i šta posle 4 godine veze?

hehe to se meni desilo :lol:

Nisi bila budna dovoljno....

Da si tiho posmatrala promene u ponašanju,
kojih je ,svakako, bilo - ništa se promenilo ne bi.
Ali,makar bi znatno ranije znala na čemu si.
I dobila na vremenu.

A,to je,ipak,nešto....

Da te ne vuče za nos i pravi slepicom kod zdravih očiju ?
Preterana ljubav je kao droga.
Sve je drukčije,jer se gubi odećaj za realnost......

Filozofa uvek gde hoćeš i koliko hoćeš..ne morate da spamujete temu. :)

Mene interesuje mišljenje svih, i ne očekujem da bilo ko bude na mojoj strani, samo želim da čujem i tuđe mišljenje jer sam počela da se gubim od njegovih ubeđivanja da sam luda i bezobrazna. Ako i vi kažete da sam luda i bezobrazna, ko sam ja da mislim drugačije? ;)

kako tako bukvalno gledas, valjda citas i izmedju redova?

uglavnom se slažem s tobom, ali ne i ovaj put
nije tačno da nisu potrebna materijalne sredstva.... gde će da žive, od čega će da žive, od čega će da hrane i odgajaju dete?
i nemoj da mi kažeš da je dovoljna samo ljubav, jer nije... kad se nagomilaju računi, zakrče creva, izliže se stara garderoba, kad gledaš kako ti dete nosi tuđe stvari, ljubav se pretvara u svađu
ne kažem da treba da se zarađuje za avione i kamione, ali daleko od toga da za brak/zajednički život nikakva materijalna sredstva nisu potrebna
Uglavnom se i ja s tobom slazem , ali ne i ovaj put :).
Ne vjerujem da neimastina unistava pravu ljubav . Neimastina samo razotkriva losu vezu . Ako je neki par siromasan
ne vidim kako ce se obogatiti ako se razidju . I dalje ce morati jesti i oblaciti se .Vjeruj mi da sam prosao i siromastvo
U ratu mi je porodica zivjela godinama bez prihoda . Morao sam ostaviti i pusenje , a dugo vremena nisam mogao popiti
ni jedno jedino pivo . U tim trenucima je porodica bila sloznija nego ikad . Na kraju sam i ranjen , ali ni to nas nije
pokolebalo . Neces vjerovati , bas tada sam bio jaci nego ikad a porodica jos sloznija .
U zivotu je najvaznije imati kraj sebe pravog partnera i druga . Ako to imas , ostalo je lako !

Uglavnom se i ja s tobom slazem , ali ne i ovaj put :).
Ne vjerujem da neimastina unistava pravu ljubav . Neimastina samo razotkriva losu vezu . Ako je neki par siromasan
ne vidim kako ce se obogatiti ako se razidju . I dalje ce morati jesti i oblaciti se .Vjeruj mi da sam prosao i siromastvo
U ratu mi je porodica zivjela godinama bez prihoda . Morao sam ostaviti i pusenje , a dugo vremena nisam mogao popiti
ni jedno jedino pivo . U tim trenucima je porodica bila sloznija nego ikad . Na kraju sam i ranjen , ali ni to nas nije
pokolebalo . Neces vjerovati , bas tada sam bio jaci nego ikad a porodica jos sloznija .
U zivotu je najvaznije imati kraj sebe pravog partnera i druga . Ako to imas , ostalo je lako !

joj, pa ne znam... ne bih pristala da živimo u polubedi, nego bih grizla i rukama i nogama da to bude pristojan život
ali ne može ako je jednosmerno, i ako samo jedan gura

Back