe:
Decja radost? Fino sto ih volis! We have something in common, then... Ljudi, bre, sviraju! Slusali smo ih celo pretproslo leto na obali Ibra... ma, bio je to dozivljaj! Proslog leta su odsvirali samo jedno vece u Statusu (to im necu oprostiti, i to sto je to bilo jedno vece, i to sto su svirali u Statusu, znaju Kraljvcani o cemu pricam... :x ), i secam se da smo za BMday isli istim busom za BG... Ma, likovi su! Samo, repertoar im je, koliko mi se cini, a nisam ih odavno cula, malo skucen, don't you think? Znaju Marlija, i to bi, otrpilike, bilo to. OK, svirali su i Azru, ali, mislim, ono... Mogli bi malo da svirucnu jos ponesto. Cisto onako...

Slazem se da malo vise forsiraju Marleya.....ali i ja bih da tako dobro zvucim.... kada ih slusam kao da sam se vratio u neku, recimo 75. ;)

p.S. Ne brini znaju oni mnogo toga da sviraju ;) Veruj mi

Najverovatninje 6.februara u KST, 7.februara u pubhu Two Beers u Novoj Pazovi!!!

Pozdrav

Ljudi, sta je bre vama!?!?!??!?! HIM je strava bend i Valo peva odlicno, ne kazemo to samo mi sa ovog foruma, ni iz zemlje, nego ceo svet koji ih slusa. Sto se tice satanizma, sta se mene tice cime se oni bave, dok god imaju tako cool pesme, slusace ih neko!!! Ima milijardu antitalentovanih bendova, HIM je apsolutno suprotno! Gitarista Linde je drugi najbolji student gitare u istoriji univerziteta Berkeley, odmah iza, naravno prvog - Kirka Hammeta iz Metallica-e!

Znam da mnogo utice na ljude, znam i kako :idea: ........

Zanima me nesto drugo,koliko utice na Vas, stil, "fazon"(to mu dodje slicno), nacin ponasanja,pa kasnije i misljenje(Da li pocnete da razmisljate kao Vas omiljeni pevac,grupa ili sl.).......

Sto ce reci da bi ja trebao da se ponasam kao Marley,ma jooooooook!!! Moram da kazem sa zadovoljstvom da na mene ne utice! Recimo sa Marleyem se uopste ne slazem,pa sad bar sto se tice religioznih i politickih pitanja....i ceo Rasta pokret(da ne kazem religija) me Smara!!!

E sad, da cujem Vas Gospodo........

pa chuj... sve zavisi...

Shto se mene tiche, hronichno sam i manichno depresivna, pa je moje JA izabralo muziku koju slusham, a ne muzika moje ja. POjedini ljudi to ne razlikuju i to je bash losha stvar.

Slusham gothic i to dosta utiche na mene, uglavnom pozitivno.
Kada se osecjam loshe ili kada sam tuzhna, onda slusham rock balade...

Slusham samo muziku koju mogu da dozhivim i sa kojom mogu da se poistovetim, pa mi nije jasno kako mozhesh da slushash muziku chiji te principi smaraju?? Ljudi koje slushash su, fazon, zhiveli za to... :roll:

Tebra bolju rimu niko nije u skorije vreme bacio!Za ovakvo bacanje rime zasluzio si 4 bambija i 3 skocka!! Paz'sad!! Production by ME! I dali da krenem da pevam o skotu ,drugacije zvanom zivotu ali neka hvala nije to moj stil, ne bi da me boli glava, moze da me boli samo kara jer nisam socijala kao V.I.P. I Shorty oni ce na kraju zaglaviti u korpi

Ovo je pesma mojoj najdrazoj kumi.

NIKADA NEĆEŠ ZNATI

DA LI ZNAŠ ŠTA MI ZNAČI TVOJA RUKA U VRTLOGU OČAJA?
NE, NIKADA NEĆEŠ ZNATI...
NI NE PREDPOSTAVLJAŠ DA SI MOJ MIR, MOJ HRAM...
ALI, PRE SVEGA, TI SI MOJ PRIJATELJ, NAJVEĆI,
NIKADA NEĆU IMATI TAKVOG...
PRED TOBOM SE NE KRIJEM, I KADA SVI OKRENU SVOJE POZADINE KA MENI,
TI SI TA KOJA MI UKAŽE SVOJE BLEDO I NEŽNO LICE.
MNOGO PUTA SI TO ČINILA....
PITAO SAM SE ZAŠTO?
JA NISAM SVETAC, NISAM BEZGREŠAN, NAPROTIV,
TI ZNAŠ DA SAM OD ONIH OSOBA KOJI NE(UČE) NA SVOJIM GREŠKAMA.
JA SAM ONAJ KOJI SE SAPLIĆE, UPILIĆE, SVAĐA, VREĐA, DOSAĐUJE,
JA SAM TAJ PATI, KOJI VOLI,
KOGA BOLI SVE ŠTO DRUGE BOLI, KOJI DAJE, KOJI TRAŽI I
NIKADA NE DOBIJE....
NIKADA...

OD TEBE JA DOBIJEM OSMEH JEDAN.
DOVOLJNO!
JA MNOGO DAJEM, MALO TRAŽIM, NE UZIMAM!
BUDI TU, JER SAM TADA SIGURAN...
BUDI TU, SIT SAM SVIH KOJI ME ZOVU DRUGOM!
DRUG JE SADA TAKO IZLIZANA REČ...
KUMO MOJA,NE NAPUŠTAJ ME NI KADA BUDEM BIO SREĆAN, NI TUŽAN,
NI ONDA KADA MI ŽIVOT DA ŽIVOT,
NI KADA MI UZME NEKOG MENI DRAGOG.
SAMO BUDI TU...
BUDI UZ MENE I NA KRAJU..
A I SAMA ZNAŠ GDE JE KRAJ

NIKADA NEĆEŠ ZNATI....
NIKADA... ALI ĆU JA ZNATI...

ja mrzim bilo kakvo diktiranje bilo cega, tako da ne volim ni da muzika utice na ljude...zato sam izabrala da slusam sve i svasta, da mi ne bi neki idiot rekao npr.:kako, slusas rege a nisi rastamanka? ili:kako slusas punk a nisi anarhista etc.
inace slazem se da ljudi uglavnom ne umeju da razlikuju kada mi biramo muziku koja odgovara nasoj licnosti ili muzika koju smo izabrali kreira nasu licnos...mislim da bobby(kako ti je vec ime)ti pravis tu gresku...

Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
To Courtney: DDD bas velika greska...5. elemenat simbolise duh...ne vidim sto ga ne bi nazvali elementom kad je sastavni deo pentagrama.Ja sam barem pasteovao iz glave to sto znam,a ne sa nekog site-a :lol: :lol: :lol:
BTW ne pravim se pametan...pricam samo ono sto znam.Ni manje ni vise.A ako imas komplexe od mojih postova,stvarno ne znam sta da ti radim...
Zato sto ima cetiri elementa. Nije taj duh sastavni deo pentagrama,vec njega simbolise 5. krak. Ima razlike :wink: Nije sa sitea,pomiri se s tim da i devojcica od 14 god zna vise od tebe o necemu :wink: Komplexe od tvojih postova :lol: ? Dragi moj... :lol: :lol: :lol:

Da da...procitaj malo svoj odgovor nakon mog posta...
Ja napisem jednu recenicu o tome,ona dodje i kaze mi da se JA pravim pametan i onda napise referat u fazonu 'Aj da vidim ko ce vise da napise,ja ili vi'...
Ne kazem ja da ne znas o nekim stvarima vise od mene,samo napred...al pre nego sto drugima pocnes da prebacujes da se prave pametni procitaj svoje postove.

nancy, ***** li te, pa ti si genije!
koltrejn, smajls, parker, korija...sve suvi genijalci! jazz je odlicna muzika, zato sto mu nisu potrebni ne znam kako udarni txtovi da bi mogao da ga totalno osecas, samo je potrebno malo da se udubis u muiziku...ono, totalno je muzika ne samo za slusanje nego i za osecanje, keve mi
weather report je zakon!

Nancy:
e neces mi verovati, taman sam se vratila na foru i htela da pustim temu o jazzu kad sam ukacila tvoju. molim bez prozivke anja, ako oces nesto o jazzu, javi mi se, dacu ti nekoliko odlicnih stvari. jazz je jedna od najboljih muzika ikada postojecih. preporucila bi koltrejna, djvida smajlsa sepa, giltberija, parkera, bajderbek, herbi henkok, cik korija. najbolja grup[a ikad koja ima jazz uticaj je wheater report.
koja gomila nepoznatih imena, a? ali to su sve manje vise jazz carevi

kortikal:
Ernesto_Che:
kortikal:
Ernesto Che, evo ja imam... ipak, zavisi sta podrazumevas pod starim... :D Samo... gde je ta tvoja Zemlja snova??? :lol:
Sto se tice Eyesburna, pa malo im je losha produkcija na ovom poslednjem... meni je najbolja (sa poslednjeg) All Right...
Mislim da oni uzivo zvuce boli glava i ako malo bolje razmislim, najvise znoja sam prolio na njihovim svirkama...
Zna li neko sta se desava sa njima, hoce li biti neke svirka...
moja zemlja snova je prakticno svuda, ali je trenutno boraviste bgd. pod starim podrazumevam sve pre gabaua izuzimajuci jos jedan albuum, al moram da pogledam koji je
sta ti imas?
Pa i moje trenutno boraviste ce biti BGD, ali od fegruara... inace, imam fool control (verovatno taj imas) i onaj na kome je Stark Blind, Sister i tako to... Doglife se zove! Da... inace, mislim da imaju jos jedan pre tog, ali samo na kaseti, nema CD, cini mi se... tako da mozemo da se nadjemo pocetkom februara u BGDu pa da ti dam...
ok onda, moraces nekako da me kontaktiras pocetkom februara...ja zapravo mislim da imam cool fire al pogledacu
odlicno ako imas dog life i gool control, posluzice
pre toga su izdali live freedomized samo na kaseti
kad ces ti biti u lepom belom gradu na uscu save u dunav/

Bleak WinterFullMoon:
Courtney:
Bleak WinterFullMoon:

Da da...procitaj malo svoj odgovor nakon mog posta...
Ja napisem jednu recenicu o tome,ona dodje i kaze mi da se JA pravim pametan i onda napise referat u fazonu 'Aj da vidim ko ce vise da napise,ja ili vi'...
Ne kazem ja da ne znas o nekim stvarima vise od mene,samo napred...al pre nego sto drugima pocnes da prebacujes da se prave pametni procitaj svoje postove.
Postala sam moderator :shock: Znas kako,ja se ne pravim pametna,ja sam NAJPAMETNIJA!!! :lol: :lol: :lol: I JA sam moderator!!!

Back