Igrač X vs Igrač Y

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam se igrac vise dopada?

• Lionel Messi

• Cristiano Ronaldo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo vam teme za razmisljanje: Savicevic vs Mijatovic

Znam da ce sada Zvezdasi da kazu Savicevic a Grobari ce vuci na stranu Mijata. Oba igraca su igrala uspesno za 2 najjaca evropska kluba (Real i Milan) i oba igraca su svojim klubovima donela titulu prvaka Evrope. Tezak izbor...

Savićević, Mijatović je igrao u stilu pipa Inzagija, ništa posebno od tehnike.

Moram posle vecerasnje utakmice da reaktiviram ovu temu

Ne znam dal je bilo sledece poredjenje

Pirlo vs Cavi

Po meni prednost Pirlu, zato sto su njegove lopte dosta teze (putuju daleko i visoko), Cavi takodje deli odlicne lopte ali uglavnom po zemlji. A i Pirlo ima taj smek, vic u igri sto bi se reklo, Cavi samo odradjuje posao

Ćavi, Pirlo je mator

Mislim da je Ćavi za klasu ispred Pirla... Pirlo jeste bio dobar igrač, ali nije mi jasno što su svi zapeli sa njim poslije ovog prvenstva... ne može se on ni porediti sa npr.legendama kao što su Zidan, Krojf, Maradona i sl. ... on je u ravni sa Nedvedom, Sedorfom, Andreasom Melerom isl. ...

Pa Pirlo i ne moze da bude Krojf,Zidan,Maradona ili tako nesto,jer nikada do ovog prvenstva (i aj da kazemo ove sezone) nije bio vodja......on je pre svega veliki radnik,ali pomocnik....Zidan je bio samostalni sef,Pirlo je zadnji vezni i kao takav ne moze da bude glavni nosioc....i Cavi je radnik,ali Cavi poslednje 4 sezone je stalno u vrhu,a Pirlo je u periodu od 2007 do ove godine bio u padu.....
Pirlo i Sedorf da ima slicnosti.....pa i sa Nedvedom,premda je ipak imao vise te sefovske niti u sebi,bar se meni tako cini......pitanje je i sto se Cavija tice,njegova velicina se ogleda u paru sa Inijestom,ali svakako da samostalno moze i te kako da odigra....i Cavi i Pirlo nisu trkaci,nemaju brzinu,nemaju prodor,ali su majstori na malom prostoru,"sakriju" loptu,mogu da je sacuvaju i u situaciji 3 na 1 da je lepo odloze,mogu da navuku na sebe cuvare i jednim potezom ih nasade,perfektan pas,pregled igre,s tim da Pirlo vise preferira igru dubinskim loptama pogotovo kroz sredinu,Cavi kroz sredinu pusta "digitalno-precizne" pasove po zemlji,obojica imaju uvek racionalna resenja,solidan sut...dakle majstori i na velikom prostoru...kazem izrazito mi se kod obojice dopada to sto ne srljaju,imaju tu prefinjenost i racionalnost s loptom za razliku od vecine danasnjih fudbalera koji misle da je poenta da licno oni postignu gol,pa onda idu soliranja,kruzenja oko lopte,udarci s distance itd ......sjajni timski igraci,to ne moze svako,usadjena mekoca je u njima.....npr CR7 je to sto jeste,ali je to postignuto iracionalnim treninzima,ali nema tu mekocu poteza,prednost ostvaruje zbog fizickih prednosti
Mene su uvek odusevljali igraci ovog tipa,gospoda koja moze da posalje pas iz nemoguce situacije,bukvalno ih mozes zamisliti kako u odelu i lakovanim cipelama,sa rukama na bokove,rade posao

I da dopunim oko Inijeste,i on ima tu mekocu (za sad manju od Cavija) na koju treba dodati lepo usadjenu ovu "modernu notu" ima brzinu i prodornost,ako ovako nastavi bice jos veci.......

Negde porediste Gecea i Nejmara,za sad je Gece u prednosti,sto se Nejmara tice mora ozbiljno da radi kad dodje u Evropu,jer tu nece prolaziti lako kao u BRA......osim toga Brazilci imaju taj problem opustanja (slicno ko i mi,samo sto imaju veci kvalitet) uglavnom dolaze iz siromasnih krajeva pa kad osete paru ona ih povuce i vise ne trude kao pre,ali su i dalje majstori s loptom,imaju jednostavno taj dar od Boga i u skolama forsiraju tehniku

Negde porediste Gecea i Nejmara,za sad je Gece u prednosti,sto se Nejmara tice mora ozbiljno da radi kad dodje u Evropu,jer tu nece prolaziti lako kao u BRA......osim toga Brazilci imaju taj problem opustanja (slicno ko i mi,samo sto imaju veci kvalitet) uglavnom dolaze iz siromasnih krajeva pa kad osete paru ona ih povuce i vise ne trude kao pre,ali su i dalje majstori s loptom,imaju jednostavno taj dar od Boga i u skolama forsiraju tehniku

Ma kakav Neymar,nema od njeg nista,bolje da ne dolazi u Evropu.

Ajde da poredimo malo dva najbolja igraca trenutno Partizana i Zvezde

Lazar Markovic vs Darko Lazovic

Ja necu da komentarisem posto sam Partizanovac pa necu biti objektivan, ali za obojicu je zajednicko da nisu konstantni i da se pogube u velikim utakmicama

Ajde da poredimo malo dva najbolja igraca trenutno Partizana i Zvezde

Lazar Markovic vs Darko Lazovic

Ja necu da komentarisem posto sam Partizanovac pa necu biti objektivan, ali za obojicu je zajednicko da nisu konstantni i da se pogube u velikim utakmicama

Pa 95% ljudi na ovom potforumu su ili Zvezdaši, ili Partizanovci...

Lazar Marković je mlađi, pa bih njemu dao blagu prednost... on je krilni napadač za formaciju 4-3-3 ili polušpic u formaciji 4-4-1-1... dok je naš Laza pravo klasično krilo, inače očekujem da ovo bude njegova sezona i da na kraju sezone ode u neki solidan klub, a mi da dobijemo tih 5 milki...

Ovaj napisa za Mijatovica da je bio poput Inzagija i ostade ziv :eek: Pedja je imo neverovatnu tehniku i pregled samo sto mu je kasnije udarila slava u glavu i poceo da igra ko da je na staknelim nogama svaki kontakt on pada...a u Realu je uglavnom igro povucenog napadaca koji je mnogo ucestvovo ukreiranju igre uz Piksija igrac sa najbolji pregledom i odvaganim pasom...A u Valensiji je bio Bog tamo je igro i 9ku i 10ku i nije mu bilo ravnog...sad bolji od Deja naravno da nije igrac kao Dejo se radja a Pedja se postaje...

Staridz ili Velbek neznam koga bi imo pre mozda Staridza jer iz nicega moze nesto da napravi...Mada ovaj Velbek je uzasno podcenjen igrac narocito prosle sezone je imo par fenomenalnih utakmica gde je sve perfektno obavljo mnogo razvuce odbranu protivnika bas nekako timova deluje da je tesko igrati protiv njega ****** ume da masi to svi znamo valjda ce steci tu rutinu vremenom...

Kako Radomir da bude precenjen bas deluje kao da je iskocio negde iz 90tih u danasnji fudbal i covek sve gazi nosi ekipu podseca na Batija pa zato meni je realno tesko oceniti ko je bolji mada Bati jeste legenda i sve to al opet svi smo pomalo nostalgicni pa je sve ono od pre bolje ;)

- - - - - - - - - -

Baggio vs Del Piero vs Totti vs Zola? :P :D

Back