ima li fasizma u srbiji?

• Kvazi drzava Kosovo ne postoji, ona je u glavama ljudi koji se zalazu za vladavinu terora !

Republika Srbija je drzava koja postoji !
  • K
  • <LI class=flag>
    kazakhstan.gif
  • Kazakhstan
  • 02-03-1992
  • <LI class=flag>
    kenya.gif
  • Kenya
  • 16-12-1963
  • <LI class=flag>
    kuwait.gif
  • Kuwait
  • 14-05-1963
http://www.un.org/en/members/index.shtml#k

serbia.gif
Serbia* 01-11-2000

http://www.un.org/en/members/index.shtml#s

E, da duzan sam jedno objasnjenje u vezi postavljenog sajta UN, kvazi drzava Kosovo nikada nece biti primljena u Ujedinjene Nacije, a ma bas nikad jer je to stav Rusije i Kine kao stalnih clanica SB OUN.
Gresku su napravili rukovodioci iz juzne pokrajine Srbije koji su se oslonili na zapad i NATO , a ne na Rusiju i Kinu na njih su zaboravili sto se pokazalo kao strateski pogubno.

Pa ni Vatikan nije na listi zemalja UN, a formalno je država. I Švajcarska je tek odnedavno članica UN, pa da li to znači da je tek odnedavno postala država?
Pa eto vidis i taj Vatikan ne priznaje kvazidrzavu Kosovo, a ako si proucavao diplomatske odnose Kraljevine Jugoslavije , SFRJ i Vatikana, shvatices da ih tek oni nikad nece priznati, a svi dobro znamo kakav uticaj ima Vatikan.

Svaki veštački stvoren sistem teži da se sam raspadne. Moglo je sve relativno mirno da prođe, kao što je prošlo u Nemačkoj, Češkoj, Rusiji i ostalim zemljama.
Niko ne bi bio proteran da nije počeo rat, koji su inicirali "rodoljubi" na sve tri sukobljene strane.
Bombardovani smo zato što se nekome jačem od nas nije svidela naša politika na Kosovu, a naša tvrdoglavost im je došla kao kec na desetku. A mi smo bili dovoljno naivni da mislimo da ćemo mi pobediti, i kao i obično, izgubili smo i Kosovo, a i ugled naše zemlje se srozao znatno. A sve to nizašta, jer je na kraju bilo onako kako je moralo biti.
To što je Kosovo bilo Srpsko pre 600 godina ne znači da treba da bude i danas kad tamo živi 90% Albanaca (koji, normalno, hoće svoju državu.) Što se mene tiče, podržavam ih u tome, kao što podržavam Srbe u republici Srpskoj da dobiju svoju državu i da se, ako hoće, pripoje Srbiji (jer većina ima pravo da odlučuje o svojoj sudbini). Naravno, sad kad smo zasrali motku, to će malo teže da ide. Uostalom, ni jedna državna granica nije Bogom dana, granice se pomeraju otkad je sveta i veka.

Стварно је скандалозно да неко са оваквим антидржавним и анационалним ставовима буде модератор на српском форуму!

Овај је душу дао за неки шиптарски форум!
:rtfm:

Meni je jasno da trenutna politička situacija na Kosovu više odgovara Albancima nego Srbima, ali tu mi na forumu malo toga možemo da promenimo.

Bolje da budemo komšije i da nas deli granica nego da se ljudi dole ubijaju u totalnom bezvlašću, kako je bilo do nedavno.

A taj stav da je "Kosovo = Srbija", to može da priča samo onaj ko misli da su dva miliona Šipatara = Srbija, i da su kuće opasane zidovima od tri metra Srbija... meni to nije Srbija, a ni velikoj većini naroda koji dole živi.

Bilo bi sigurno bolje da svi živimo u slozi, ali pošto je to očigledno nemoguće u zajedničkoj državi, bolje da bude ovako kako jeste - svako na svoju stranu.

Kao što već rekoh - to je realnost, bila ona nama draga ili ne.

Имам само једно питање за тебе, да ли ти је познато шта пише у Уставу Србије, у вези Косова и Метохије,
односно да ли је КиМ по Уставу Србије неотуђиви део српске територије?

Све остало је причам ти причу и антидржавно, сепаратистичко деловање!

E, da duzan sam jedno objasnjenje u vezi postavljenog sajta UN, kvazi drzava Kosovo nikada nece biti primljena u Ujedinjene Nacije, a ma bas nikad jer je to stav Rusije i Kine kao stalnih clanica SB OUN.
Gresku su napravili rukovodioci iz juzne pokrajine Srbije koji su se oslonili na zapad i NATO , a ne na Rusiju i Kinu na njih su zaboravili sto se pokazalo kao strateski pogubno.

dali se dobro sjecam, nisi li ti rekao da si pravnik?

gde ti vidis i jednu laz u donjem tekstu. navedi jednu.

inace nikada ne pisem potuljeno, ali posto mislim da je vecina na forumu odrasla, i da im je IQ veci od broja ciepla, ponekad pisem "slobodno"

Немам никакву потребу с тобом да дискутујем о овом питању, твоји ставови су јасни и добро познати,
антидржавни и сепаратистички.
Дискутујем са неким ко је овде, на српском форуму модератор. А да си потуљен, јеси, једини је проблем
што мислиш да си љукави љисиц...:mrgreen:

Koja retardirana opravdavanja sopstvene gluposti.........
Slazem se..nenadmasan si u tome
Nema,niti ga je ikad bilo.....sem malog broja pro-zapadnih simpatizera,ali to je obicna boranija.

Hrvatski nacisti pobili 700 000 srba.

Srpski nacisti kojih usput i nema,nisu ubili ni jednog coveka.

Svakom van ludnice dovoljno.

Da lazes to si vec sam priznao :rtfm:

A ko vredja A?pa to sad i vidimo........sramota :thumbdown:

A sad je medjusobno,A?a ti prijavljujes li prijavljujes..........:thumbdown:

Nisi ti priznao gresku,nego glupost......a to nije isto.;)

Auh,kakav si ti tezak covek.........nista ti ne odgovara........ja kazem da ima fashizma(sto sam i stalno tvrdio) a ti opet vredjas........ne moze covek da te uhvati ni za glavu ni za rep.......:thumbdown:

Cao luzeru.

Moze,moze :ok:

Ma ne nalazim ih ja.........vidis da nichu ko pechurke posle kishe.........al da ih je lepo zayebavati........lepo je,ne sporim :mrgreen::hahaha:

Ma sta mi rece:hahaha::hahaha:Ti kazes da si uvijek tvrdio da ima fasizma???????:hahaha::hahaha: A sta je ono boldano gore?:hahaha:Mora da si se samo salio a:hahaha:
Pa dobro ako cemo tako,onda sam jbga ja bio u pravu i u vezi poricanja:hahaha::hahaha::hahaha: Znaci ipak porices da si rekao da nema fasizma,sto je tako lijepo vidljivo u prva dva posta???:D:DSad odjednom si uvijek tvrdio da ima???:worth::worth:
Hvala ti na ovome:D Kad sam priznao svoj lapsus i gresku trebao si ostati na tome,sad u pitanje dolazi i ta moja greska:D:D
Zajebo si ti sam sebe:rotf::rotf::rotf:
Dogovori se vise sam sa sobom,jel ima il nema:rotf::hahaha::hahaha:

Slazem se..nenadmasan si u tome

Ma sta mi rece:hahaha::hahaha:Ti kazes da si uvijek tvrdio da ima fasizma???????:hahaha::hahaha: A sta je ono boldano gore?:hahaha:Mora da si se samo salio a:hahaha:
Pa dobro ako cemo tako,onda sam jbga ja bio u pravu i u vezi poricanja:hahaha::hahaha::hahaha: Znaci ipak porices da si rekao da nema fasizma,sto je tako lijepo vidljivo u prva dva posta???:D:DSad odjednom si uvijek tvrdio da ima???:worth::worth:
Hvala ti na ovome:D Kad sam priznao svoj lapsus i gresku trebao si ostati na tome,sad u pitanje dolazi i ta moja greska:D:D
Zajebo si ti sam sebe:rotf::rotf::rotf:
Dogovori se vise sam sa sobom,jel ima il nema:rotf::hahaha::hahaha:

Kad sam ja rekao da ima fashizma u Srbiji,sta pricas :dontunderstand:

Daj neke dokaze.......:rtfm:

Sad sam te uhvatio u lazi,opet!!!!

Poslednja izmena od moderatora:
dakle.tema je IMA LI FASIZMA U SRBIJI
O Kosovu i Metohiji nema potrebe da raspravljamo ovde...kao sto je svima poznato po vazecem Ustavu Srbije Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije, deo teritorije Srbije koji je nelegalno proglasio nezavisnost i nije priznat od strane drzave
Naravno da svako moze da iznese sta misli po tom pitanju ....ali u skladu sa vazecim Ustavom:D
i to na temi gde se o Kosovu prica i raspravlja..........
Pa bih moje kolege forumase molila da se vrate na argumentovano odgovaranje na pitanje ima li fasizma u Srbiji
btw.postoje pristalice nacizma i fasizma u Srbiji.ali ih je toliko minoran broj da je zanemraljiv.mislim da bismo im mogli pobrojati i ime i prezime......stalni pokusaji uvelicavanja ove marginalne pojave..Srbiji moze samo da donese stetu

dakle.tema je IMA LI FASIZMA U SRBIJI
O Kosovu i Metohiji nema potrebe da raspravljamo ovde...kao sto je svima poznato po vazecem Ustavu Srbije Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije, deo teritorije Srbije koji je nelegalno proglasio nezavisnost i nije priznat od strane drzave
Naravno da svako moze da iznese sta misli po tom pitanju ....ali u skladu sa vazecim Ustavom:D
i to na temi gde se o Kosovu prica i raspravlja..........
Pa bih moje kolege forumase molila da se vrate na argumentovano odgovaranje na pitanje ima li fasizma u Srbiji
btw.postoje pristalice nacizma i fasizma u Srbiji.ali ih je toliko minoran broj da je zanemraljiv.mislim da bismo im mogli pobrojati i ime i prezime......stalni pokusaji uvelicavanja ove marginalne pojave..Srbiji moze samo da donese stetu

prije nastavka rasprave molio bi moderatoricu jedan odgovor. dali su četnici fašisti. ako da mislim da je srbija pro-fašistička država, ako ne, u srbiji nema fašista

Back