iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти не волиш никакав институт за генетику,нити Шпански,нити Фински,Енглески..

Само спомињеш неки где кажу да су сви Срби у крви 98%...како беше оно?:per:
Ај понови молим те:zag:

Nisam rekla 98%.
Kompatibilnost je 96% i to ne kazem ja, vec oksford, pa svidelo ti se to ili ne.
Vrati se unazad pa procitaj moje postove.
Ne radi se o tome da li ja volim ili ne, vec ono sto je u svetu nauke priznato, a sta nije.
IGNEA nije verodostojna i zvanicna nauka ih ne uzima ozbiljno i kao verodostojnu instituciju, pa svidelo se to tebi, meni nekom drugom ili ne!
Pre nego sto pocnes da me pljujes i provociras, procitaj moje postove, pa komentarsi.
Da si pratio video bih da sam jedina koja ne pljuje po vama, a tebi to nije dosta ocigledno, tako da sigurno hoces da pocnem da vas provociram i da pricam o vama, na nacin kao i vecina!

Ти не волиш никакав институт за генетику,нити Шпански,нити Фински,Енглески..

Само спомињеш неки где кажу да су сви Срби у крви 98%...како беше оно?:per:
Ај понови молим те:zag:

ne zameri joj care. Evo 10 dana spominje nekakav oksford a jos nije pokazala dje tu pise da su bosnjaci porijeklom srbi...
ili da je Bruce Lee srbin :roll:

Kada sam ja to rekla za oksfordska istrazivanja?
Ja sam ti rekla za IGNEA!
Procitaj jos jednom moj post!

Dobro ti je evo rečeno.
Ne priznaješ ni jedan Institut.
Prvo si odbacila IGENEU a navela oxford.
Kad sam ti ja odgovrio koristeći se oxfordom onda si se vadila da je to teza...i da to nauka ne priznaje.

Dakle, odgovorio sam ti koristeći se istim izvorom.
Ti to ne priznaješ i nemam ja tu šta više pričati oko toga s tobom.

Dobro ti je evo rečeno.
Ne priznaješ ni jedan Institut.
Prvo si odbacila IGENEU a navela oxford.
Kad sam ti ja odgovrio koristeći se oxfordom onda si se vadila da je to teza...i da to nauka ne priznaje.

Dakle, odgovorio sam ti koristeći se istim izvorom.
Ti to ne priznaješ i nemam ja tu šta više pričati oko toga s tobom.

Jel ti citas covece sta ti pisem?
MORAS DA NAUCIS DA TUMACIS I CITAS REZULTATE OKSFRDSKIH ISTRAZIVANJA I DA ZNAS STANDARDE KOJI SU KORISCENI U TOKU ISTRAZIVANJA! TAKODJE TREBA DA ZNAS DA SU ISTRAZIVANJA VRSENA NA KAKO NA MUSLIMANIMA, TAKO NA SRBIMA I HRVATIMA!
REZULTAT SE ODNOSI NA CELOKUPNO STANOVNISTVO BOSNE, A NE SAMO NA MUSLIMANE!
STA TI TU NIJE JASNO?

Poslednja izmena od moderatora:
Sta nejasno, kad su to rezultati za SVE STANOVNIKE BOSNE? Nauci da citas prave rezultate iz tabele, a to ti nije sve sazvakano!
Povuci, potegni srpsko poreklo iscupati ne mozete!

Ti fakat, ali fakat nemaš predstave šta predstavljaju rezultati istraživanja.
Laže genetika.
Lažu povjesničari.
Svi lažu.

Samo tamo neki, nekad negdje, nekako "priznati svjetski naučnici" kažu da su nastali prvo srbi pa amebe...

Ti fakat, ali fakat nemaš predstave šta predstavljaju rezultati istraživanja.
Laže genetika.
Lažu povjesničari.
Svi lažu.

Samo tamo neki, nekad negdje, nekako "priznati svjetski naučnici" kažu da su nastali prvo srbi pa amebe...

Sto ti je komentar....
Citaj malo bolje postove, a ako je potrebno slobodno mozes i5 puta, ako ne kapiras odmah. Ne citaj povrsno!
Napad je najbolja odbrana. Nisam rekla da lazu geneticari i istoricari, vec da se podaci koje imamo moraju selektovati i mora se gledati verodostojnost izvora i ljudi koji iznose svoje teze.
Moze i moja baba da napise koju rec o tome i nakaci na internet ili izda knjigu, samo je pitanje koliko ce biti to tacno sta baba napise!

Sto ti je komentar....
Citaj malo bolje postove, a ako je potrebno slobodno mozes i5 puta, ako ne kapiras odmah. Ne citaj povrsno!
Napad je najbolja odbrana. Nisam rekla da lazu geneticari i istoricari, vec da se podaci koje imamo moraju selektovati i mora se gledati verodostojnost izvora i ljudi koji iznose svoje teze.
Moze i moja baba da napise koju rec o tome i nakaci na internet ili izda knjigu, samo je pitanje koliko ce biti to tacno sta baba napise!

Ja kad sam naveo kao izvor Garašanina rekli ste da ne valja.
Naveo Ćorovića i djelo "Istorija srpskog naroda" i to ne valja
A ko valja od istoričara ?

Naveo IGENEU...ne valja.
Naveo oxford...ne valja.

Valja izgleda samo onaj ko priča ono što želiš čuti.
Svi ostali, pa makar bili i tvoji, koji pričaju protiv...ne valjaju.

Ja kad sam naveo kao izvor Garašanina rekli ste da ne valja.
Naveo Ćorovića i djelo "Istorija srpskog naroda" i to ne valja
A ko valja od istoričara ?

Naveo IGENEU...ne valja.
Naveo oxford...ne valja.

Valja izgleda samo onaj ko priča ono što želiš čuti.
Svi ostali, pa makar bili i tvoji, koji pričaju protiv...ne valjaju.

Ja izgleda pisem kineski, kada ti ne razumes sta sam ti rekla! Sve okreces sto ti napisem i odmah me napadas bez veze, a citas povrsno.
PONAVLJAM:
IGNEA nije priznata u naucnim krugovima, to je profitabilna organizacija, tako da je RAZUMLJIVO, zasto se skoro niko ne poziva i ne uzima u obzir rezulate od IGNEA.
Oksfordska istrazivanja rekoh da NE NEGIRAM, ali da bi mogli diskutovati o rezultatima oksfordskih istrazivanja, MORAS DA NAUCIS DA TUMACIS I CITAS REZULTATE OKSFRDSKIH ISTRAZIVANJA I DA ZNAS STANDARDE KOJI SU KORISCENI U TOKU ISTRAZIVANJA!
Takodje moras dublje zaci u genetiku, znatí vise o toj naucnoj disciplini, a i moras obratiti paznju na istorijske cinjenice, koje su samo prazna pricanja i HIPOTEZE, tipa Corovica na kog se pozivas, kao i tumacenje, jer se moze na vise nacina tumaciti, sa jedne strane i verodostojnije autore i izvore, koji su nesto dokazali, ono sto su potkrepili verdostojnim dokazima, da ne bi mlatili praznu slamu i uzimali zdravo za gotovo sve sto nam se svidja i sto nama ide u prilog.
Da li smo se razjasnili sada ili da pocnem kineski da pisem?

• Podržavam
Reactions: Kor
Halo ba, jarane!! Evo nesto za tvoju dusu.... karta haplogrupe I2 (sa Bogumilima kao avangardom). Vidi, dina ti dokle su se pruzili ovi Bogumili pa su cak i karpate presisali i eno ih ispod Urala. Vjerojatno je ovo karta srednjovjekovne Bosne i to se mora razmatrati kao historijski cimbenik!

Haplogroup_I2a.gif

a ziapa ovo ba.... eUropa iz vremena pre srednjovekovne bosanske drzavnosti..... tacnije iz vremena posle smtri Karla Velikog, a to ti je jarane bilo daaaaaaavno... tisucu i dvesta godina unazad...
013-2.jpg

tipican primjer velikosrpske propagande i zajednickog zlocinackog poduhvata.

a zipa sad ovo.....

d47a4f42e411.png

Nesto se bas ne vidi da su krajevi srednjovekovne Bosanske drzave u onom najtamnijem diapazonu sa najvecom koncentracijom "Bogumila" i "Ilira" aka starih dobrih Bosnjana.

Vec sam govorio da vam je svaka nova teorija o podrijetlu gluplja od one prethodne, Mislim da je ipak najbolja ona kada ste se Hici ulizivali kao naslednici Ostrogota.

Halo ba, jarane!! Evo nesto za tvoju dusu....

Vec sam govorio da vam je svaka nova teorija o podrijetlu gluplja od one prethodne, Mislim da je ipak najbolja ona kada ste se Hici ulizivali kao naslednici Ostrogota.

Колега, нисте у праву, типујем да ће ова да уђе у уџбенике:

http://www.transoxiana.org/Eran/Articles/karatay.html

Осман Каратај је "утврдио" да су Котроманићи турског порекла и да су Бошњаци - Кутригури, опет шехидско племе:per:

Колега, нисте у праву, типујем да ће ова да уђе у уџбенике:

http://www.transoxiana.org/Eran/Articles/karatay.html

Осман Каратај је "утврдио" да су Котроманићи турског порекла и да су Бошњаци - Кутригури, опет шехидско племе:per:

Za osmana karataj ne znam ali znam da je milos obilic iz Arnautskog plemena KOBILIK.
Karadjordje od Vasojevica iz crne gore - andrijevica, koji vuku korene od KLIMENTA arnauta sa severa albanije ...

Za osmana karataj ne znam ali znam da je milos obilic iz Arnautskog plemena KOBILIK.
Karadjordje od Vasojevica iz crne gore - andrijevica, koji vuku korene od KLIMENTA arnauta sa severa albanije ...

Видиш да ни то не знаш , а тамо си неки род ефендији Бљути. Он је из старог албанског племена Копиљи које се населило на Косово 100 година после његове смрти:per:

Видиш да ни то не знаш , а тамо си неки род ефендији Бљути. Он је из старог албанског племена Копиљи које се населило на Косово 100 година после његове смрти:per:

...ebote Lesandre i ti i ja smo znaci Siptari, a da nismo znali!:worth:
Znaci od rodjenja, zivesmo u zabludi! :sad2:
Mora da ti kupim "kalimero kapicu"!

Knjiga Ane Di Lelio "Boj na Kosovu, albanski ep" koja treba uskoro da bude objavljena, uzburkala je duhove u Srbiji.

ovo je objavila italijanka u svojoj knjizi

"Postoji nekoliko varijanti. Pretpostavlja se da su Karađorđevići poreklom iz Vasojevića, ta varijanta se ne može dokazati. Druga je da su albanskog porekla, a treća da su došli iz Francuske. Ove dve tvrdnje su najmanje verovatne, tako da se ne može sa sigurnošću tvrditi odakle potiču Karađorđevići".Kada su u pitanju poznate ličnosti, svi se takmiče da dokažu da su upravo oni njihovog porekla."
Takve knjige prave da bi opravdale političku realnost. "Ovako zamišljen projekat treba da opravda trenutno stanje na Kosovu i napravi istorijsku utemeljivost. Kada je u pitanju bivša Jugoslavija ovakve knjige su dosta poznata stvar".
Ona je poslužila kao opravdanje svemu onome što je zatim usledilo. Čitava jugoslovenska kriza poznaje takve knjige koje spadaju u "instant istoriju".
najveći albanski heroj Skenderbeg nije čistog albanskog porekla već se pretpostavlja da je njegova majka bila sestra Ivana Crnojevića. Istoričar i član Krunskog saveta Čedomir Antić kaže za "Borbu" u ime prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića da su manipulacije u politici i javnosti bezgranične, a tako treba tumačiti i pojavu knjige gospođe Di Lelio.
U srpskoj tradiciji, još iz srednjeg veka, prisutno je predanje o Troji i Aleksandru Velikom. Niko, međutim, ne kaže da su ove tradicije, inače preuzete iz vizantijske kulture - srpske. Postoje arbanaške narodne pesme iz poznijeg perioda čija je tema Kosovska bitka. Još u XIX veku dokazano je da su one preuzete iz srpske tradicije.
Takođe, treba primetiti i da je tekst uz knjigu gospođe Di Lelio napisao istoričar koji se bavi modernom istorijom i temama koje nemaju veze sa sadržajem knjige.
Ipak, o vremenu pre voždovog dede u nauci uglavnom postoje samo pretpostavke. Karađorđev deda, Jovan, preselio se iz oblasti današnje Crne Gore u Šumadiju u vreme odmazde protiv srpskih ustanika iz Austro-turskog rata (1737-1739).

Amerikanka italijanskog porekla, iznoseći albansku priču o Kosovskom boju, tvrdi da su znamenite srpske istorijske ličnosti Miloš Obilić i Karađorđe Petrović zapravo bili Albanci. Ona to tvrdi na osnovu narodnog predanja Albanaca sa Kosova, piše dnevni list "Borba".

Vladimir Ćorović, jednog od najpoznatijih srpskih istoričara, koji je napisao da je Karađorđe preko plemena Vasojevića bio poreklom Albanac,
te izjavi kralja Petra I, koju su svojevremeno prenele beogradske novine, da porodica Karađorđević potiče iz "znamenitog albanskog plemena Keljmendi" , srpski istoričari smatraju da se ne može sa sigurnošću tvrditi kojeg su porekla Obilić i Karađorđevići. Istoričar Radoš Ljušić, koji je pisao biografiju Karađorđa, kaže za "Borbu" da se ne može tačno utvrditi kojeg su porekla Karađorđevići.

Cak i pojedini vasi istoricari potvrdjuju da su karadjordjevici od albanaca Keljmendi (Klimenti) :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back