Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
a ja nedavno slusao od Hrvata da je Karadjordje- Hrvat
pa sad ti vidi......
pa sad ti vidi......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerikanka italijanskog porekla, iznoseći albansku priču o Kosovskom boju, tvrdi da su znamenite srpske istorijske ličnosti Miloš Obilić i Karađorđe Petrović zapravo bili Albanci. Ona to tvrdi na osnovu narodnog predanja Albanaca sa Kosova, piše dnevni list "Borba".
Vladimir Ćorović, jednog od najpoznatijih srpskih istoričara, koji je napisao da je Karađorđe preko plemena Vasojevića bio poreklom Albanac,
te izjavi kralja Petra I, koju su svojevremeno prenele beogradske novine, da porodica Karađorđević potiče iz "znamenitog albanskog plemena Keljmendi" , srpski istoričari smatraju da se ne može sa sigurnošću tvrditi kojeg su porekla Obilić i Karađorđevići. Istoričar Radoš Ljušić, koji je pisao biografiju Karađorđa, kaže za "Borbu" da se ne može tačno utvrditi kojeg su porekla Karađorđevići.
Cak i pojedini vasi istoricari potvrdjuju da su karadjordjevici od albanaca Keljmendi (Klimenti)![]()

Okacio sam ti link na kome je to detaljno objasnjeno...
Ali naravno ti to nisi ni pogledao, jer se drzis svojih gluposti.
Amerikanka italijanskog porekla, iznoseći albansku priču o Kosovskom boju, tvrdi da su znamenite srpske istorijske ličnosti Miloš Obilić i Karađorđe Petrović zapravo bili Albanci. Ona to tvrdi na osnovu narodnog predanja Albanaca sa Kosova, piše dnevni list "Borba".
Vladimir Ćorović, jednog od najpoznatijih srpskih istoričara, koji je napisao da je Karađorđe preko plemena Vasojevića bio poreklom Albanac,
te izjavi kralja Petra I, koju su svojevremeno prenele beogradske novine, da porodica Karađorđević potiče iz "znamenitog albanskog plemena Keljmendi" , srpski istoričari smatraju da se ne može sa sigurnošću tvrditi kojeg su porekla Obilić i Karađorđevići. Istoričar Radoš Ljušić, koji je pisao biografiju Karađorđa, kaže za "Borbu" da se ne može tačno utvrditi kojeg su porekla Karađorđevići.
Cak i pojedini vasi istoricari potvrdjuju da su karadjordjevici od albanaca Keljmendi (Klimenti)![]()

Ma Karadjordje je bio pravi, cistokrvni Albanac, sta vam je.![]()

Deda po ocu Karađorđa Petrovića, vođe Prvog srpskog ustanka, bio je Albanac i zvao se Đin Maraš Klimenta, navodi se u knjizi “Karađorđevići – sakrivena istorija”. Knjiga je objavljena prošle sedmice, a autori su Milorad Bošnjak, novinar, i Slobodan Jakovljević, mašinski inženjer, koji je direktni potomak Jakova Obrenovića, polubrata srpskog kneza Miloša Obrenovića.
Izdavač knjige je “Lio” iz Gornjeg Milanovca, a autori su objavili i dokumenta, rukopise i razne prepiske, kojima se, kako oni tvrde, dokazuje da Karađorđevići vode poreklo od “pokatoličenog albanskog plemena”

Станите бре.... Карађорђевићи су заправо ПЕТРОВИЋИ. Ајде сада још да чујем да је и Његош био Шиптар.....
Опет говорим, слушао сам у ХР варијанти да су и он и он као и маса других истакнутих Срба- Хрвати.
Износити закључке на основу непроверених хипотеза и фикс-идеја....... то је болесно
Само да ти кажем да је ово један лечени лудак.Ne interseuje nama on , niti smo mi rekli tako , nego :
http://shmajser.wordpress.com/2007/01/09/albansko-porijeklo-porodice-karadordevica/
toliko jer nije je tema ovde .![]()
Po veri, ali poreklo ti je srpsko! Znaci jedina razlika izmedju mene i tebe je veroispovest.
Otkad to majke ti da smo mi i vi isto?
Kako mozes da izvalis tako nesto![]()
Nije znala da si Šiptar. Oprosti joj.
Prije ce biti da si ti siptar ako vuces korene od keljmendija (karadjordjevica) ili kobilika (obilica)...

Andjelce jel imas kojim slucajem nekog kolegu psihijatra ?![]()

Halo ba, jarane!! Evo nesto za tvoju dusu.... karta haplogrupe I2 (sa Bogumilima kao avangardom). Vidi, dina ti dokle su se pruzili ovi Bogumili pa su cak i karpate presisali i eno ih ispod Urala. Vjerojatno je ovo karta srednjovjekovne Bosne i to se mora razmatrati kao historijski cimbenik!
![]()
a ziapa ovo ba.... eUropa iz vremena pre srednjovekovne bosanske drzavnosti..... tacnije iz vremena posle smtri Karla Velikog, a to ti je jarane bilo daaaaaaavno... tisucu i dvesta godina unazad...
![]()
tipican primjer velikosrpske propagande i zajednickog zlocinackog poduhvata.
a zipa sad ovo.....
![]()
Nesto se bas ne vidi da su krajevi srednjovekovne Bosanske drzave u onom najtamnijem diapazonu sa najvecom koncentracijom "Bogumila" i "Ilira" aka starih dobrih Bosnjana.
Vec sam govorio da vam je svaka nova teorija o podrijetlu gluplja od one prethodne, Mislim da je ipak najbolja ona kada ste se Hici ulizivali kao naslednici Ostrogota.
Andjelce jel imas kojim slucajem nekog kolegu psihijatra ?![]()
Ima jedan u Hagu samo je malo zauzet...

Daj link za prvu sliku...ja što se crniii u području Bosneeee neštA.
Drugu sliku si sam crtao ili ti je neko pomogao ?
I za treću daj link. Jopet mi najtamnije po Bosni neštA.
Imam, sredicemo i to!![]()
Ima jedan u Hagu samo je malo zauzet...