Jedno pitanje za muskarce:
sta prvo promenite u ponasanju kad pored stalne devojke nadjete jos jednu za avanturu?
sta prvo promenite u ponasanju kad pored stalne devojke nadjete jos jednu za avanturu?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Artinve:stalnu devojku![]()
Artinve:stalnu devojku![]()
Hm...pa takvi i bolje da nadju neku drugu...Kiss_me:"Pada" im cesce nego obicno![]()
commodore:Eto nisam video sta je SJ rekla... a to je upravo to...![]()
Peta W.:Hm...pa takvi i bolje da nadju neku drugu...![]()
PLESsitnihDEMONA:Ne menjam nista. Sta? Jel treba da me provali?![]()
Prilagodjavam se situLciji.![]()
Kiss_me:Proplakacu mame mi, zar nema muskaraca koji ne varaju :sad:
Pa Ljubo sta da ti kazem....jbg ti si najveci EBAC-PRESRETACLjuba82:a читам...нека девојка је поставила неке изговоре...гледано по томе ја сам највећи ебач-пресретач овде.![]()
:wink:
storm cloud:Скривају поглед ("Шта ме гледаш!?", "Зашто гледаш где гледам!?"), избегавају сваки разговор и скачу као опарени на свако питање типа: "Шта си синоћ радио?", глумећи угроженост посесивношћу.![]()
SRNA22-:Jedno pitanje za muskarce:
sta prvo promenite u ponasanju kad pored stalne devojke nadjete jos jednu za avanturu?![]()
Dont_Break_The_Oath:Pa stil sviranja gitare, nekako mi molovi onda nikako ne leze.....
Samo sto se ne secam da sam ikada bio u bilo kakvoj usputnoj vezi.