IDEOLOŠKO OPREDELJENJE FORUMAŠA /anketa/

Koje je vaše ideološko opredeljenje?

• Ukupno glasova
    185
Do komunizma ova zemlja nije ni stigla,znaci vladao je socijalizam,stos se nije pokazalo dobrim.Monarhisti tesko mozemo postati,jer mi koji smo rodjeni u vreme socijalizma,ne verujemo ni jednoma ni drugima.Nacinalizam,ali ne onaj ekstremni i Liberalizam je nesto sa cime moze da se suoci ovaj narod.

Nije bilo ni komunizma ni socijalizma već Titoizma.

Baš tako. To su sve šatriote koje samo misle na pare baš njih briga za Srbe i Srbiju.
ja moram da ti pruznam da nisam bio patriota kao mlad, ali kad vidim da svi prebegose u izdajnike [jude], sta cu, propade patriotizam i kao pojam... onda sam presekao, i resio da ja budem patriota, protiv ovih svih laznih patriota

p.s. umesto reci patriota mozes da stavis i neku drugu, ja sam na religiji, znas vec.
takodje, buduci u americi, sad sam americki patriota, jedva cekam da zaprzimo corbu klintonoidima, i klijenteli, globalnoj bulumenti

ja moram da ti pruznam da nisam bio patriota kao mlad, ali kad vidim da svi prebegose u izdajnike [jude], sta cu, propade patriotizam i kao pojam... onda sam presekao, i resio da ja budem patriota, protiv ovih svih laznih patriota

p.s. umesto reci patriota mozes da stavis i neku drugu, ja sam na religiji, znas vec.
takodje, buduci u americi, sad sam americki patriota, jedva cekam da zaprzimo corbu klintonoidima, i klijenteli, globalnoj bulumenti

Patriota znači voleti svoju državu.

Patriota znači voleti svoju državu.
Kad ti kazes, meni je drugo na pameti, ali neka ti bude. Ja u stvari ne znam kako se voli zemlja, pravo da ti kazem, ali znam da prepoznam izdajnike. Lako cemo mi posle da volimo zemlju, prvo da vidimo ove koji mrze zemlje, da ih potpalimo, cujem da ce da vataju maglu, neki zlatni pasosi se pominju, u poslednjem cinu lova na vestice. Linkic, heheh, montenigeri i arbanasi egzoticna ostrva i sta sve ne, svako ima svoju cenu za pobegulje ... https://www.msn.com/en-ie/money/new...nt-for-golden-passports/ar-BBWQzbr?li=BBr5Fap Cim se zlatni pasosi rasprodaju, raspisujemo poternice i lov POCINJE
1574052600803.png

Poslednja izmena:
``Res publica ``ispred svega....

Не да ли, већ како доћи до Јавне ствари??

За Јавну ствар је неопходна слобода Јавности, а за слободу Јавности неопходан је Слободан и Суверен грађанин !

Do komunizma ova zemlja nije ni stigla,znaci vladao je socijalizam,stos se nije pokazalo dobrim.Monarhisti tesko mozemo postati,jer mi koji smo rodjeni u vreme socijalizma,ne verujemo ni jednoma ni drugima.Nacinalizam,ali ne onaj ekstremni i Liberalizam je nesto sa cime moze da se suoci ovaj narod.

Не можеш да побијеш "комунисте" неолевичаре, не можеш побити "фашисте" и неоконзервативце, не можеш побити "либерале" и неолиберале, већ мораш према политичким наукама да их уврстиш у такав облик владавине, према заступљености и њиховој моћи, да би друштво имало што мање трзавица, а што више Јавне ствари !

Решавати проблеме у институцијама, не значи побити или истерати противнике.

Са потерницама се ништа не решава, већ се друштвеност и јавност блокира у корист олигарха !

Ovo jeste istina i bilo bi mnogo više monarhista da narod godinama nije bio podvrgnut ispiranju mozga pomoću poznate ***********ke mantre ''kralj je pobegao i odneo naše zlato''...

Ipak nas ima poprilično...

Ови проценти доле јесу полазна основа Корпоративне политичке филозофије и од овога се праве инстиуције у мешовитом облику владавине у ком постоји процентуална заступљеност и снага

Koje je vaše ideološko opredeljenje?
  • Komunizam
    glasova: 67,5%
  • Socijalizam
    glasova: 1822,5%
  • Monarhizam
    glasova: 2936,3%
  • Republikanizam
    glasova: 78,8%
  • Hrišćanska demokratija
    glasova: 1215,0%
  • Nacionalizam
    glasova: 2531,3%
  • Militarizam
    glasova: 67,5%
  • Anarhizam
    glasova: 11,3%
  • Konzervativizam
    glasova: 1113,8%
  • Liberalizam
    glasova: 1822,5%
  • Ukupno glasova 80

Све идеологије са традиционализмом (која једина није идеологија) поставити у један корпус, и дати им политичку снагу кроз институције, а према снази коју представља.

Демократију изразити кроз партијску партикуларност и териоријалност у најнижем дому

Јавност мора бити ослобођена на само за партије, већ и за грађане, струку, удружења,... (проблем данашњег опозиционог Уговора са народом)

Корпоративна Србија је такво државно уређење, где се не протерују и где се не праве прогони и линчовања оних који другачије мисле.

Међутим, ако народ не жели да дискутује у институцијама онда ће морати да се побије на улицама.

Већина народа не жели да се бави политиком већ да се обрачунава.

Руља је произведена, чека се одлука о самоуништењу

Back