Ja sam ponosan što nisam komunista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само лупаш нешто на темама ове врсте, а немаш појма ни о чему. Анархизам се заснива на одбацивању сваког вида државе односно на њеном потпуном укидању, док либерализам не одбацује државу већ напротив то је идеологија која сматра да управо држава мора да представља највећег заштитника личних слобода.(...) либерализам схваћен у најширем смислу речи је ништа друго до анархизам. (...)
није тачно. побио је 18.000 Обреновића за ноћ.Комуниста Караџорџевич уз подршку комунистичке Русије
зверски користећи комунистичке официре
побијо 140 Обреновича ....за ноћ
Комунистички идеали немају везе с мозгом. У Ју социјализму чистачице запослене на факултету су одлучивале да ли треба да се набави рачунар.istinska politika i ne moze bez ideala ...priziva iz daleka
а шта кажу ти твоји ''либерали'', ко ће слободу човека да заштити од државе? тај проблем твоја комунистичка свест није у стању да сагледа.Само лупаш нешто на темама ове врсте, а немаш појма ни о чему. Анархизам се заснива на одбацивању сваког вида државе односно на њеном потпуном укидању, док либерализам не одбацује државу већ напротив то је идеологија која сматра да управо држава мора да представља највећу заштиту личних слобода.
То је глупост на квадрат јер се хришћанство и демократија (владавина народа преко изабраних представника) међусобно искључују.(...) хришћанска демокртија ми није далека, (...)
Комунистички идеали немају везе с мозгом. У Ју социјализму чистачице запослене на факултету су одлучивале да ли треба да се набави рачунар.
Не лупај глупости. Написао сам ти шта је либерализам а шта анархизам, ти потражи на нету ако ми не верујеш - само немој више лупати кеве ти.а шта кажу ти твоји ''либерали'', ко ће слободу човека да заштити од државе? тај проблем твоја комунистичка свест није у стању да сагледа.
није тачно. побио је 18.000 Обреновића за ноћ.
Ti si poznat po tome što pričaš gluposti.Не лупај глупости. Написао сам ти шта је либерализам а шта анархизам, ти потражи на нету ако ми не верујеш - само немој више лупати кеве ти.
па јесте. јер сви реолуционари су из истог калупа испали. исту свест имају, истим су нагонима вођени.Битно је да је све то комуњарско масло
Нешто си то помешао...ИТ-евци сами праве радна места. Ко неће да ради за постојећу фирму може самостално, а како се повећава број ИТ-еваца тако расте и обим посла које фирме преузимају као и број фирми.
па нећу да тражим по нету, питам тебе. ко ће да заштити слободу човека од државе? имате ли одговор, другови ''либерали''?Не лупај глупости. Написао сам ти шта је либерализам а шта анархизам, ти потражи на нету ако ми не верујеш - само немој више лупати кеве ти.
Ја само о томе и говорим све време, о жгољавости демократије, овде и свуда.Kod nerazvijenih zakon lezi u jednoj osobi ili cesce i drugacije, "u topuzu".
Која сте, наравно, ви, капирам...укратко, елита.

Као и комунизам, и фашизам, и национал социјализам, и социјал- демократија; зато их оцењујемо у њиховим појавним облицима.Либерализам је проблематичан израз јер нико није јасно дефинисао шта је то заправо.

Савремена Србија, заглибљена у неолиберални капитализам.
Као и комунизам, и фашизам, и национал социјализам, и социјал- демократија; зато их оцењујемо у њиховим појавним облицима.
Не очекуј да ти неко уважава девијантни појавни облик либерализма, ако ти не уважаваш девијантне појавне облике других политички економских система.
Тхе пртз!![]()
Зар заиста мислиш да ћу ја да с тобом плешем Данс Макабр?
Иди јури локаторе по стану.
Необорива аргументација, нема ту...не, ја нисам елита. ја сам само слодобан човек, који слободно размишља. али капирам да је за многе и то некаква елитна особина.Која сте, наравно, ви, капирам...![]()
Веровање у златну подлогу је одбачено још почетком двадесетог века тачније за време велике економске кризе у САД. Још тада је напуштен концепт златне подлоге јер је иста ограничавала монетарну политику, а из разлога што не дозвољава упумпавање свежег новца ради изазивања одређених макроекономских ефеката.Е онда постоји Неолиберализам Фридмана, Регана и Тачерке који је одбацио веровање у златне подлоге, (...)
Непотребна информација.не, ја нисам елита