Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brises zato sto me voles, jer voles u sebi ono sto sam ja u tebiA lepo sam vas zamolila da se vratite na temuok, brišem sva srpsko-srpska prepucavanja ubuduće, ionako sam na raspustu
![]()
brises zato sto me voles, jer voles u sebi ono sto sam ja u tebi
kad pisem ofc

Ne, nego ćete ubuduće malo da se držite teme, za promenu, ili jesi ili nisi. A i oni, negde između neka se pronađuЈел ти то сам себи лупаш подршку, па да, у пару си јачи.![]()
I bolje. Zašto ja gubim vreme uopšte na politici? Uglavnom dobijem ban. Ako ništa danas sam bio samo spamer.A lepo sam vas zamolila da se vratite na temuok, brišem sva srpsko-srpska prepucavanja ubuduće, ionako sam na raspustu
![]()
Iskoristi tu energiju i otvori neku temu na LJiSСамо опуштено, мора се мало предахнути од озбиљне тематике, истрести енергију кроз виртуелна препуцавања.![]()
Mi smo izgubili odavno sve izbore.Budi sretna što nisu bili izbori u martu.
Izgubili bi izbore.
А шта ако неко неће да се пронађе, ја рецимо не могу да се идентификујем ни са једном опцијом јер ме увијек зеза оно "али"?Ne, nego ćete ubuduće malo da se držite teme, za promenu, ili jesi ili nisi. A i oni, negde između neka se pronađu![]()
A lepo sam vas zamolila da se vratite na temuok, brišem sva srpsko-srpska prepucavanja ubuduće, ionako sam na raspustu
![]()
Pogrešno misliš, imam muža, decu koja putuju na posao. Rodbinu koja bi kod lekara. Ali, deca idu na posao putujući km jer se nisu dobro " uglavila" dok nečija jesu. To što moja imaju fax a tuđa nemaju,nema veze. I dok idu na posao, ja razmišljam hoće li neka bahata SNS budala da ih povredi. Vidiš, to ne želim nijednoj majci u Srbiji. Način se može naći ako postoji volja. Jeste stereotip al se važi.o tome sam i pisala tebe sad bas zabole da li gradski prevoz radi i kako radi, jer ne moras da radis, a plata od drzave ti leze i dalje svaki mesec. nas koji nekako moramo da dodjemo do posla i vratimo se sa posle ko ****. posle 8 sati rada moramo ili da cekamo da se sklonite sa ulice ili da tumaramo okolonaokolo peske.
da ste nasli razumniji nacin da se suprotstavite vlasti ja bih podrzala, ovako ne mogu, jer vlast me trenutno ugrozava indirektno, dok me blokade ugrozavaju direktno. i ne samo mene naravno. nocu kad blokirate ljudima prolaz, oni koji rade do 10-11-12 sta da rade? vrv ocekujete da vam se pridruze...teska prica.
sve sto sam videla na blokadama su ljudi koji nemaju druga posla, nego da bleje. s moje tacke gledista vrlo sebicno i vrlo neodgovorno spram ostalih.
Eto..otišao sam iz KG i već neka...situacija.

Uvek možeš obrazložiti zašto i prihvatiću ili ne, govorim u svoje ime. Ali kada sam postavila logično pitanje, kako možete poznavati situaciju ovde, bolje od nas koji živimo ovde, otišli ste mnogo daleko...А шта ако неко неће да се пронађе, ја рецимо не могу да се идентификујем ни са једном опцијом јер ме увијек зеза оно "али"?
Niko ti ne brani da se vratišEto..otišao sam iz KG i već neka...situacija.![]()

Ја нисам ни рекао да познајем ситуацију боље, понављам по стоти пут да сам изразио мишљење да се студенти, протестанти или како год, требају боље организовати и покушати спријечити изгреде, јер по мом мишљењу то даје негативну слику код оних неопредјељених, а слабије упућених, без обзира ко је то изазвао, јер се они неће бавити истраживањем да ли су у питању студенти или убачени елементи, већ ће на прву прихватити оно што им се сервира, али то је само моје мишљење на основу оних информација које су мени доступне и без икакве жеље да некоме попујем.Uvek možeš obrazložiti zašto i prihvatiću ili ne, govorim u svoje ime. Ali kada sam postavila logično pitanje, kako možete poznavati situaciju ovde, bolje od nas koji živimo ovde, otišli ste mnogo daleko...
Nisi baš na ovaj način, jer da jesi,ne verujem da bih na ovako logično objašnjenje reagovala, ali nebitno. Dala sam par primera da ne umem da komentarišem nešto o čemu nemam dovoljno iskustva, mogu izneti samo mišljenje ali ne mogu nikoga ubeđivati da sam neprikosnoveno u pravu. Moja je greška što mislim da i ostali tako rade.Ја нисам ни рекао да познајем ситуацију боље, понављам по стоти пут да сам изразио мишљење да се студенти, протестанти или како год, требају боље организовати и покушати спријечити изгреде, јер по мом мишљењу то даје негативну слику код оних неопредјељених, а слабије упућених, без обзира ко је то изазвао, јер се они неће бавити истраживањем да ли су у питању студенти или убачени елементи, већ ће на прву прихватити оно што им се сервира, али то је само моје мишљење на основу оних информација које су мени доступне и без икакве жеље да некоме попујем.
Скренули сте ми пажњу да је у питању ваше двориште и да се не мијешам, потпуно се слажем и то је још један разлог да не симпатишем било коју страну у актуелним догађајима.
Погледај мој први пост на овој теми па ћеш видети да је сасвим у складу са овим што сам сад написао.Nisi baš na ovaj način, jer da jesi,ne verujem da bih na ovako logično objašnjenje reagovala, ali nebitno. Dala sam par primera da ne umem da komentarišem nešto o čemu nemam dovoljno iskustva, mogu izneti samo mišljenje ali ne mogu nikoga ubeđivati da sam neprikosnoveno u pravu. Moja je greška što mislim da i ostali tako rade.
Proveriću tvoj prvi post. A inače, možda ti govori i da pokušavam da pobrišem mnogo spam poruka i da mi promaknu neke, što nije smrtni greh, nadam seПогледај мој први пост на овој теми па ћеш видети да је сасвим у складу са овим што сам сад написао.
Мада је занимљиво и то што се моје поруке на које одговарам Марлонеу бришу као спам, а те његове у којима он прикривено вријеђа, не бришу, али добро и то нам нешто говори.![]()

Занимљиво, намјерно поново цитирам исту његову поруку и моја се поново брише, овај пут је разлог вријеђање, а његова у којој мени упућује исту увреду и даље стоји.Proveriću tvoj prvi post. A inače, možda ti govori i da pokušavam da pobrišem mnogo spam poruka i da mi promaknu neke, što nije smrtni greh, nadam se![]()
Aj citiraj je još jednomЗанимљиво, намјерно поново цитирам исту његову поруку и моја се поново брише, овај пут је разлог вријеђање, а његова у којој мени упућује исту увреду и даље стоји.![]()