.Idoli/uzori.

Zasto ne ziveti? Jel svrha zivota u tome da budes drugaciji?
Super je "biti svoj" ali ne verujem da je to smisao i vrhunac icijeg zivota:)
A i to sto si ti rekao vec je neko rekao, dakle nisi izmislio nista novo:P

ja nisam Urbana, ne izlazim u Crnu Kucu:( A palestinku treba da ukradem od Shixa da budem cool:D
Ti Keeperu da cutis, Ti u svojoj 25oj mozes jedino sa sigurnoscu reci da si mrgud.
:P

Gola? Ma ne bre..to je izraz moje urbanosti.

pa, "biti svoj" mu pre dođe kao posledica života u kom je viđeno, shvaćeno i doživljeno nešto drugačije od onog što imaš na izvol'te, kao sigurica.
što se palestinke tiče, nadam se da će Shixa upucati neki jevrej, a da će ga prethodno silovati, s obzirom da je takav urbani šabanjero da je I ON stavio to đubre oko vrata.
šta reče, ja mrgud?
pa ti devojko ni ne znaš za moje najsvetlije momente. nemaš pojma za šta sam sve sposoban.

A nemoj tako, bas mu onako slatko stoji, svi smo ga pohvalili i bio je mnogo srecan.
Pusti ga nek uziva malo.

A da? Ja te zapamtih ko Mrguda ali s obzirom da si sada izgradjena licnost moguce je da je doslo do nekog preokreta.
:)

ma ne, moj imidž mrguda je samo dobro izgrađena maska kako bih se spasao smarača koji vrebaju sa svih strana. ovde svi čekaju i vrebaju nekog na koga će da se uhvate. da sam bio dobar i zanimljiv kakav uvek jesam, svi bi mi se divili i postao bih idol mladima.
svi bi postali kao ja. a ja onda više ne bih bio jedinstven.

Spomenu konzab muzej... Da vam pricam. Desilo mi se pre nedelju, nedelju i po ali jos sam vrlo potresena i psihicki uzdrmana:neutral:
Nisam imala sta da radim, prala sam neku majicu, mora da se pere na ruke, ne razumem se,ja sam tela da je roknem u masinu, kaze majka mora na ruke, i tolko sam se iznurila , na nos mi izasla je bena majica.
i ..Sednem ja tako za racunar, gledam neke slike iz fascikle Billy Idol, to znate na njega se lozim, za njega cu da se udam i tako to.. I setim se da ja uopste nisam registrovana na njegov oficijalni sajt:eek:
Misim, posecujem ja redovno, daunlojdujem inovacije, skidam slike, a Billyja pogledom, ali nemam regularan nalog. Rekoh sebi, sad cu taman onim nalozenim tinejdzerkama da dam definiciju "fana"(Uzgred, ste gledali taj film sa Denirom, odlican)

I registrujem se, i odem na forum, ocekujem sad neke postove "You're so hot" "damn hot" "billy I desperately wanna have sex with u" "Billy marry me" etc.., kliknem na Billy main board kad ono.. Da nisam sedela , pala bi
One sine oce da mu otvore muzej:neutral: Spremaju se kako ce da projektuju preko grafoskopa , preko nekih tamo sr anja , sta ja znam cega, njegove slike, znate vec, one koje nisu dostupne svima ,nisu na internetu, pa neke njihove privatne slike sa njim, pa to ce sve da one sortiraju po godinama kad je slikano.
Jedna dala oglas , trazi bebisiterku da joj cuva bepče , posto ce sad da ima mnogo posla oko tog muzeja. stalno aplojduju neke njegove videe od pre dvadeset pet, trideset godina, ne znam odakle im samo.:neutral:

A da vidite sto su tinejdzerke , tek! Sve mladje tri dana od Deda Mraza, da se zgrozis. Pa brat bratu po 4 i po banke minimum imaju.
A slike za avatar sto su namestile!! Jedna, to je ta glavna , idejni tvorac za muzej,sto kolektuje eksponate i diktira kako ce sve da ide, sto glumi profesionalno, i hrani se makrobioticki, ima sto godina,treba da bude mrtva kol'ko je stara, a izbacila nesto sise les matori.:confused:
Ne razumem sto mu otvaraju muzej, kao da ce da im da zauzvrat, oce , kako da ne. Sad kad menja krv i uzima pilule za pokretanje. Vise mu kosa ni ne prima hidrogen, nego nesto govnjavo, narandzasto :neutral:

Da ste vi Billyjev fan je l' biste ucestvovali u ovako necemu?

Poslednja izmena:
Spomenu konzab muzej... Da vam pricam. Desilo mi se pre nedelju, nedelju i po ali jos sam vrlo potresena i psihicki uzdrmana:neutral:
Nisam imala sta da radim, prala sam neku majicu, mora da se pere na ruke, ne razumem se,ja sam tela da je roknem u masinu, kaze majka mora na ruke, i tolko sam se iznurila , na nos mi izasla je bena majica.
i ..Sednem ja tako za racunar, gledam neke slike iz fascikle Billy Idol, to znate na njega se lozim, za njega cu da se udam i tako to.. I setim se da ja uopste nisam registrovana na njegov oficijalni sajt:eek:
Misim, posecujem ja redovno, daunlojdujem inovacije, skidam slike, a Billyja pogledom, ali nemam regularan nalog. Rekoh sebi, sad cu taman onim nalozenim tinejdzerkama da dam definiciju "fana"(Uzgred, ste gledali taj film sa Denirom, odlican)

I registrujem se, i odem na forum, ocekujem sad neke postove "You're so hot" "damn hot" "billy I desperately wanna have sex with u" "Billy marry me" etc.., kliknem na Billy main board kad ono.. Da nisam sedela , pala bi
One sine oce da mu otvore muzej:neutral: Spremaju se kako ce da projektuju preko grafoskopa , preko nekih tamo sr anja , sta ja znam cega, njegove slike, znate vec, one koje nisu dostupne svima ,nisu na internetu, pa neke njihove privatne slike sa njim, pa to ce sve da one sortiraju po godinama kad je slikano.
Jedna dala oglas , trazi bebisiterku da joj cuva bepče , posto ce sad da ima mnogo posla oko tog muzeja. stalno aplojduju neke njegove videe od pre dvadeset pet, trideset godina, ne znam odakle im samo.:neutral:

A da vidite sto su tinejdzerke , tek! Sve mladje tri dana od Deda Mraza, da se zgrozis. Pa brat bratu po 4 i po banke minimum imaju.
A slike za avatar sto su namestile!! Jedna, to je ta glavna , idejni tvorac za muzej,sto kolektuje eksponate i diktira kako ce sve da ide, sto glumi profesionalno, i hrani se makrobioticki, ima sto godina,treba da bude mrtva kol'ko je stara, a izbacila nesto sise les matori.:confused:
Ne razumem sto mu otvaraju muzej, kao da ce da im da zauzvrat, oce , kako da ne. Sad kad menja krv i uzima pilule za pokretanje. Vise mu kosa ni ne prima hidrogen, nego nesto govnjavo, narandzasto :neutral:

Bilije fvan nisam...Nemam te tribeove da tracim prostor u kompu,sobi,Pm sa necijim slikama...A fanovi su poznati ludaci oce da mu naprave muzej:roll: pa sta je taj cevek uradio bilo je i vecih od njega aj da ga nasem dragom majklu naprave pa covek i da kaze....

nisam i mislim da je lik debil...sramota za r'n'r...rok se raspada zbog ovakvih debila...i jos debiloznijih fanova

Muahahahhaha
pa čak ni ja nisam toliki idiot
pare mogu da se ulože u korisnije stvari

a i drugo,jel bi mi on možda nešto dao zauzvrat?
ne volim da radim stvari od kojih nemam neposredne koristi :per:
a i drugo,daj,te žene od 4 banke o kojima pričaš
one su bile mlade u vreme kad je njegova karijera bila u punom cvatu,to su dugogodišnji fanovi
a i verovatno su malkice zagorele

Poslednja izmena:
Billy nije sramota za rokenrol.

Napisala sam Milice , bre, da nece da im da.:neutral: Mislim, ne oglasava se, ko zna. :think:Ako mene pitas, on je njima vec uvalio u ono vreme kad nije ni mario da l' je zensko od rodjenja
A pare ovim tetama nisu problem, mada ja mislim ustvari da su to neke lujke suntave, al' sta znas .. Mozda su ga i podje bavale.. To bi bilo kul:hahaha:

Back