lanavi
Aktivan član
- Poruka
- 1.908
Pacov - Samo da prezivim ovu ledenu zimu
Ona - Ako zarobim njegove usne, slatke kao med, bicu najsrecnija.
Bolesnik - Samo neka mi prekinu dovod kiseonika, zivota mi je dosta.
Prosjak – Makar 100 dinara da mi daju, kupicu loz i isprobati srecu.
Deda Mraz – Kako da ne, naravno da cu vam svima ispuniti zelje!
Prosjak je nekako preziveo zimu, pacov je pojeo novcanicu od 100 dinara, bolesniku je usne zarobila jedna predana bolnicarka i smrt poslala na odmor, a ona je umrla ugusivsi se od ocaja kada je shvatila da nikada nece biti njegova.
ucmalost
silovito
taster
nula
lepe noge
Ona - Ako zarobim njegove usne, slatke kao med, bicu najsrecnija.
Bolesnik - Samo neka mi prekinu dovod kiseonika, zivota mi je dosta.
Prosjak – Makar 100 dinara da mi daju, kupicu loz i isprobati srecu.
Deda Mraz – Kako da ne, naravno da cu vam svima ispuniti zelje!
Prosjak je nekako preziveo zimu, pacov je pojeo novcanicu od 100 dinara, bolesniku je usne zarobila jedna predana bolnicarka i smrt poslala na odmor, a ona je umrla ugusivsi se od ocaja kada je shvatila da nikada nece biti njegova.
ucmalost
silovito
taster
nula
lepe noge
) doskakuta do ulaznih vrata i otvori ih.. I svoje srce..
Tatalno pogresno upotrebljene reci, najverovatnije sasvim sigurno sam u pravu, najverovatnije se niko tu ne moze snaci i divinizam i divinizacija sad mi padose na pamet, nikada ga u svojim pracenjuma, a pratila sam ga danima, nikada ga nisam cula da je izgovorio tako nesto, gde li pokupih tu rec ne znam, ali mlohavo vece i mlohave veceri, to mi je poznato i znam da sam u njima, kada je on tu, imala fatamorganu kakao jedna mila mala devojcica trci odvratnom livadom i bere prekrasno vestacko cvece, a cim bi on okrenuo ledja od te veceri, mila devojcica se preobrazavala u debelu babu a prekrasno vestacko cvece u suvu travu.