I najlakse im je da okrive jedno drugo zbog nesposobnosti, zato sto nemaju onoliko koliko im je potrebno, i odose kola nizbrdo...
zato donekle i razumem tog momka
ako je samo to u pitanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I najlakse im je da okrive jedno drugo zbog nesposobnosti, zato sto nemaju onoliko koliko im je potrebno, i odose kola nizbrdo...

ne da se upoređuju, nego ti se srce cepa kad vidiš svoje dete u tuđim krpama, nesrećno jer se nema za nove patike
o letovanju ili rekreativnoj da ne pričam
a realno retke su istinske i sveprozhimajuce ljubavi...
hehe to se meni desilo![]()
a realno retke su istinske i sveprozhimajuce ljubavi...
a ima i nesrecnih u prosecnim patikama koje imaju svi i nesrecnih u skupim patikama
a ima i nesrecnih u prosecnim patikama koje imaju svi i nesrecnih u skupim patikama

zato donekle i razumem tog momka
ako je samo to u pitanju![]()
takve ljubavi su u stvari posledica strpljenja trpljenja i neocekivanja ludila i zadovoljavanje malim uspehom
a one dzejn ejr verujem da su retke
Kanda u datom slucaju ipak postoji nesto takvo, slazu se njih dvoje, inace bi se odavno razisli.
Filozofa uvek gde hoćeš i koliko hoćeš..ne morate da spamujete temu.
Mene interesuje mišljenje svih, i ne očekujem da bilo ko bude na mojoj strani, samo želim da čujem i tuđe mišljenje jer sam počela da se gubim od njegovih ubeđivanja da sam luda i bezobrazna. Ako i vi kažete da sam luda i bezobrazna, ko sam ja da mislim drugačije?![]()
tjah da da
vidovita zorka?
Ziv ljudski stvor, nasao je neku koja mu odgovara, i on je njoj dobar, ali ne zna sta ce i kako ce, ne moze bez nje, a nema s cim dalje, ne moze joj nista obecati, jer verovatno ne zna ni sta bi sa sobom u toj bedi.
i to stoji, ali na tebi je da se pobrineš da ta deca imaju, a ne da ih štancuješ pod sloganom - ako ima za jedno, biće i za desetoro
tjah da da
vidovita zorka?

ajde sad malo smorite sa decom kao da je lik o tome mislio zabole ga
ok ima verovatno i dzejn ejr varijanti ali nju je us.ralo, nije isla okolo sa kanapom i trazila muzha

budibogsnama 
budibogsnama
![]()
Procitaj ponovo uvodni post, da nema ljubavi medju njima post bi bio daleko kraci, sva desavanja bi stala u par recenica, ne bi bilo tolike "istorije".![]()
Uglavnom se i ja s tobom slazem , ali ne i ovaj putuglavnom se slažem s tobom, ali ne i ovaj put
nije tačno da nisu potrebna materijalne sredstva.... gde će da žive, od čega će da žive, od čega će da hrane i odgajaju dete?
i nemoj da mi kažeš da je dovoljna samo ljubav, jer nije... kad se nagomilaju računi, zakrče creva, izliže se stara garderoba, kad gledaš kako ti dete nosi tuđe stvari, ljubav se pretvara u svađu
ne kažem da treba da se zarađuje za avione i kamione, ali daleko od toga da za brak/zajednički život nikakva materijalna sredstva nisu potrebna
.Uglavnom se i ja s tobom slazem , ali ne i ovaj put.
Ne vjerujem da neimastina unistava pravu ljubav . Neimastina samo razotkriva losu vezu . Ako je neki par siromasan
ne vidim kako ce se obogatiti ako se razidju . I dalje ce morati jesti i oblaciti se .Vjeruj mi da sam prosao i siromastvo
U ratu mi je porodica zivjela godinama bez prihoda . Morao sam ostaviti i pusenje , a dugo vremena nisam mogao popiti
ni jedno jedino pivo . U tim trenucima je porodica bila sloznija nego ikad . Na kraju sam i ranjen , ali ni to nas nije
pokolebalo . Neces vjerovati , bas tada sam bio jaci nego ikad a porodica jos sloznija .
U zivotu je najvaznije imati kraj sebe pravog partnera i druga . Ako to imas , ostalo je lako !