ima li hopera????

Hopper:
Dokle ce ljudi kod nas slusati narodnjake, densice i slicne gluposti?!

Ja kazem: HIP HOP RULES

Sabani, poslusajte samo malo 50 cents, eminem ili neke domace hopere ( gru, sha ila i sl. ) i garantujem da vise nikada necete slusati s ranje muziku!

Jos jednom

HIP HOP RULZ
Kakvih samo bolesnika ovde ima.

Brate stvarno ste smaraci! ja sa svojih 14 godina znam vise o hopu i bolje bacam rime od svih vas zajedno bre! jednoga dana cete placati da me slusate, a do tada VOZDRA BRE. necu vise da se smaram sa boranijom bre. ako ima neko da me podrzava neka se javi inace se vise ne vracam na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo da spomenem oko cene.

1 lekcija je 15 evra. Ukoliko neko placa unapred nekoliko lekcija- recimo , 4 lekcija unapred(1 lekcija nedeljno) onda je cena 10 evra po lekciji.
U svakom slucaju , mozemo da dodjemo da nadjemo zajednicki jezik i sto se toga tice, ali stvarno nisam naplacivao ispod 10 evra jer ipak moram i ja da zivim od necega!

Hvala unapred pa se javite na mailove,

pedjazz@hotmail.com
pedja_guitarman@yahoo.com
psimovic@berklee.net

Sve najbolje,

Pedja

Hopper:
Brate stvarno ste smaraci! ja sa svojih 14 godina znam vise o hopu i bolje bacam rime od svih vas zajedno bre! jednoga dana cete placati da me slusate, a do tada VOZDRA BRE. necu vise da se smaram sa boranijom bre. ako ima neko da me podrzava neka se javi inace se vise ne vracam na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne vracaj se... :D 8)

Back