svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Mesi otkin'o večeras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je Mesi pokazao zasto je jedan od najboljih ikada ako ne i najbolji,dok padavicar zamalo da dobije drugi zuti zbog simuliranja u 16 m.
Padavicar koji ima 23 godine i vec je neko vreme kapiten Brazila. Za koji je dao 45 golova na 60 utakmica.
I u ovoj sezoni za Barsu 34 gola na 45 utakmica.I to pored Mesije kome je podredjena cela igra i kome svi titraju.
Sta je taj kepec uradio.Proglasen za najboljeg igraca svetskog pevenstva a samo u njegovoj repki su bili najmanje dvojica koji su daleko daleko igrali bolje od njega-Di Marija i Maskerano.
Dizete ga svi u nebesa zbog ovog sinoc a sta je sa Kristijanom koji je prosle godine isto dao 2 extra gola jos jacem Bajernu ?!
Mali uobrazeni kepec nije najbolji igrac ni u ovom trenutku a kamoli u istoriji.
Za svetskog prvenstvo bi se slozio Mesi je odigrao katastrofalno.Kao i za njegovu igru u reprezentaciji koja je veoma slaba i bleda.
Iskreno vise volim da gledam Real nego Barsu i Kristijano je kompletniji igrac od Mesija,bolji sut bolje igra glavom....Ali kontrola lopte i lakoca sa kojom postize golove kod Mesija je fascinantna.
Ono zalamanje Boatenga levom i lob desnom je neverovatno.....potez koji se ne vidja svaki dan.
U mnogim klubovima je igra podredjena odredjenim igracima i titra im se pa ti igraci ne urade nista.Barselona je podredjena Mesiju zato sto je trenutno najbolji igrac na planet...........
Padavicar nikada nece moci da ``pridje``Mesiju,C.Ronaldu,Zidanu,Ronaldinju,Iniesti,Raulu,Del Pieru,Figu,Xaviju,Rivaldu,Badju,Hadziju.............. i svim ostalim majstorima makar postigao i 100golova u sezoni, bas zasto sto je padavica,obican glumac i folitant koji pri svakom startu protivnickog igraca
sledi padnaje i valjanje kao da ga je udario auto.Padavicar je mogao da bude veliki igrac ali zbog problema u svojoj glavi nikada to nece postati.
Mesi da je kepec,kepec je da je uobrazen,uobrazen je,ali mnogi veliki svetski igraci koji su veci strucnjaci i od mene i od tebe progasili su ga za najboljeg u istoriji.
Sve je to u redu nego niste mi dali vas odgovor na pitanje...Da li ce Messi ako neosvoji svetsko prvenstvo stati rame uz rame Maradoni i Pelleu...ili ipak ne sta vi mislite?...Ja mislim da je Messi najbolji igrac svih vremena ali se stvarno bojim ako neuzme Svetsko da ce ipak ostati posle 20 godina samo jedan sjajan igrac a da ce se opet pricati o Pelleu i Maradoni...
Nesta vs Canavaro
Nojer vs Kan
bergkamp vs Badjo
Kantona vs Dzordz Wea
Rui Costa vs Kaka
Nesta vs Canavaro
Nojer vs Kan
bergkamp vs Badjo
Kantona vs Dzordz Wea
Rui Costa vs Kaka
Sve je to u redu nego niste mi dali vas odgovor na pitanje...Da li ce Messi ako neosvoji svetsko prvenstvo stati rame uz rame Maradoni i Pelleu...ili ipak ne sta vi mislite?...Ja mislim da je Messi najbolji igrac svih vremena ali se stvarno bojim ako neuzme Svetsko da ce ipak ostati posle 20 godina samo jedan sjajan igrac a da ce se opet pricati o Pelleu i Maradoni...
Mesi ako osvoji SP mozemo slobodno reci da je najbolji igrac svih vremena, bez dileme
A stvarno bi bila bruka da ne osvoji SP i to sa saigracima kao sto su Aguero, Di Marija, Iguain, Pastore, Garaj, Otamendi...
Ima jos tri godine do SP-a, verovatno ce Argentina da izbaci jos kojeg igraca svetske klase...
Kako god, sledece SP mu je poslednji voz
Samo se sabani loze na Ronalda, Mesi je za njega jednostavno umetnik i bolji igrac
I pored toga sto u svojoj igri ima dosta nedostataka - slaba igra glavom, slabo izvodjenje slobodnjaka (popravio se u poslednje vreme), slabo izvodjenje penala