HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Gerrard vs Lampard
Gerrard je svakako kompletniji... Lampard sa druge strane dosta bolji u ofanzivi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gerrard vs Lampard
Ne pratim ovu temu na forumu pa ne znam dal je bilo ovo poredjenje
Savicevic vs Piksi
Piksi duplo. Što ne znači da je Savićević bio loš igrač. Baš nasuprot, bio je klasa. Ali Piksi je Piksi.
Dejo ubedljivo. Pa Dejo je jedan od najzaslusnijih sto su Zvezda i Milan osvojili LS. Piksi je igrao u Japanu gde je fudbal nebitan u odnosu na evropski.
Evo vam teme za razmisljanje: Savicevic vs Mijatovic
Znam da ce sada Zvezdasi da kazu Savicevic a Grobari ce vuci na stranu Mijata. Oba igraca su igrala uspesno za 2 najjaca evropska kluba (Real i Milan) i oba igraca su svojim klubovima donela titulu prvaka Evrope. Tezak izbor...
Treba uzeti u obzir da je Piksi dok je bio u Zvezdi bio jedan od najboljih igrača Evrope, i da su ga isključivo povrede sprečile da još više napravi u karijeri ... Da je imao sreće sa zdravljem, terorisao bi Evropu više nego bilo koji naš igrač pre i posle njega ...
Moguće i to, jer 88-e je kolko sam upućen Milan za njega davao nerealnu sumu da im vodi igru, a Milan je u to vreme bio ono što je Barsa sada ...Mislim da je to delom i do razočarenja što je u finalu KEŠ igrao na pogrešnoj strani, a verovatno delom i do raspada države i rata. Čisto sumnjam da ga nijedan evropski klub nije hteo pa je morao da ode čak u Japan. Mislim da je to bio njegov beg od svega što se dešavalo ovde.
Međutim, dok je igrao u Zvezdi, on je apsolutno bio nečovek. Za razliku od, recimo, Savićevića, koji, iako igračina, je ipak bio prvenstveno dribler, Piksi je bio prosto savršena desetka. Laudrup je za mene zver, al' ni za njega nisam siguran da bih ga stavio kao desetku ispred Piksija.
Ja sam do njegovih utakmica u Zvezdi došao negde u vreme onih naših veleuspeha sa raznoraznim centralnoazijskim privremeno nezavisnim podanicima Velikog Mongolskog Kana. I gledajući to, u to zlatno vreme, prosto mi je prolazilo kroz glavu: ''Ovaj čovek je usvojen, nema šanse da je Srbin.''
Pirlo jeste doktor, ali Ćavi je Ćavi ... Ćavi ima odlične te visoke lopte, pogotovu kad Alveša upošljava koji je u punom trku, ili Messija ... I nisam siguran da je teže dati loptu koja ide visoko od lopte koja ide po zemlji a 5-6 igrača imaju mogućnost da je preseku ... Tu treba biti majstor osećaja i tajminga, a Ćavi je tu ravan i Ziku i Maradoni i Laudrupu ...Moram posle vecerasnje utakmice da reaktiviram ovu temu
Ne znam dal je bilo sledece poredjenje
Pirlo vs Cavi
Po meni prednost Pirlu, zato sto su njegove lopte dosta teze (putuju daleko i visoko), Cavi takodje deli odlicne lopte ali uglavnom po zemlji. A i Pirlo ima taj smek, vic u igri sto bi se reklo, Cavi samo odradjuje posao
Neznam da li je bilo??? Goce ili Nejmar??? I sta mislite koji ce vise napraviti u karijeri
Zanati ili Kafu?
Eduardo vs Diarra?
Kaludjerovic vs Kasalica?
Juca vs Kamara?
Nemanja Tomic vs Darko Lazovic?
Mislim da je Ćavi za klasu ispred Pirla... Pirlo jeste bio dobar igrač, ali nije mi jasno što su svi zapeli sa njim poslije ovog prvenstva... ne može se on ni porediti sa npr.legendama kao što su Zidan, Krojf, Maradona i sl. ... on je u ravni sa Nedvedom, Sedorfom, Andreasom Melerom isl. ...Moram posle vecerasnje utakmice da reaktiviram ovu temu
Ne znam dal je bilo sledece poredjenje
Pirlo vs Cavi
Po meni prednost Pirlu, zato sto su njegove lopte dosta teze (putuju daleko i visoko), Cavi takodje deli odlicne lopte ali uglavnom po zemlji. A i Pirlo ima taj smek, vic u igri sto bi se reklo, Cavi samo odradjuje posao