ima li fasizma u srbiji?

Али то што позиваш на рушење уставног поретка и нарушавање територијалног интегритета земље.............ЈЕ КРИВИЧНО ДЕЛО!!!
Dečko, ti slobodno idi u Prištinu, pa prošetaj Nena Tereze ulicom do Skenderbegovog spomenika i uzvikuj parole "Kosovo je Srbija". Javi mi kako je prošlo, ako se vratiš.

Većina takvih hrabrih srpskih omladinaca kao što si ti za Kosovo zna samo sa televizije, a ja sam tamo proveo malo više vremena.

Dakle, u akciju! Imaš bus sa glavne Beogradske stanice par puta dnevno ako se ne varam. Objasni im šta je sveta srpska zemlja.

Dečko, ti slobodno idi u Prištinu, pa prošetaj Nena Tereze ulicom do Skenderbegovog spomenika i uzvikuj parole "Kosovo je Srbija". Javi mi kako je prošlo, ako se vratiš.

Većina takvih hrabrih srpskih omladinaca kao što si ti za Kosovo zna samo sa televizije, a ja sam tamo proveo malo više vremena.

Dakle, u akciju! Imaš bus sa glavne Beogradske stanice par puta dnevno ako se ne varam. Objasni im šta je sveta srpska zemlja.

opet floskule i parole

To što je Kosovo bilo Srpsko pre 600 godina ne znači da treba da bude i danas kad tamo živi 90% Albanaca (koji, normalno, hoće svoju državu.) Što se mene tiče, podržavam ih u tome, kao što podržavam Srbe u republici Srpskoj da dobiju svoju državu i da se, ako hoće, pripoje Srbiji (jer većina ima pravo da odlučuje o svojoj sudbini). Naravno, sad kad smo zasrali motku, to će malo teže da ide. Uostalom, ni jedna državna granica nije Bogom dana, granice se pomeraju otkad je sveta i veka.
.

Kako moze da bude pre 600 godina kada je iz SFRJ izasla sa Kosmetom,a i dan danas je deo Srbije?:dontunderstand:

Drugo........ma pusti ti te fore sa rep.Srpskom,nego da vratimo one srbe u Krajinu pa da ih ti lepo podrzais a i da dobiju neavisnost kao i u CG.

Sta ima da i se objasnjava,oni to veoma dobro znaju.

Tako sam i pretpostavio. Verovatno nikad u životu nisi ni bio na Kosovu, ali zato sve znaš. Što se mene tiče, Kosovo je odavno prestalo da bude Srbija, ja ne želim da pasoš moje zemlje dobijaju oni koji je mrze i koji nisu Srbi.

ne znam sad kako smo dosli do toga gde sam ja bio i gde nisam, ne vidim kako je to tema ove diskusije i kakve tvoj odgovor ima veze sa mojim postom i argumentima koje sam ti servirao.
ocigledno nemas sta drugo da kazes.

posto nagadjas i ne znas sa kim prics, cisto radi tvoje info, bio sam u prizrenu, u uniformi

Па доћи ће и до те "шетње", само ће пре тога доћи до "једне лагане шетњице по Србији" , због таквих као што си ти!!!
Па бих баш волео да те видим, како ћештада говорити !!!

Прскао си се из пиштоља на воду !?
Евентуално гурао дијаболе у ваздушну пушку.........па видео "олово"!?

Требаће нам прво један за Београд, а након тога и један градски.......за вас "паметне" и "храбре"!!!

Бити храбар и бити луд није исто!!! А и за све треба припрема и време!!!
Максимално 10-ак година и нећемо имати потребе да им ишта објашњавамо!!!

Само се бојим да ћете ти и теби слични................врло брзо окренути причу.................и да ћете као лешинари убрати плодовее туђег рада!!!

ЗНАМ ЈА ВАС "РАТНИКЕ" ИСУВИШЕ ДОБРО!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

И могу ти рећи да ми се гадите!!!

posto nagadjas i ne znas sa kim prics, cisto radi tvoje info, bio sam u prizrenu, u uniformi
Pa dobro, izvinjavam se za pogađanje, eto - omašio sam. Mislim da je relevantno i iskustvo "na terenu", mnogo ljudi priča napamet o stvarima o kojima pojma nemaju osim iz tuđih priča i sa televizije.

A sad mi reci iskreno koliko je Srba u Prizrenu, a koliko je Albanaca? Da li je dva miliona ljudi na Kosovu dovoljan broj da sami odlučuju o svojoj sudbini? Ako misliš da nije - reci mi koja je ta kritična masa? Da li je fer bio Aparthejd u Južnoj Africi, i teror manjine nad većinom?

Pa dobro, izvinjavam se za pogađanje, eto - omašio sam. Mislim da je relevantno i iskustvo "na terenu", mnogo ljudi priča napamet o stvarima o kojima pojma nemaju osim iz tuđih priča i sa televizije.

A sad mi reci iskreno koliko je Srba u Prizrenu, a koliko je Albanaca? Da li je dva miliona ljudi na Kosovu dovoljan broj da sami odlučuju o svojoj sudbini? Ako misliš da nije - reci mi koja je ta kritična masa Da li je fer bio Aparthejd u Južnoj Africi, i teror manjine nad većinom?

ta logika "cije ovce toga i planina" vazi samo kod chobana.

albanci su manjina, kao i svugde u drugim drzavama gde imas manjine i ja jos padam na ispitu da vidim sta je to specijalno kod njih pa su dobili nezavisnost silom oruzija, sem sto su kvarni do koske.

znaju se internacionalni zakoni i povelje, nemamo sta o tome da diskutujemo, mozemo samo o tome kako su i zasto dobili mamutsku podrsku koju su dobili da se odcepe ilegalno.

A sad mi reci iskreno koliko je Srba u Prizrenu, a koliko je Albanaca? Da li je dva miliona ljudi na Kosovu dovoljan broj da sami odlučuju o svojoj sudbini? Ako misliš da nije - reci mi koja je ta kritična masa? Da li je fer bio Aparthejd u Južnoj Africi, i teror manjine nad većinom?

РЕАЛНО !!!
ПРВО ЋЕМО МОРАТИ ДА "ЧИСТИМО КУЋУ" !!!:rtfm: :ok::ok::ok:

Да пробам да те питам, не би ли покушао да схватиш нешто, али мислим да си безнадежан случај!!!

Дођем ти са фамилијом у госте, сместиш нас у собу , после нећемо да изађемо тј. да одемо кући, а има нас много, много више него вас домаћина!!!
Јесу ли те две собе наше или твоје!!!:think::think::think:

Само се бојим да ћете ти и теби слични................врло брзо окренути причу.................и да ћете као лешинари убрати плодовее туђег рада!!!
Ništa ja tebe ne razumem... jedini "plod tuđeg rada" koji mene interesuje je da jednog dana odem na Kosovo normalno, sa pasošem, kao što danas idem u Sloveniju ili Makedoniju. Ne znam o kakvim "ratnicima" pričaš, niti mi je jasno čemu se nadaš? Da se Fatmir Sejdiu javno na RTS-u izvini Srbima i da raspusti kosovske državne organe i Tadiću pred vlast?

ta logika "cije ovce toga i planina" vazi samo kod chobana.

И код локалних........... ТЕПАЧА........ СЕЛАЦА !!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Ал' видим има их и међу модераторима!!! :sad2::sad2::sad2::dash::dash::dash:

albanci su manjina, kao i svugde u drugim drzavama gde imas manjine i ja jos padam na ispitu da vidim sta je to specijalno kod njih pa su dobili nezavisnost silom oruzija, sem sto su kvarni do koske.

znaju se internacionalni zakoni i povelje, nemamo sta o tome da diskutujemo, mozemo samo o tome kako su i zasto dobili mamutsku podrsku koju su dobili da se odcepe ilegalno.

:ok::ok::ok::ok::ok:

Ništa ja tebe ne razumem... jedini "plod tuđeg rada" koji mene interesuje je da jednog dana odem na Kosovo normalno, sa pasošem, kao što danas idem u Sloveniju ili Makedoniju. Ne znam o kakvim "ratnicima" pričaš, niti mi je jasno čemu se nadaš? Da se Fatmir Sejdiu javno na RTS-u izvini Srbima i da raspusti kosovske državne organe i Tadiću pred vlast?

sizife aj malo se bavi hardverom i softverom
neideti politika
lapo radiš ono što treba i možda samo možda nađeš posai u npr DMS

СХВАТИЋЕШ..................САМО ЋЕ БИТИ КАСНО !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

А да си стварно ратовао, одлично би разумео оно болдовано!!!
Значи..............нахватан си као ............ЛАЖАЦ!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Дођем ти са фамилијом у госте, сместиш нас у собу , после нећемо да изађемо тј. да одемо кући, а има нас много, много више него вас домаћина!!!
Јесу ли те две собе наше или твоје!!!
Pa da je spavaća soba isto što i država - onda bi ti bio u pravu. Ali nije.

Granice država su sociopolitički konstrukti, a to je mnogo kompleksnija "građevina" od dvajes' kvadrata betona.

sizife aj malo se bavi hardverom i softverom
neideti politika

Ма видим ја да су ту у питању "јединице" и "нуле" !!!:think::think::think:

Само код њега баш вуче на..........НУЛУ !!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Sizif
Pa da je spavaća soba isto što i država - onda bi ti bio u pravu. Ali nije.

Granice država su sociopolitički konstrukti, a to je mnogo kompleksnija "građevina" od dvajes' kvadrata betona.

Ево га ......................ЦРКЛО НАПАЈАЊЕ!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Је ли бре, да ниси и ти напрдњак :think::think::think:................чим не знаш шта си написао пре 10-15 минута!? :sad2::sad2::sad2:

neideti politika
To što ja podržavam Albance na Kosovu ne znači da mi ne ide politika. Pitaj Albance kako im ide politika, definitivno u poslednjih par godina bolje nego nama, barem što se tiče Kosova.

Razume se da isto tako podržavam i borbu Srba za nezavisnost u Republici Srpskoj, ali to vi vešto ignorišete jer vidite da sam u pravu, pa zaključujete da ako neko podržava nezavisno Kosovo da ne može biti u pravu kada podržava nezavisnu Republiku Srpsku.

Nisam siguran na šta tačno misliš.

А јеси ли уоште способан да мислиш !?:sad2::sad2::sad2:
И који се онда мој качиш и петљаш у нешто:think::think::think:.............када за сваку другу ствар..............или ниси сигуран или не разумеш!!!:sad2::sad2::sad2:

Врати се ти на твоје БИТ-ове!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

А јеси ли уоште способан да мислиш !?
Hajde probaj da umesto devet emotikona i dvanaest besmislenih slova napišeš tačno na šta misliš. Ako sam napisao da su granice sociopolitički konstrukt, sa čim se to tačno kosi?

Debatovanje nije isto što i slanje gomile emotikona, znakova uzvika i velikih, boldovanih slova. Probaj značenjem da daš težinu onom što govoriš, a ne smajlićima koji mašu i udaraju glavom o zid.

Hajde probaj da umesto devet emotikona i dvanaest besmislenih slova napišeš tačno na šta misliš. Ako sam napisao da su granice sociopolitički konstrukt, sa čim se to tačno kosi?

Debatovanje nije isto što i slanje gomile emotikona, znakova uzvika i velikih, boldovanih slova. Probaj značenjem da daš težinu onom što govoriš, a ne smajlićima koji mašu i udaraju glavom o zid.

Ti da ishta znas,znao bi da je Kosmet u Srbiji,zato ne benavi......;)

А је л' треба можда да ти сручем и гугугучем!!!

Зато је толики број смајлића...............слова ти не иду баш најбоље!!!

Врати се мало на своје постове, па ћеш ваљда укапирати о чему причаш, мада чисто сумњам !!!

И овај твој бомбастични " sociopolitički konstrukt", из чега је он "изведен", тј. како се дошло до њега !?
Је л' из и преко оне "твоје-моје собе" или из и преко твог "притиска од 1000атм" у Свемиру тј. вакууму !? :think::think::think:

Исправљам се за овај нетачан податак од 1000 атм!!!
Da, čuo sam da je u svemiru pritisak preko milion atmosfera a temepratura ispod -1000°C, tu si definitivno u pravu.
:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Poslednja izmena:
Ti da ishta znas,znao bi da je Kosmet u Srbiji,zato ne benavi......;)
Nadam se da ti znaš da je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost prošle godine, i da su ih 60 zemalja već priznale, a među njima Nemačka, Francuska, Japan, Amerika, pa čak i međunarodne veličine kao što su Belize i Palau.

Šalu na stranu, Kosovo više nije Srbija, jer Srbija tamo više nema praktično nikakve ingerencije, i to je nova politička realnost.

Back