ima li hopera????

Videvsi emisiju LATINICA na HRT 16.02.'04. ; rasprava o "hrvatstvo nije i ne sme biti jednako ustastvo" tema: Marko Perkovicu Thompson , prilicno popularnom pevacu medju tinejdzerima u Hrvatskoj-pitam vas :
Da li smo i mi u stanju da priznamo cetnistvo sa svim njegovim zlodelima i zlocinima?! :?:

DevouredSoul:
Bleak WinterFullMoon:
Ako neko vec hoce da se obuche 'drugachije' smatram da treba da to uradi sa stilom i da ne pretera.Ziv primer - DevouredSoul :wink: Devojka se oblaci taman toliko mrachno da ljudi skapiraju shta slusha,a pri tome ne nosi nikakve metal majce,niti se maze ratnichkim bojama...ukratko...ima stila.
Btw ne chepim joj se ovim postom :lol:

Ah, da... Ja i moj dark-hipi stil :D
Paaaaaa... evo sada, dok crvenim... isprichacju vam svoju prichu....

Muzika ima uticaja, naravno... Glupo bi bilo videti neku fenserku u CoF majici (recimo)...
Kapirate na shta mislim??

Ja slusham uglavnom gothic, ali se ne oblachim tako jer zhivim gde zhivim i sebi tu odecju ne mogu da priushtim.
Najvishe mi odgovara hippie stil oblachenja, ali ne volim boje. Zbunjuju me. Pa sam se odluchila da budem dete crnog cvecja :wink:

:wink:

ih, al' ste se poamerikanizovali... ccc...

etc. etc.

happy now? ;) ...

Btw. i ako nije gramaticki ispravno, uzmite to kao pesnicku slobodu:

Halten! Halten! Ibar wasser,
Ibar waaaaaaasser...

:lol:

Ili da stavimo na album i 'I loved girl from the city' od Kuguarsa? ;)

em3pac iverson:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Filip_Kraljevo:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Filip_Kraljevo:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
[quote:cdc6e520f6="fortunteller"][quote:cdc6e520f6="em3pac iverson"][quote:cdc6e520f6="Red_Zmaja"][quote:cdc6e520f6="em3pac iverson"][quote:cdc6e520f6="Anonymous"][quote:cdc6e520f6="em3pac_iverson"][quote:cdc6e520f6="fortunteller"]cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:

Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!

A IZ KOG SI TI SELA?????
Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!
Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)
Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...

preziveo bih i bez filmova...
Ma sve filmove koje ce oni pustati u naredne tri godine sam vec gledao...
Da,i ja ...ali mogu ponovo...
Ako ce da ti nedostaju...posla cu ti pa ih gledaj kad god pozelis a ne da cekas da ih pink pusti...ok...

Ljudi, sve te filmove je otkupio Robert Nemeček, a on je sada na B-92 tako da je Pink sada puk'o. Mada ima jos neku dobru emisiju...
Najbolji prijatelji, Nikad izvini, ali Skrivena kamera im je živo sr*nje!!!
Na 3k ona italijanska "Pazi, nameštaljka" je mnogo bolja.
Nego, sta mislim o Seki???
Kratko i jasno:
DNO DNA
Obrazloženje: Nema ni malo stila, ima više kilograma celulita nego ja uopšte i užasne su joj pesme. Katastrofa!!![/quote:cdc6e520f6]
8) BRAVO!!!!!![/quote:cdc6e520f6]
A ja kazem BRAVO obadvojici!!!Ja volim da gledam filmove,ali mi pink sigurno nece nedostajati...daleko od toga...[/quote:cdc6e520f6]
Hvala, hvala!!![/quote:cdc6e520f6]
Nema na cemu,i drugi put!!![/quote:cdc6e520f6]
Nemoj...uobrazicemo se... 8)[/quote:cdc6e520f6]Ma,ne boj se,necete...nego cete nastaviti da ovako odgovarate na ove * teme!!![/quote:cdc6e520f6]

Idemo dalje

Novi singl "Good Boys" je ove nedelje usao na Billboardovu top-listu na broj 45. Bas ove nedelje navrsava se, tacno u nedelju, 25 godina od ulaska cuvene "Heart of Glass" na Billboardovu Hot 100 listu (docnije je bila i No. 1). Obe pesme- Good Boys i Heart of Glass smo imali priliku da cujemo na beogradskom koncertu... :D

Good Boys ce se naci na novom albumu "The Curse of Blondie".

PS Coutney, honey, molim te pazljivije citaj moje postove- nigde nisam rekao da JA poznajem Mariju sa yumetala, jednostavno sam se odusevio sto TI poznajes toliko "uticajnog" sveta :wink: ...

Keeper:
... pricati kako bi Tochak "oduvao" Clapton-a je chisto neznanje.

nisam chak ni siguran ni da bi ga u speed-u oduvao, jer iako je Clapton "spororuki" ume i on da "prashi" ...... al daleko bilo da je to cilj sviranja gitare.

PA ako ti "posejdujes" neko znanje, odsviraj nam ti neke solo-dionice Tocka. A ja cu ti u svako doba odsvirati sve sto je Eric Clapton ikad snimao i izdao na Lp-u.

p.s. mislim da mjesto iz kojeg se javljas (selendra Vrbas) najbolje i govori o tvom poznavanju kvaliteta.

Pozdrav

Anonymous:
PA ako ti "posejdujes" neko znanje, odsviraj nam ti neke solo-dionice Tocka. A ja cu ti u svako doba odsvirati sve sto je Eric Clapton ikad snimao i izdao na Lp-u.

p.s. mislim da mjesto iz kojeg se javljas (selendra Vrbas) najbolje i govori o tvom poznavanju kvaliteta.

Pozdrav

ne posedujem neko posebno znanje al imam sluha i razumevanja :wink:
mozes ti skidati clapton-a kolko oces, al ni ti ni tochak ne mozete tako nesto smisliti. nemam nista protiv tochka. izvinjavam mu se sto sam mu ime stavio uz tvoje. al chinjenice su chinjenice.
kad bi najbolji gitarista bio onaj kojeg niko ne moze skinuti, onda bi to bio recimo onaj malmsteem il kako vec, al nije tako ...... ima ljudi koji znaju da i nije neka umetnichka vrednost svrshavati dok pichis 100 nota u sekundi .......

mesto u kojem sam se rodio nema nikakve veze sa mojim poznavanjem bilo chega, dete :wink:

SisaDaPimp:
Zmajo ne se*i da ne pravis poredjenja :D. BTW no hejt samo jel znas ti ko su ovi likovi? ;)
Ma Zmaj ne zna nista...vazno je da Sisa zna i on je jedini koji to slusa i koji se razume u tu muzkiu...koji je tvoj problem...JMT je poceo kao sto si rekao 1996. U Filadelfiji...sta te zanima o njima pitaj...TCQ je je nastao 1988 godine u NY...a raspali su se 1998...Sisa je bre najveci pali bre ides mi vise na Q...

Back