Jelusic Aleksandar
Obećava
- Poruka
- 76
Kill'em All
ili St. Anger
[/b]
ili St. Anger
[/b]Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili St. Anger
[/b]
DevouredSoul:Bleak WinterFullMoon:Ako neko vec hoce da se obuche 'drugachije' smatram da treba da to uradi sa stilom i da ne pretera.Ziv primer - DevouredSoul :wink: Devojka se oblaci taman toliko mrachno da ljudi skapiraju shta slusha,a pri tome ne nosi nikakve metal majce,niti se maze ratnichkim bojama...ukratko...ima stila.
Btw ne chepim joj se ovim postom![]()
Ah, da... Ja i moj dark-hipi stil
Paaaaaa... evo sada, dok crvenim... isprichacju vam svoju prichu....
Muzika ima uticaja, naravno... Glupo bi bilo videti neku fenserku u CoF majici (recimo)...
Kapirate na shta mislim??
Ja slusham uglavnom gothic, ali se ne oblachim tako jer zhivim gde zhivim i sebi tu odecju ne mogu da priushtim.
Najvishe mi odgovara hippie stil oblachenja, ali ne volim boje. Zbunjuju me. Pa sam se odluchila da budem dete crnog cvecja :wink:

Jaaa!!!Ali nema rusenja dok ne otmemo "The Simpsons"!!!Ja rusim sve gde se pojavlju je Zeljko Joksimovic,tj. gde ima njegovih slika i slicno...Red_Zmaja:Ajde ko ce sa mnom da ga...RUSIMO...a SIMPSONOVE cemo da otmemo... 8)Kurt Cobain:ma neka srushe pink, ali neka premeste simpsonove na neki drugi kanal![]()
em3pac iverson:Ako ce da ti nedostaju...posla cu ti pa ih gledaj kad god pozelis a ne da cekas da ih pink pusti...ok...Red_Zmaja:Da,i ja ...ali mogu ponovo...em3pac iverson:Ma sve filmove koje ce oni pustati u naredne tri godine sam vec gledao...Filip_Kraljevo:em3pac iverson:Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...Red_Zmaja:Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)Filip_Kraljevo:Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!Red_Zmaja:em3pac iverson:Red_Zmaja:[quote:cdc6e520f6="fortunteller"][quote:cdc6e520f6="em3pac iverson"][quote:cdc6e520f6="Red_Zmaja"][quote:cdc6e520f6="em3pac iverson"][quote:cdc6e520f6="Anonymous"][quote:cdc6e520f6="em3pac_iverson"][quote:cdc6e520f6="fortunteller"]cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:
Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!
A IZ KOG SI TI SELA?????
preziveo bih i bez filmova...

Dobro de sta je tu novoXXXYYY:Oduvek sam sumnjao da je Gru lopina ali sada sam siguran jer imam dokaz.
Pesma "Stara skola, nova skola" je ukradena od poljske grupe Paktofonika i u originalu se zove "Chwile ulotne".

Keeper:... pricati kako bi Tochak "oduvao" Clapton-a je chisto neznanje.
nisam chak ni siguran ni da bi ga u speed-u oduvao, jer iako je Clapton "spororuki" ume i on da "prashi" ...... al daleko bilo da je to cilj sviranja gitare.
Anonymous:PA ako ti "posejdujes" neko znanje, odsviraj nam ti neke solo-dionice Tocka. A ja cu ti u svako doba odsvirati sve sto je Eric Clapton ikad snimao i izdao na Lp-u.
p.s. mislim da mjesto iz kojeg se javljas (selendra Vrbas) najbolje i govori o tvom poznavanju kvaliteta.
Pozdrav
Ma Zmaj ne zna nista...vazno je da Sisa zna i on je jedini koji to slusa i koji se razume u tu muzkiu...koji je tvoj problem...JMT je poceo kao sto si rekao 1996. U Filadelfiji...sta te zanima o njima pitaj...TCQ je je nastao 1988 godine u NY...a raspali su se 1998...Sisa je bre najveci pali bre ides mi vise na Q...SisaDaPimp:Zmajo ne se*i da ne pravis poredjenja. BTW no hejt samo jel znas ti ko su ovi likovi?
![]()