ima li fasizma u srbiji?

Nadam se da ti znaš da je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost prošle godine, i da su ih 60 zemalja već priznale, a među njima Nemačka, Francuska, Japan, Amerika, pa čak i međunarodne veličine kao što su Belize i Palau.

Šalu na stranu, Kosovo više nije Srbija, jer Srbija tamo više nema praktično nikakve ingerencije, i to je nova politička realnost.
Nebitno,Kosovo ovakvo kakvo jeste je pretnja,dugoročna pretnja za Srbiju i druge naše teritorije.Svako ko misli da će se na miran način ograditi od šiptara na Kosovu i moći da pomogne Srbima na miran način se vara.To je jedna mafijaška tvorevina bez zakona.

zavisno od toga sta se spada pod fasizam .. pitanje je relativno ... ako smatrate (a vecina krstarice smatra ) patriote fasistima ... onda niste se prevarili ..... srbija je drzava sa najvise fasista u svetu .... ako pak odmaknete od svoje bezumne ogranicenosti .... skontacete da se takvi mogu prebrojati na prste ,,,,

al jos ne kontam sto ste se okomili na fasizam ???
aj se okomite malo na demokratiju i konunizam ...
za sve ove besciljne programe fasizam je gospodsko resenje!!!!

Је л' из и преко оне "твоје-моје собе" или из и преко твог "притиска од 1000атм" у Свемиру тј. вакууму !?:
Sad je bolje, samo tri emotikona.

Vidim da me pratiš po forumu, i to je dobro, možda ćeš bolje shvatiti za šta se zapravo zalažem. Nadam se da si shvatio sarkazam za "pritisak u vakuumu", a ako nisi pročitaj temu od početka.

Što se tiče ovoga što sam rekao o tome da su granice konstrukt, ne znam šta te tu buni. Da li misliš da je Dunav kod Đerdapa zaista nekakva stvarna granica između bilo čega, ili je samo jedna zamišljena linija između ljudi koji žive na levoj i desnoj obali, i jedni sebe nazivaju jednim imenom a drugi se nazivaju drugim imenom? (nadam se da shvataš moju implikaciju, da je i nacionalna pripadnost socijalni konstrukt)

to je ok:ok:. ali kad hrvat voli svoju domovinu. on je naravno ustaša:thumbdown:

naravno da je ustasa ... zato sto je Hrvatska kontinuitetna sa NDH-a
ustaskom tvorevinom ...
a sada jedno pitanje za tebe KOSMOPOLITO
Zbog cega rasizam na tvom avataru ???!?!?!
evo ja nemam nista protiv sirokih sam shvatanja ... ali sto glumis malu macu ... kada to drzis ???
a u profilu si ranije drzao slovo U , Thompsona koji je pjevao "Jasenovac i Gradiska stara ... itd"

Nadam se da ti znaš da je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost prošle godine, i da su ih 60 zemalja već priznale, a među njima Nemačka, Francuska, Japan, Amerika, pa čak i međunarodne veličine kao što su Belize i Palau.

Šalu na stranu, Kosovo više nije Srbija, jer Srbija tamo više nema praktično nikakve ingerencije, i to je nova politička realnost.

Што волЕм ове реал политичаре....:mrgreen:

Дечко!!!
То што си ти неки модератор на Крстарици :eek::eek::eek:

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

је више њихова....................него твоја брука.........и за то ме баш заболе цветко!!!

Али то што позиваш на рушење уставног поретка и нарушавање територијалног интегритета земље.............ЈЕ КРИВИЧНО ДЕЛО!!!

:amen:

Svaki veštački stvoren sistem teži da se sam raspadne. Moglo je sve relativno mirno da prođe, kao što je prošlo u Nemačkoj, Češkoj, Rusiji i ostalim zemljama.
Niko ne bi bio proteran da nije počeo rat, koji su inicirali "rodoljubi" na sve tri sukobljene strane.

Bombardovani smo zato što se nekome jačem od nas nije svidela naša politika na Kosovu, a naša tvrdoglavost im je došla kao kec na desetku. A mi smo bili dovoljno naivni da mislimo da ćemo mi pobediti, i kao i obično, izgubili smo i Kosovo, a i ugled naše zemlje se srozao znatno. A sve to nizašta, jer je na kraju bilo onako kako je moralo biti.

To što je Kosovo bilo Srpsko pre 600 godina ne znači da treba da bude i danas kad tamo živi 90% Albanaca (koji, normalno, hoće svoju državu.) Što se mene tiče, podržavam ih u tome, kao što podržavam Srbe u republici Srpskoj da dobiju svoju državu i da se, ako hoće, pripoje Srbiji (jer većina ima pravo da odlučuje o svojoj sudbini). Naravno, sad kad smo zasrali motku, to će malo teže da ide. Uostalom, ni jedna državna granica nije Bogom dana, granice se pomeraju otkad je sveta i veka.

Стварно је скандалозно да неко са оваквим антидржавним и анационалним ставовима буде модератор на српском форуму!

Овај је душу дао за неки шиптарски форум!
:rtfm:

Sad je bolje, samo tri emotikona.

Vidim da me pratiš po forumu, i to je dobro, možda ćeš bolje shvatiti za šta se zapravo zalažem. Nadam se da si shvatio sarkazam za "pritisak u vakuumu", a ako nisi pročitaj temu od početka.

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

Što se tiče ovoga što sam rekao o tome da su granice konstrukt, ne znam šta te tu buni. Da li misliš da je Dunav kod Đerdapa zaista nekakva stvarna granica između bilo čega, ili je samo jedna zamišljena linija između ljudi koji žive na levoj i desnoj obali, i jedni sebe nazivaju jednim imenom a drugi se nazivaju drugim imenom? (nadam se da shvataš moju implikaciju, da je i nacionalna pripadnost socijalni konstrukt)

А јеси ли то опет............................................"саркастичан",а !? :dontunderstand: :think::think::think::hahaha::rotf::hahaha::rotf: :hahaha:

Па како се дошло до те линије, до тог "социјалног конструкта", и пошто видим да много волиш реалност, до реалне ситуације формирања НАЦИОНАЛНИХ држава и граница међу њима, а !?

Је л' те не подсећа тај твој "социјални конструкт" на ону "твоју-моју" собу, а !?

И пошто већ спомињеш реалност:roll:.........те линије практичној есу СТВАРНЕ!!! :rtfm::rtfm::rtfm:

Svaki veštački stvoren sistem teži da se sam raspadne. Moglo je sve relativno mirno da prođe, kao što je prošlo u Nemačkoj, Češkoj, Rusiji i ostalim zemljama.

Niko ne bi bio proteran da nije počeo rat, koji su inicirali "rodoljubi" na sve tri sukobljene strane.

Bombardovani smo zato što se nekome jačem od nas nije svidela naša politika na Kosovu, a naša tvrdoglavost im je došla kao kec na desetku. A mi smo bili dovoljno naivni da mislimo da ćemo mi pobediti, i kao i obično, izgubili smo i Kosovo, a i ugled naše zemlje se srozao znatno. A sve to nizašta, jer je na kraju bilo onako kako je moralo biti.

To što je Kosovo bilo Srpsko pre 600 godina ne znači da treba da bude i danas kad tamo živi 90% Albanaca (koji, normalno, hoće svoju državu.) Što se mene tiče, podržavam ih u tome, kao što podržavam Srbe u republici Srpskoj da dobiju svoju državu i da se, ako hoće, pripoje Srbiji (jer većina ima pravo da odlučuje o svojoj sudbini). Naravno, sad kad smo zasrali motku, to će malo teže da ide. Uostalom, ni jedna državna granica nije Bogom dana, granice se pomeraju otkad je sveta i veka.

Jeste, to je čista paranoja.

prijavite ovoga moda OVO JE KATASTROFALNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tvoja nadanja su uzaludna,posto produkt tvoje nade nema nikakav legitimitet,znam da je Kosmet nelegalno proglasio legitimitet,sto nista ne menja.
A vec ih nije priznalo preko 100 zemalja,dakle nepotrebno dovodis sebe u poziciju da te neko naziva glupim,posto ako znas koliko je priznalo,logicno je da znas koliko nije,a razlika se uci jos u osnovnoj skoli.

Ovo je protivustavna izjava,koja uzgred nema nikakvu logiku jer........

Jer ovo boldovano nije nikakav dokaz da je neko nezavisan,i to nije nova nego stara realnost,ali realnost nije da je Kosmet van Srbije.

E da i prijavica,moderatori?

Нека има шта год хоће у глави, али неко са таквим ставовима не може да буде мод на Крстарици!

srpkinjo, pored jevrope, sofije i jos par nasih zena i devojaka na koje sam ponosan sto su mi sunarodnice, i tebe citam tu i tamo i cenim to sto pises.

ipak, dok se ne dokaze da je kao moderator pristrasan i da njegovi licni politicki stavovi uticu na posao moderatora, mi nemamo sta da se zalimo.

on je ovde u dve uloge, kao diskutant i kao moderator i ta dve uloge ne smeju da imaju dodirnih tacaka.

licni stav nek svako iznese i za to snosi posledice u vidu ili odobravanja ili neodobravanja.

naklon i postovanje

1-Naravno da u ta prva 2 posta negiram postojanje fashizma.

to ti kazes,ja nisam nigdje

2-Lud,glup,shupalj?sta li?
Gde si ti u ovom postu rekao da je neko rekao da fashizma ima u Srbiji?
Ja to nigde ne vidim i zato tvrdim da lazes?
A posto si ti sigurno jedno od ona 3 da pitamo nekog drugog da ti kaze sta si ti rekao u toj recenici?:dontunderstand:
Tebe niko ni pomeniuo nije,stavise ti si se meni okacio ko dinkic za finansije.:rtfm:

3-Ne,u tom tekstu ja se slazem sa onima koji tvrde da fashizma NEMA u Srbiji?
Dakle ostajem dosledan da fashizma nema u Srbiji.......glupcha :mrgreen:
E jesi piglu........:roll:

4-Svi osim tebe vide da lazes,ocemo da pitamo nekog?:hahaha:
Sta bre da pobijam svoje tvrdnje i onih sa kojima se slazem,jesi li ti citav?:rotf:
Ne,slazem se sa onima koji tvrde da fashizma nema u Srbiji,aman ..........:hahaha:

Ja vredjam?

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::super:

Koja dileja 32 stepena..........:mrgreen:

I sad sam ti po hiljaditi put dokazao da lazes ko pashce......i sad ces to da negiras,jel?:roll:

Ko ti je bre dao komp,sram ga bilo :evil:

Ajde molim te,pokazi boodali..........pogledaj onaj post gde mi postavlja ono pitanje o pobijanju ljudi i gde mu ja odgovaram.......procitaj od reci do reci i usmeri dete........molim te.......jer ako mu neko drugi ne ukaze on nece pustiti cuclu sledecih mesec dana :roll:

LAZI LAZI LAZI ..SAMO LAZI..

Sve je apsolutno vidljivo,ali sve...izmotavaj se koliko te volja,ali sve se vidi

Na pristojan nacin i bez vrijedjanja sam ti objasnio,a ti po starom..vrijedjas i pravis se grbav,tvoj post je prijavljen

srpkinjo, pored jevrope, sofije i jos par nasih zena i devojaka na koje sam ponosan sto su mi sunarodnice, i tebe citam tu i tamo i cenim to sto pises.

ipak, dok se ne dokaze da je kao moderator pristrasan i da njegovi licni politicki stavovi uticu na posao moderatora, mi nemamo sta da se zalimo.

on je ovde u dve uloge, kao diskutant i kao moderator i ta dve uloge ne smeju da imaju dodirnih tacaka.

licni stav nek svako iznese i za to snosi posledice u vidu ili odobravanja ili neodobravanja.

naklon i postovanje

Па пријаве и иду зу лични став!!!:dontunderstand:

А срамота је да један модератор има такав став и још је срамније што се не либи да га јавно изнесе!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Па нека они "гледају" и воде рачуна о имиџу и репутацији форума!!! :think::think::think:

Poslednja izmena:
Lud,glup,bolestan,sta od pobrojanog?
Elem,ti stvarno nisi pri sebi.........lepo sam ti dokazao da si lazov,i sta sad........mantras,A?
Vredjas ti,i lazes toi sam ti sada lepo dokazao :rtfm:

A za to sto me prijavljues,a sam vredjas.......:mrgreen:

Ajmo opet,da vidimo da li ces oboriti sve rekorde gluposti(ako vec nisi).

Gde si ti u ovom postu rekao da je neko rekao da fashizma ima u Srbiji?

Ako sam i pogrijesio slucajno sto se dogadja,ima vise postova pa i onaj zadnji di te pozivam da objasnis,da nema fasizma u Srbiji,da das neki dokaz i pobijes one koji tvrde da ima.Ti se uvatio ovoga,u redu pogrijesio sam,nisi tvrdio da se slazes sa onima koji kazu da ima fasizma,ali ostaje cinjenica da ignoriras to sto ti govorim,a to je da dokazes,kao sto sam ja dokazao.A ovo ti super dodje da se izvlacis,jer nemas nista..bas nista da dokazes svoje tvrdnje,i opet vrijedjas,pa prema tome i ovaj post ti je prijavljen

Ako sam i pogrijesio slucajno sto se dogadja,ima vise postova pa i onaj zadnji di te pozivam da objasnis,da nema fasizma u Srbiji,da das neki dokaz i pobijes one koji tvrde da ima.Ti se uvatio ovoga,u redu pogrijesio sam,nisi tvrdio da se slazes sa onima koji kazu da ima fasizma,ali ostaje cinjenica da ignoriras to sto ti govorim,a to je da dokazes,kao sto sam ja dokazao.A ovo ti super dodje da se izvlacis,jer nemas nista..bas nista da dokazes svoje tvrdnje,i opet vrijedjas,pa prema tome i ovaj post ti je prijavljen
koliko ustaša je u hrvatskoj sada?

naklon i postovanje

Па пријаве и иду зу лични став!!!:dontunderstand:

А срамота је да један модератор има такав став и још јсрамније што се не либи да га јавно изнесе!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Па нека они "гледају" и воде рачуна о имиџу и репутацији форума!!! :think::think::think:

Ето одговорио ти је Паприкариус и то готово исто оно је рекао што бих и ја рекла.

Постови тог типа, антиуставни и антидржавни, би требало моментало за собом да повлаче санкције, а најмања
санкција је да не буде више модератор.

Приватно нека мисли и у свом друштву нека прича шта год му падне на памет, али форум је јавно место, а он је
овде нека власт, према томе све што изјави неко ко је власт на овом форуму, може се протумачити као званичан
став Крстарице. А Крстарица нека размисли ко јој је модератор.

Мене су сменили с места модератора, због јавног сукоба са једним неваспитаним модератором, који ме је
предходно више пута јавно увредио, што је барем десет пута безазленије од овога што је овај урадио. А тај с
којим сам имала сукоб је једном рекао: "како све радикале треба живе спалити у крематоријуму."
И уместо да њега смене још тада, дозволили су му да дивља и да ме вређа и тек кад сам му узвратила на
провокацију, сменили су и мене и њега!

Stani burazeru,jel ti to napokon priznajes da si pogresio i da si me preko 10 strana i 2 dana smarao za nesto sto se ispostavilo da je tvoja greska.....:think:........:mrgreen:

I nece biti.........ti si me smarao bas za ovu recenicu,jesam li te pitao pa jesam li te pitao,ja sam ti lepo odgovorio da me nisi pitao i da se slazem sa tim ljudima da nema fashizma u Srbiji jer si me to i pitao.......a ti nastavio da me davis kako sam lazov,glup i idiot jer poricem ono sto sam rekao......:roll:

Nisam se ja nicega uFatio nego si me to i pitao a ja ti odgovorio :hahaha:

I jel sada shvatas sto sam ti govorio da si komedija,smesan,da sporo kapiras itd.

I pritom da dodam da sam ti max.boldovao tvoju recenicu svaki put ne bi li je lepo procitao,nisam li?

Prijavio si post u kome priznajes da si piglu........a hoces li da ja tebi predocim tvoje uvrede i sve ti postove lepo prijavim?
Ili ces lepo poucen svi dosadashnjim iskustvima sa mnom da se lepo povuces,da ne bih opet od tebe pravio .........znas vec sta :mrgreen:

A da li fashizma ima u Srbiji....a za to sam se mozda salio a mozda i nisam,ali to svakako ne opravdava tvoju glupost na racun koje si me smarao preko 10 strana :evil:

Sram te bilo.

E da i ko priznaje pola mu se prasta.........ali da si barem to uradio dan ranije :hahaha:

Poslednja izmena:
Стварно је скандалозно да неко са оваквим антидржавним и анационалним ставовима буде модератор на српском форуму!

Овај је душу дао за неки шиптарски форум!
:rtfm:

ja bih svakoga ko govori sitinu dozivotno banovao. cak i na siptarskim forumima.
mislim da je to cist bezobrazluk koji se mora sankcionisati:evil::evil:
ps. a secam se i nekih "boljih" moderatora

Stani burazeru,jel ti to napokon priznajes da si pogresio i da si me preko 10 strana i 2 dana smarao za nesto sto se ispostavilo da je tvoja greska.....:think:........:mrgreen:

I nece biti.........ti si me smarao bas za ovu recenicu,jesam li te pitao,pa jesam li te pitao,ja sam ti lepo odgovorio da me nisi pitao i da se slazem sa tim ljudima da nema fashizma u Srbiji jer si me to i pitao.......a ti nastavio da me davis kako sam lazov,glup i idiot jer poricem ono sto sam rekao......:roll:

Nisam se ja nicega uFatio nego si me to i pitao a ja ti odgovorio :hahaha:

I jel sada shvatas sto sam ti govorio da si komedija,smesan,da sporo kapiras itd.

I pritom da dodam da sam ti max.boldovao tvoju recenicu svaki put ne bi li je lepo procitao,nisam li?

Prijavio si post u kome priznajes da si piglu........a hoces li da ja tebi predocim tvoje uvrede i sve ti postove lepo prijavim?
Ili ces lepo poucen svi dosadashnjim iskustvima sa mnom da se lepo povuces,da ne bih opet od tebe pravio .........znas vec sta :mrgreen:

A da li fashizma ima u Srbiji....a za to sam se mozda salio a ozda i nisam,ali to svakako ne opravdava tvoju glupost na racun koje si me smarao preko 10 strana :evil:

Sram te bilo.

E da i ko priznaje pola mu se prasta.........ali da si barem to uradio dan ranije :hahaha:
nisi se ti nista salio,nego nemas dokaze,i za to sam te najvise smarao.ljudski je grijesiti jos ljudskije priznat gresku ali to nemijenja stvar puno,da si vrijedjao(i ja sam) i jeftino se izvlacio

sram tebe da bude jer se jeftino i sada izvlacis na racun sale..tj provokacije...

dokazi mi vec jednom svoje tvrdnje i da se ispravim...pobije tvrdnje onih koji tvrde da fasizma ima u Srbiji,ne izvlaci se na jeftine fore,pogrijesio sam samo u tome sto sam rekao da si promijenio misljenje,no sve ostalo stoji...

DOKAZI SVOJE TVRDNJE

Back