ima li hopera????

Gledaj Grammy za desetak dana dobice nagradu za pesmu godine setices je se onda. Imala je ranije svoj bend 4 Non Blondes posle sama snimala albume koji se prodaju ko suvo zlato na netu After Hours kosta 100 dolara. Sad radi kao producent i radi novi album, retko nastupa ali skoro je imala nastup sa Slashom. Pravi pesme drugima poslednje sto je uradila je album za Courtney Love. Prosle godine je pokupila sve nagrade za Get The Party Started koju je otpevala Pink a ove godine je vec vidjena za grammya za Beautiful - Xtina. Prva zena producent koja je dobila ASCAPovu nagradu a BBC ju je uvrstio u listu 5 osoba koje su najvise uticale na danasnju muziku.
Dave radio na vise mesta i sa Lindom, ali najpoznatiji je po Janes Addiction i Red Hot Chili Pepersima. Inace odbio Gunse da bi svirao u Pepersima.

VEEEEEEEELIKI POZDRAV ZA TAMARU(87)!!!! Ej slusaj, kuliraj Sisicu, tako on stalno soli pamet svima na netu, zamislja chicha nesto... Ma pusti ga, ne vredi se svadjati sa njim, pametniji popusta tako da... Pa zakljuci sama! Ja se potpuno slazem sa tobom, i isto mislimo, tako da, eto ako hoces ti pisi... CAos! :D

Anonymous:
МРАК У МОЈОЈ ДУШИ

Мрак у мојој души
све је тамнији,
четири зида у којима пишем
- сужавају се...
и чини се ...
да већ отежано дишем...

И грозно се осећам
и грозно изгледам,
и чини ми се као
да је свака тужна песма за мене писана.

Руке ми се тресу,
нокти већ изгрижени,
срце ми лупа,
и ветар ме односи
као какву уличну кесу.

наставак следи, мислим није још завршена, и немојте да се смејете.

cool nije loshe, neki delovi su bolji a neki manje
svidja mi se ovo grozno izgledam i ulicna kesa :) vise mi se to svidja engo prva strofa

imam ja da dodam nesto na ovu temu...
posto je i meni delovalo da nikada ne bih bio u vezi sa fenserkom bez obzira sto sam ja prilagodljiv i sve i sto slusamo pomalo od sve muzike ipak sam u dusi roker.
Ali desilo se...smuvao sam se sa fensi ribom...fora je sto znam da se ona pita kako se ona meni svidela, a takodje se i ja pitam kako sam se ja njoj svideo...uglavno eto ta veze traje vec par dana, ali je ona jos rezervisana a takodje i ja...definitivno je problem oko mesta gde izaci, nacina razmisljanja blabla...iako se ona meni svidja a koliko vidim i ja njoj, uopste nisam siguran koliko ce to da traje...
ipak su nam nacini razmisljanja i zivota potpuno suprotni...
moram da priznam da mi je jos uvek i nelagodno pored nje, ona tako sredjena a ja vijetnamka blabla

Znas,mogao/la si da nabrojis i sve,ne bi nikom skodilo... :wink: Ja slusam od svega po malo,mada najvise:
Gothic
Thrash
Heavy
Black i Death manje,
a uopste ne volim power,power progressive (sa izuzecima poput Staratovariusa),ni nu metal,ni industrial (sem Mansona)...ma nisam ni ja bas najbolja u odredjivanju tih vrsti,jednostavno se trudim da ne budem iskljuciva i da u svakoj pronadjem nest sto valja :wink: 8) :D

bojana miletic:
Courtney:
Konacno da neko otvori i ovu temu! Pa,bili black,bili black,postali nesto smesno,Dany i dalje jako sladak 8)
Meni se svidja tehno verzija THE RAPE AND RUIN OF ANGELS!!! :lol: 8) :D
DANNY....(TRENUTNO BALAVIM!!!!)) Mada, videla sam ga bez sminke i malo sam se razocarala!!!!....bedak...
Meni je i sa sminkom i sa noktima dok peva (i pozira :lol: ) podjednako sladak kao i bez sminke u body majici dok pere sudove (e tu sliku treba videti :!: ) :oops:

MinM_4Life:
VEEEEEEEELIKI POZDRAV ZA TAMARU(87)!!!! Ej slusaj, kuliraj Sisicu, tako on stalno soli pamet svima na netu, zamislja chicha nesto... Ma pusti ga, ne vredi se svadjati sa njim, pametniji popusta tako da... Pa zakljuci sama! Ja se potpuno slazem sa tobom, i isto mislimo, tako da, eto ako hoces ti pisi... CAos! :D

Ma da za razliku od tebe Sisa nema pojma o HH.. Cuces ti sta sisa zna o HH, i kako ga zna do leta mozda, ako ne onda do zime.. al samo polako, da probijemo i malo apstraktni HH na nasu scenu..

Back