I TATA BI SINE!!!

storm cloud:
Скривају поглед ("Шта ме гледаш!?", "Зашто гледаш где гледам!?"), избегавају сваки разговор и скачу као опарени на свако питање типа: "Шта си синоћ радио?", глумећи угроженост посесивношћу. :roll:

Ili kaazu da su bili sinoc na treningu, a onda pitaju drugare iz kluba "sta ste sinoc radili?" i to pred njom..... :( :( :(

Kada bih se nassao u toj "prichi", pa sad je to nezahvalno zamisliti, ali eto, ovako na prvu misao, "punio" bih voljenu zadovoljstvom visse i jache i dublje, da nadoknadim grizzu savesti i onda, kad bih shvatio da mi ona zaista visse znachi i vredi, opet bih joj se vratio. Svuda podji, svojoj dodji. : )

kod mene to funkcionise na obe relacije dok ne pocnem da sklanjam pogled od devojke. onda joj, kao najgori papan kazem sta je i ... titanik je bio mala havarija u poredjenju sa tim.

Kiss_me:
Proplakacu mame mi, zar nema muskaraca koji ne varaju :sad:

ne, nema. samo neki se zaustavljaju na muvanju(flertu), a neki se ni ne zaustavljaju.

Čudna mi čuda , muškarac a neveran...........Žena neverna, naravno ....kad se poklope 3 uslova...
1. DA JOJ SE FRAJER SVIDI
2. DA SE UKAŽE PRILIKA
3. DA NIKO NE SAZNA
-ovo treće ne mora da znači pošto je sad u modi da ribe sede u kafiću i nabrajaju skim su bile...

Aleksej_BASO:
Aha...

Hoces da provalis decka???

Pa prvo zabranim pristup mobilnom tj. trudim se da ona ne dodje do mog mobilnog i tako to....

A drugo jos mnogo bitnije ne spopadam je za sex do besumucnosti kad nije raspolozena.

Ako te decko naprasno prestane da cia za sex kada ti nisi raspolozena, a ako je [re toga to radio, onda je to siguran znak!

A sta ako NIKAD za 4.godine nije davao da mu gledam po mobilnom?
Glupo pitanje...ili ''stvar principa'' (koji bre principi!!!!!!!)???!!!!!!! :evil:

Mene savrseno ne interesuje sta moj decko cuva po mobilnom:ono sto ne znam manje me boli.Ja nemam sta da krijem.Mobilni mi uvek stoji na stolu,pa ako hoce da vidi sta ima nek gleda.Kad imam mladica postoji samo on i niko drugi,tako da mogu komotno da ga ostavim na vidnom mestu i da se oko toga ne tripujem.Ako nemamo jedno u drugog poverenja,onda i ne treba da budemo zajedno;)

esperanca137:
Mene savrseno ne interesuje sta moj decko cuva po mobilnom:ono sto ne znam manje me boli.Ja nemam sta da krijem.Mobilni mi uvek stoji na stolu,pa ako hoce da vidi sta ima nek gleda.Kad imam mladica postoji samo on i niko drugi,tako da mogu komotno da ga ostavim na vidnom mestu i da se oko toga ne tripujem.Ako nemamo jedno u drugog poverenja,onda i ne treba da budemo zajedno;)

Vaj, gde li si ljubavi moja, ja kroz ceo zivot te trazim :p

Back