Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Ne mere bez odrena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel može onda ovako. mislim da je srbija puna fašista. kao razlog mogu navest evo za primjer odma ovaj forum u kojem je velika večina za oružani napad na kosovo, te protjerivanje albanskog stanovništva sa kosova u albaniju. čisto obilješje fašizma
Ne mere bez odrena...
Američka Legije zasluga
![]()
Pored odlikovanja koje je Draža Mihajlović dobio tokom Balkanskih i Prvog svetskog rata, 1948. god. američki predsednih Hari Truman posthumno ga je odlikovao ordenom Legije zasluga zbog učestvovanja u operaciji spasavanja američkih pilota oborenih iznad Jugoslavije.
Komisija za odlikovanja Pentagona odlučila je da generala Dragoljuba Mihailovića uvrsti u “Legiju zaslužnih”, nakon izveštaja istražne komisije Komiteta za pravedan sud Draži Mihailoviću.
Ova komisija, koja je okupljala najuglednije ljude SAD (šest senatora, osam kongresmena, pet guvernera...) otvorila je javna saslušanja u Advokatskoj komori njujorške opštine 13. maja. Saslušanja su trajala pet dana, paralelno s procesom koji su komunističke vlasti u Beogradu vodile protiv Draže Mihailovića.
Francuski Ratni krst
![]()
Komandant francuskog pokreta otpora, general Šarl de Gol, odlikovao je generala Dražu Mihailovića Ratnim krstom. Uz ovaj orden on je izdao i pohvalnu naredbu, koja je 2. februara 1943. godine pročitana svim francuskim jedinicama:
„Armijski general Dragoljub D. Mihailović, legendarni junak, simbol najčistijeg rodoljublja i najviših jugoslovenskih vojničkih vrlina, nije prestao voditi borbu na okupiranom nacionalnom tlu. Uz pomoć rodoljuba, on bez sustajanja ne da mira okupatorskoj vojsci, tako pripremajući onaj konačan juriš koji će dovesti do oslobođenja njegove otadžbine i celog sveta, rame uz rame s onima koji nikad nisu smatrali da se jedna velika zemlja može da pokori surovom zavojevaču.“
({{{2}}})
zar vas nisu ti fašisti amerikanci i francuzi bombardovali 99
Или ћемо да причамо егзактно с доказима, или нећемо уопште да причамо.
Slazem se da je Draza bio antifasista, ali mu je hendikep bio sto vise mrzio komuniste od fasista, pa je tome prilagodio i svoju borbu, zbog cega je na kraju i bila pushiona...
ako se ne varam, donet je zakon, ali da li se on sprovodi?
po nekim mojim "saznanjima", sa foruma, ove organizacije, koje se kriju pod plastom patriotizma, su vec nekoliko puta pokazale da nisu daleko od te kvalifikacije.
interesatno je da su neke reci u zadnje vreme dobile sasvim drugaicje [suprotno] znacenje od uobicajenog, upravo zahvaljujuci njima.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/globus/srbija-nikada-nije-bila-fasisticka-zemlja-ali-ima-fasizma
MA GLEDAJ,ti sve svoje gluposti pravdas zajebancijom..je kako da ne,jos kad bi popusio to..
Nego ti si mene vrijedjao ne samo tu,nego na svim temama,i ja nezalim niti za jednom uvredom koju sam ti uputio,jer kakav god da sam ja,al brate tvoja inteligencija nije nista puno bolja.
I opet si mali lazov,jer tvoje tvrdnje da me nisi vrijedjao obrisi macku o rep,itekako si ti mene vrijedjao i slobodno sve prijavi sto sam ja tebe,meni nije zao ni bana ni kartona,ali ako je mjerilo vrijedjanje,onda ces i ti dobiti kaznu kao i ja..
A sad odfakaj vec jednom od mene i odi tuliti nekom drugom,da si se ti samo zajebavao..

Очито не знаш за овај "детаљ" : http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10150864&postcount=516 као ни за женску моћ.![]()
Ja i moj drug Alex84 smo se slozili da fashizma nema u Srbiji,dakle tema moze LOCK![]()

MA TI Ni sam vise neznas sta si sve rekao
Ali slazem se,moze pod Lock![]()

A o tome sto si mi dao bonu umesto da me prijavis necemo sada![]()
nee,prijavio sam ja taj post,a bonu sam ti dao za glupost koju pises i tekst koji ide moderatoru...jer si me vrijedjao..samo sam ti dao do znanja to

jel može onda ovako. mislim da je srbija puna fašista. kao razlog mogu navest evo za primjer odma ovaj forum u kojem je velika večina za oružani napad na kosovo, te protjerivanje albanskog stanovništva sa kosova u albaniju. čisto obilješje fašizma
ne cetnici..nisu fasisti..vec anti komunisti
ali ti ocito pokusavas da izjednacis pristalice Ljotica
Draza Mihajlovic i njegove pristalice su prvo anti komunisti.a kasnije se pokazalo istorija koju nismo ucili da su i antifasisti
hronoloski gledano u Srbiji su portiv Fasista nemaca prvo ustali cetnici
pre Zikice Jovanovica Spanca koji je ustanak portiv Fasizma poceo tako sto je ubio zandara..Srbina..Loncara..izbeglicu iz Hrvatske...eto tako...malo istorije nikom nije na odmet

Al si vickast... A, vi niste bili fašisti kada ste proterali stotine hiljada krajiških Srba, ubijali zaostale, mitraljirali izbegličke kolone, uništavali im imovinu koju su ostavili za sobom, a danas im na svaki način sprečavate masovniji povratak, naročito onim polno i plodno repoduktivnim, kako vam se Srbi ne bi namnožili ponovo? To nije fašizam, jel' brajko?
evo pitaj svakog patrijotu ode na forumu o hrvatima. svi će reći da su ustaše. opće je poznato da su ustaše bili na strani fašističke njemačke, a samim tium i fašisti. svi smo zaključili da je hrvatska puna fašista. e sad dali ih ima u srbiji???iako sam mu sasvim kulturno pojasnio,on i dalje vrijedja,zasluzuje li ovo ikakvu kaznu???
Koliko sam te shvatio ti se meni obracas u trecem licu i trazis da banujem sam sebe,to hoces da kazes,jel?
Upishah se od smeha sa vama rvatima.......
![]()
Za mene ti pises gluposti i nisi nista pojasnio,vec se izvlacih na humor i zajebanciju..to nije vrijedjanje,vrijedjanje je kad sam ti pisao da si kreten,budala,bla bla bla..kao i ti meni,,,
i samo jedna konstatacija..ti rvatima mozes da popusis..![]()