Snowy Winter '95.
Domaćin
- Poruka
- 4.284
Pa glasaj za nacionalizam i socijalizam.A gde su opcije Komunizam, Fašizam i Nacional Socijalizam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa glasaj za nacionalizam i socijalizam.A gde su opcije Komunizam, Fašizam i Nacional Socijalizam?
Pa glasaj za nacionalizam i socijalizam.Kad pomešaš ta dva, dobiše... pa... to što tražiš.
![]()

samo sam svratio da pokupim rezultate - monarhija, nacionalizam - hvala na glasanju, PATRIOTE
Sve su ucinili da se zamrzi otadzbina, ali nije im poslo za rukom.
Sve su ucinili da naprave kult smrad-o-vodje, ali ni to im nije poslo za rukom
Do komunizma ova zemlja nije ni stigla,znaci vladao je socijalizam,stos se nije pokazalo dobrim.Monarhisti tesko mozemo postati,jer mi koji smo rodjeni u vreme socijalizma,ne verujemo ni jednoma ni drugima.Nacinalizam,ali ne onaj ekstremni i Liberalizam je nesto sa cime moze da se suoci ovaj narod.
ja moram da ti pruznam da nisam bio patriota kao mlad, ali kad vidim da svi prebegose u izdajnike [jude], sta cu, propade patriotizam i kao pojam... onda sam presekao, i resio da ja budem patriota, protiv ovih svih laznih patriotaBaš tako. To su sve šatriote koje samo misle na pare baš njih briga za Srbe i Srbiju.
фали НЕОПРЕДЕЉЕН
ja moram da ti pruznam da nisam bio patriota kao mlad, ali kad vidim da svi prebegose u izdajnike [jude], sta cu, propade patriotizam i kao pojam... onda sam presekao, i resio da ja budem patriota, protiv ovih svih laznih patriota
p.s. umesto reci patriota mozes da stavis i neku drugu, ja sam na religiji, znas vec.
takodje, buduci u americi, sad sam americki patriota, jedva cekam da zaprzimo corbu klintonoidima, i klijenteli, globalnoj bulumenti
Kad ti kazes, meni je drugo na pameti, ali neka ti bude. Ja u stvari ne znam kako se voli zemlja, pravo da ti kazem, ali znam da prepoznam izdajnike. Lako cemo mi posle da volimo zemlju, prvo da vidimo ove koji mrze zemlje, da ih potpalimo, cujem da ce da vataju maglu, neki zlatni pasosi se pominju, u poslednjem cinu lova na vestice. Linkic, heheh, montenigeri i arbanasi egzoticna ostrva i sta sve ne, svako ima svoju cenu za pobegulje ... https://www.msn.com/en-ie/money/new...nt-for-golden-passports/ar-BBWQzbr?li=BBr5Fap Cim se zlatni pasosi rasprodaju, raspisujemo poternice i lov POCINJEPatriota znači voleti svoju državu.
takodje, buduci u americi, sad sam americki patriota, jedva cekam da zaprzimo corbu klintonoidima, i klijenteli, globalnoj bulumenti
Da li slucajno ili namerno zaboravio si Patriotizam ako idolosko opredeljenje.Bilo bi lepo odrediti koja ideologija je najzastupljenija među članovima ovog foruma...
I naravno, da argumentovano, nadam se i civilizovano, prodiskutujemo o našim opredeljenjima.
Ја само о томе и говорим све време, о жгољавости демократије, овде и свуда.
Како мислиш до демократије са политички неписменим светом?
``Res publica ``ispred svega....
Do komunizma ova zemlja nije ni stigla,znaci vladao je socijalizam,stos se nije pokazalo dobrim.Monarhisti tesko mozemo postati,jer mi koji smo rodjeni u vreme socijalizma,ne verujemo ni jednoma ni drugima.Nacinalizam,ali ne onaj ekstremni i Liberalizam je nesto sa cime moze da se suoci ovaj narod.
hrišćanska demokratija?Nema nikakva opcija za nas,dobre i pomalo poštene, klerofašiste![]()
hrišćanska demokratija?