.Idoli/uzori.

A ima i fazon za nekog profesora koji je svakom studentu kojeg je oborio rekao: "Okreni se oko svoje glupe ose i izađi!"
Imaš i onaj fazon: "Kolega, molim vas uzmite kredu i povucite veliku horizontalnu liniju na tabli". Student to uradi i dodje do kraja table, a profesor "Dalje, nastavite na zidu". Ovaj preko zida i dodje do vrata. "Dalje, nastavite napolju". :lol:

Pa shto se tiche swiranja gitare to je Pol Kossoff gitarista iz grupe Free !msm da ne treba da objashnjawam zashto bash on,ko je chuo kako swira,zna o chemu pricham !!!!!
A owako nemam ni idole ni uzore,duuuugo sam razmishljala pre nego shto sam odgoworila na owu temu!!
Znachi NEMAM ni uzora ni idola !!!!

Equilibrium.gif

equilibrium1-2.jpg

Shta drugo reci...
Kada slika swe kaze...

Nemam ni idola ni uzora. Misim da je to glupo,jer svako sam sebi treba da bude uzor i idol . Ali ima ljudi kojima se divim,zbog nechega sho su postigli u zhivotu .

Joj, koja glupa i navikana pricica......... "Treba bit svoj, treba prihvatiti sebe, bla, bla..........."..........
Hteli mi to ili ne, neko nam kroji zivot....... Kad udjes u radnju sa Garderobom poleteces za lepim majcicama, zar ne?
Zasto? Zato sto je to moderno!!! A modu kroji neki matori seljak u Francuskoj u mi se svi, nudale, oblacimo kako on nacrta..............

Moj idol i uzor......... Ma zar to nije isto, ugledam se na oba i zelim biti kao oni...............
Definitivno Shou iz benda Alice Nice............. Definitivno!!!

Back