Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
Poprilično si ovdje pokušao da me izvrijeđaš. Kažem "pokušao" jer uvrede koje si izgovorio na moj račun plod su tvoje frustracije nemogućnošću da dokažeš ono što tvrdiš.
Kad se uozbiljiš i prestaneš vrijeđati nastavljamo razgovor.
Dotad evo ti link da razmišljaš:
http://mbe.oxfordjournals.org/cgi/reprint/22/10/1964.pdf
LJUBO,
nemoj ga kažnjavati...malo ga je prebacilo sa 33 na 45 obrtaja![]()
Ja sam se kulturno prethodno ogradio da ne volim da vredjam sabesednike, sto nikada nisam ni cinio. Medjutim, kada nekome trebas da 10x ponavljas jedno te isto a on i dalje vrti svoju plocu, onda nema druge nego da takvog coveka okarakterises nelepim recima.
Kao i obicno, kada se pojavi konkretno pitanje, cinjenica, stav, problem ili resenje ti na njega ne odgovaras. Evo, i ovaj put se to ponavlja.
Ono sto ja tvrdim je dokumentovamo za razliku od tvojih tvrdnji koje svaka za redom padaju u vodu. Sad, kao da se napravis pametan, saljes mi HR Phylogenetic analysis of SE o kojoj opet POJMA NEMAS STA GOVORI.
Uostalom, u toj studiji se 3 naroda u BiH ne posmatraju odeljeno i ti na takve podatke ne mozes da se pozivas. I da te jos jedan put razocaram, "Bosanci" po studiji imaju 25% "slovenskog" gena za razliku od 16% kod Srba. Dakle, tvoja i muftijina "teorija" je nesto "head over heels".
Ja jednostavno ne mogu da razumem coveka koji me ubedjuje u nesto i pri tome mi salje podatke koji ga direktno opovrgavaju!!!!
Mozes da se vredjas koliko hoces, ali cu ti reci da mi je postalo ponizavajuce odgovarati na tvoje dubioze ovde. Jasna mi je tvoja konvertitska isfrustriranost i nezelenje ppripadati srpskom etnickom korpusu ali si vec davno prekardasio u svemu tome. Ovo sto ti ovde pokazujes vise lici na medicinsku patologiju nego na bilo sta drugo sto ima veze sa mozgom.

Razočaravaš kao vJernik...