DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.830
Ovo je problem, covek sve objasnio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Crni" Kornelije, pa kome se sada to divimo od bogatasa?Što je više bogatih, to je i drugima bolje. U vreme DS-a se teško dolazilo do novca, narod je bio ponižen i nije imao kome da se divi.
Nedavno sam cuo da je covek imao skolu fudbala za klince i da su mu to “prisvojili”.Није никакав проблем. Када се изгради Национални затвор уместо Националног стадиона, све њихово опљачкано ће да се врати народу, а ресто ће да одраде сезонским и другим радовима у околини затвора. Полако, али сигурно.
Част изузецима, сигурно да има људи који су својим радом добро зарадили, али тешко у систему хоботнице где се браћа по матери устремљују на сваку већу зараду која није њихова.
Tužno, ali dobar deo glasačkog tela ovako razmišlja. Ovde je namerno glorifikovana gologuzija kao redovno stanje a sve što odskače od toga kao neprijatelj naroda i države, osim ako je partijski...onda je u redu.
Једном да се ја сложим са тобом Фредериче.S obzirom da je evro poslednjih 15 godina izgubio duplo na vrednosti, pogotovo u Srbiji gde se kurs odrzava politickom odlukom na neprirodno niskom nivou, uopste nije tesko zaraditi milion.
To je kao pre 15 godina zaraditi pola miliona![]()
Oduvek je bilo ljudi koji su radili na zapadu ili sa zapadom, ali ovoliko "bogatasa" nije bilo, i to bas svi u ili oko Beorgada na vodi.Једном да се ја сложим са тобом Фредериче.
Није тешко зарадити милионе нарочито ако си на Западу или ако из Србије радиш са тим Западом.
Мислим да Србија баш постаје богата држава, али то може бити само мој лични погрешни утисак.
Itekako je problem ako je novac stecen od prljavih para.Проблем је само имати сувише сиромаха, никако сувише богаташа.
Једном да се ја сложим са тобом Фредериче.
Није тешко зарадити милионе нарочито ако си на Западу или ако из Србије радиш са тим Западом.
Мислим да Србија баш постаје богата држава, али то може бити само мој лични погрешни утисак.
Није тешко зарадити милионе
Добро не знам ништа јасно.
Нисам неки економиста, али ово што пишеш је много нелогично. Значи вештачки имамо велике плате и кад би све било реално сви би 2 пута осиромашили.Ne postaje bogata, postaje naduvani balon laznog bogatstva, laznih para.
Ako bi se pustio realan kurs dinara, bukvalno bi se svacije bogatstvo u Srbiji prepolovilo jer bi sve duplo poskupelo.
Nije pitanje da li ce da se pusti, vec kada ce. Ovo ovako ne moze jos dugo.
Нисам неки економиста, али ово што пишеш је много нелогично. Значи вештачки имамо велике плате и кад би све било реално сви би 2 пута осиромашили.
То тако не може у стабилним економијама. Може у оним које штампају паре.
Не разумем то реалан курс динара. Економија нам раста пропорционално више него раније те следствено динар не би требао да слаби.
Чини ми се да се не разумеш у економију. Ако има неки економиста нека објасни. Али мислим да ово нема везе са реалношћу, али ни мало.
Ево нека објасни @38imak ако зна. Волео бих да схватим ове релације ако уопште постоје.
Ovo vozni park od Bake Praseta , većina automobila mu je na lizing
Нек је све што кажеш онда би и плате морале да скоче. Евро је главни. Динар се само равна према њему. Економија нам је везана са Западом.Kurs dinara, umesto da se formira po zakonu ponude i potraznje, fiksiran je politickom odlukom Narodne banke.
Realni kurs dinara, na osnovu ponude i potraznje, bi bio minimum 200 din za evro.
E, sad sam izracunaj koliko su vestacki naduvane plate.
U neku ruku je u pravu. Dosta članova familije mi radi na gradilištima kod milionera investitora, preduzimača, gastarbajtera itd. Nije da nemamo nikakvu korist. Uglavnom su veoma korektni i darežljivi. Problem su ovi režimski koji imaju neograničena sredstva i sto nekretnina."Crni" Kornelije, pa kome se sada to divimo od bogatasa?
Ni ne znamo ih, a i ove koje znamo, samo mozemo da preziremo.