Andjela
Elita
- Poruka
- 23.874
На жалост по тебе, црниииии се али не у Зен`ци и Какњу.
Пожури, колеги није добро.
Да си ханумица, могао је да ти помогне око зачећа, контактном методом. Мисли он на вас и оданде.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На жалост по тебе, црниииии се али не у Зен`ци и Какњу.
Пожури, колеги није добро.
Да си ханумица, могао је да ти помогне око зачећа, контактном методом. Мисли он на вас и оданде.

Мислиш Рума? како се раније звао, пре римске империје.E dajte ljudi nacrtajte kartu RIMSKE IMPERIJE,ona je postojala mnogooo prije svih ostalih imperija...
Kad se vec bavite takvim istrazivanjima moracete da pripojite Srbiju sa Italijom al' pod uslovom da glavni grad bude Rim![]()
E dajte ljudi nacrtajte kartu RIMSKE IMPERIJE,ona je postojala mnogooo prije svih ostalih imperija...
Kad se vec bavite takvim istrazivanjima moracete da pripojite Srbiju sa Italijom al' pod uslovom da glavni grad bude Rim![]()

Мислиш Рума? како се раније звао, пре римске империје.
svejedno kako se zvao ipak je starija imperija od one dusanove kome je deda bio Bugarin a time i on![]()

ne ne lutko,Dusanov deda sa oceve strane bio je bugarin,znaci i on je.
Vidi kako ti tumacis to, samo da bi provocirao!
Otac njegove majke, je bio Bugarin, a ne otac njegovog oca!
Hoces da diskutujes na temi o genetici, a ne znas osnovne stvari!
Po majcinoj liniji je Burin, a po ocu Srbin. PREKLO SE NASLEDJUJE PO OCU!
Po toj tvojoj nekoj logici, znaci ako je npr. Marija Antoaneta bila udata za francusog kralja Luja XVI, po tebi bi njihovi potomci trebali biti Austro-Ugari?
Ili sto je engleski kralj bio ozenjen spanjolskom kraljicom, znaci da su potomci Spanci ili sta?
ne ne lutko,Dusanov deda sa oceve strane bio je bugarin,znaci i on je.
Muka mi sad da trazim linkove i da vam dokazujem kao ovih dana ko sto su karadjordjevici i obilici od albanaca

http://mbe.oxfordjournals.org/cgi/reprint/22/10/1964.pdf
Table 1.
Ukupni procenat I1b*:
Bosna 52.2 %
Hrvatska 32.4 %
Srbija 29.2 %.
Али је глава и даље букова.Мујо, немораш све баш у великом фонту, није ти ово букова шума
http://mbe.oxfordjournals.org/cgi/reprint/22/10/1964.pdf
Table 1.
Ukupni procenat I1b*:
Bosna 52.2 %
Hrvatska 32.4 %
Srbija 29.2 %.
KOLIKO PUTA TEBA DA TI OBJASNAVAM REZULTAT TOG ISTRAZIVANJA?
Pa objasni mi već jednom.
Usput. u Srbiji isto tako imaš Bošnjake, bugare, šiptare, vlahe, hrvate, makedonce...itd.
Dakle, nisu ni u Srbiji ušli u istraživanje samo čistokrvni Srbi.
Čekam da mi objasniš KONAČNO !
čistokrvni Srbi.
Nazalost nisi u pravu.U Srbiji je u Beogradu vrseno istrazivanje na "600 i nesto" osoba (zaboravila sam kolika je cifra tacno, da ne ispadne da lazem) i to su sve SRBI.
Nisu u istrazivanju bili ukljuceni ni Vlasi, ni Siptari, ni muslimani, ni Bugari, ni Hrvati, ni Makedonci,ni Romi,a i ni Marsovci...
Vec sam ti napisala u prethodnim postovima, ne smatram te glupim, pa da sad ne mozes da ukapiras sta sam ti o tome napisala i da ti ponavljam ko papagaj.
Znači, kod vas je vršeno istraživanje samo na srbima i rezultat za l1b je 29.2%
Kod nas je vršeno istraživanje na svim populacijama i rezultat je 52,2 %
Kapiram ja tebe odlično ali nećeš ti (ne da ne možeš nego NEĆEŠ) da ukapiraš da su u Bosni živjeli Bošnjaci muslimani, katolici i pravoslavci...
Ovdje je riječ o AUTOHTONOSTI naroda na nekom prostoru pod uticajem klime, ishrane, vode, načina života etc...to su standardi u genetici.
Ne možeš ti hiljadama godina piti vodu a da se to ne odrazi na gene.
Ne možeš ti kao eskim podnositi hladnoću niti kao afrikanac podnositi vrućinu.
Dakle, pravoslavci i katolici su AUTOHTONI Bošnjački narod skupa sa nama muslimanima.
Zato vam navodim Garašanina koji je i sam pravoslavce i katolike nazivao Bošnjacima.
Mi smo jedan narod-ilirskog porijekla.
Vi ste drugi narod-slaveni.
Ne može vjera ni nacija izbrisati genetiku.
Znači, kod vas je vršeno istraživanje samo na srbima i rezultat za l1b je 29.2%
Kod nas je vršeno istraživanje na svim populacijama i rezultat je 52,2 %
Kapiram ja tebe odlično ali nećeš ti (ne da ne možeš nego NEĆEŠ) da ukapiraš da su u Bosni živjeli Bošnjaci muslimani, katolici i pravoslavci...
Ovdje je riječ o AUTOHTONOSTI naroda na nekom prostoru pod uticajem klime, ishrane, vode, načina života etc...to su standardi u genetici.
Ne možeš ti hiljadama godina piti vodu a da se to ne odrazi na gene.
Ne možeš ti kao eskim podnositi hladnoću niti kao afrikanac podnositi vrućinu.
Dakle, pravoslavci i katolici su AUTOHTONI Bošnjački narod skupa sa nama muslimanima.
Zato vam navodim Garašanina koji je i sam pravoslavce i katolike nazivao Bošnjacima.
Mi smo jedan narod-ilirskog porijekla.
Vi ste drugi narod-slaveni.
Ne može vjera ni nacija izbrisati genetiku.

Dje to kod vas?
da malo razbistimo usijane glave:
![]()
Uzorci su uzimani u:
FIG. 1.— Map of the studied region and sample locations (1 = Zabok, 2 = Zagreb, 3 = Donji Miholjac, 4 = Delnice, 5 = Pazin, 6 = Dubrovnik, 7 = Zenica, 8 = Mostar, 9 = Siroki Brijeg, 10 = Belgrade, 11 = Pristhina, 12 = Skopje).
Postojala je jedna analiza koja je rađena korektno godinu dana ranije i u kojoj Srbi imaju 52% I2a2. Ali se to gospodinu Primorcu nikako nije uklapalo u njegove planove pa je sklonjena.Strasno.. A ovakve tupe glave se "uvate" za ovakva istrazivanja kao "pijan plota" i posle toboz iznose neke teze o poreklu...
da malo razbistimo usijane glave:
![]()
Uzorci su uzimani u:
FIG. 1.— Map of the studied region and sample locations (1 = Zabok, 2 = Zagreb, 3 = Donji Miholjac, 4 = Delnice, 5 = Pazin, 6 = Dubrovnik, 7 = Zenica, 8 = Mostar, 9 = Siroki Brijeg, 10 = Belgrade, 11 = Pristhina, 12 = Skopje).
znači odabrane lokacije u Hrvatskoj i Bosni da bi se "nakitila" slika a u Beogradu može i iz Urgentnog centra gde završavaju prebijeni Cigani.

Marijana Pericˇic´,*1 Lovorka Barac´ Lauc,*1 Irena Martinovic´ Klaric´,* Siiri Rootsi,
Branka Janic´ijevic´,* Igor Rudan,§ Rifet Terzic´,k Ivanka C ˇ olak,{ Ante Kvesic´,{ Dan Popovic´,* AnaSˇ ijacˇki,# Ibrahim Behluli,** Dobrivoje Ðord--evic´, Ljudmila Efremovska, Ðord--e D. Bajec,# Branislav D. Stefanovic´,# Richard Villems, and Pavao Rudan*
*Institute for Anthropological Research, Amrusˇeva 8, 10000 Zagreb, Croatia; Estonian Biocentre, University of Tartu, Tartu, Estonia; School of Public Health AndrijaSˇ tampar, University of Zagreb Medical School, Zagreb, Croatia; University of Edinburgh Medical School, Edinburgh, Scotland; kMedical Faculty, University of Tuzla, Tuzla, Bosnia and Herzegovina; {Clinical Hospital Center ‘‘Bijeli Brijeg,’’ Mostar, Bosnia and Herzegovina; #Emergency Unit of Clinical Center of Serbia, Belgrade, Serbia and Montenegro; **Medical Faculty, University of Prishtina, Prishtina, Kosovo; and Medical Faculty, University of Skopje, Skopje, Macedonia
Troje Srba išlo na ruku Bošnjacima i uzimalo krv od prebijenih cigana...
Plus stranci koji su bili u timu...
Plavo anđelče ti je rekla da je uzeta krv od 600 Srba iz Beograda.
Vrati se par postova nazad,
Opet svi lažu, ha ?
Sad i Plavo anđelče ?
cccccc![]()
Napisao sam lepo da postoje dve sasvim različite analize, jednu su radili Amrikanci 2000. te a drugu Hrvati 2001.
Ima li kakva analiza da ide vama na ruku ?
Sve nekakve lažne analize...
Ceo svet protiv vas...
cccccc
Postojala je jedna analiza koja je rađena korektno godinu dana ranije i u kojoj Srbi imaju 52% I2a2. Ali se to gospodinu Primorcu nikako nije uklapalo u njegove planove pa je sklonjena.