HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Znam da nema smisla raspravljati jer sam i ja mozda subjektivan, u pitanju su dva igraca o kojima ce se verovatno diskutovati i za 30 godina ko je bio bolji, tako da verujem da je sve stvar licne naklonjenosti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidic vs Teri
Kafu je za mene najbolji desni bek svih vremena...Vidic, em sto je nas em sto mislim da je kada su obojica 100% spremni ipak Vidic malo bolji.
Cafu vs Dani Alves vs Esli Kol, ko je od njih najbolji?
Trezege vs Klajvert?
Uff za ova prva dvojica imam osecaj da ni jedan ni drugi nisu postigli maksimalno koliko su mogli. Najvise zbog povreda, licno meni je drazi veliki Fernando
Teri naravno, ima manje trofeja ali to ga ne cini manjim igracem.
Uff ovo poslednje...posto sam veliki milanista jel mogu sva trojica hehe![]()
Maldini pobedio zbog 5 liga sampiona
Mada mislim da je Barezi najbolji odbrambeni ikada.
Aj sad ovako:
Bergkamp vs Sirer
Smajhel vs Kan
Tiram vs Nesta

Luis Enrike mozda i ne toliko objektivno jer mnogo gotivim tu Barsinu ekipu
Ipak RAul,nekako mi je gospodin,Inzagi je bas bio klasican "prevarant"
Veron,kakav je on bio veliki u velikom Laciu, Balak je dostigao pik 2006. posle toga slabije
Jovetic ipak mislim daleko ispred Vucinica, 6 godina je mladji,ima bolju tehniku,nekako je vise fudbaler,samo da sada ne propadne u Sitiju,ne dobija sansu na pocetku....
Nistelroj vs Morientes?
Teri vs Pujol?
Maldini vs Barezi/Nesta?
Nistelroj ubica i u primeri i u engleskoj covek nikad niije podbacio dok je Fernando vise ostao na tome da je talenat dalko od toga da nije imo lepu karijeru ali sa talentom koji je imo mogo je mnogo vise...Teri...I ovo zadnje Maldini...
Romario mislim da je bolji nego Stoickov...A Bobo ili Crespo joj sve ovo stoji sto je Walkmen napiso za Crespa ubitican centafor...ali Bobo je u mojim ocima bio nesto vise od toga pa znas kakvu je sezonu odigro kod Radomira u Atletiku pa kasnije u Laciiu kad je preso u Inter neki navijac Lacia izvrsio samoubistvo...Pa godinama je bio simbol Intera kad nikog nije htelo on je trpo neznam verovatno nisam objektivan kad je ovo upitanju moj glas ide Vieriju...
Owen ili Villa?
Koku ili Jugovic?
Fabregas ili Ozil?
Hmm,povrede su ubile obojicu,Oven je nesumnjivo vise obecavao,ali mislim da je Vilja vise pokazao
Jugovic je bio dobar svugde sem u Interu i poslednji je istinski majstor na sredini kod nas (evo sad Matic obecava),ali dajem prednost Kokuu ne znam ni sam zasto,mozda zbog roka trajanja
Ozil je za mene najbolji srednjak od aktivnih igraca posle Inijeste i Cavija...Fabregas nikako da iskaze 100% mogucnosti,nije ni Ozil nesto mnogo pokazao u Realu koliko je mogao,ali sada ocekujem haos u Arsenalu....
Pires vs Overmars?
Albertini vs Gvardiola?
Drogba vs Eto?
Ljorente vs Gomez?
Tijako Alakantra ili Kovacic?
Tadic ili Eriksen?
Strootman ili VIcel?
Van Der Sar ili Smajhel?
De Hea ili Kurtoa?
Matic ili Felaini?
Baloteli vs Dzeko
Davids vs Gatuzo
Kasiljas vs Bufon
Tijako Alakantra ili Kovacic?
Tadic ili Eriksen?
Strootman ili VIcel?
Van Der Sar ili Smajhel?
De Hea ili Kurtoa?
Matic ili Felaini?
Sedorf ili Prosinecki
Piksi ili Zidan
Okocha ili Ortega
Maakay ili Morientes
Mendieta ili De la Penja
Mendijeta i danas neverujem kao sto kazes da je nesto posle Lacia doduse smatraju ga legendom u Milzbrou al to je mizerija spram onoga sto je mogo...zato meni nekako ide na ***** ovo hajpovanje Xavija fenomenalan igrac i sve to al fenomenalna generacija domnintanta mnogo u odnosu na ostale mislim gleda se sve to kolko je neko trajo ali taj Mendieta je imo sve sto i Xavi i jos ono nesto tu neku lucidnost magiju sto nemaju ni Xavi a nema ni Pirlo kakvu je ovaj imo ovaj zato mi se malo okrene zeludac kad neko kaze Xavi najbolji veznjak u zadnjih 30 godina...Opet Mendieta je igro dva finala LS sa Valensijom sto nije za zanemarit...nostalgija ubi nema vise takvog fudbala hahahahah e sace me ChristopherWalken razapeti za ovaj