i šta posle 4 godine veze?

ja ga ne pljujem, volim ga i poštujem, i ne bih bila s njim ni dva dana da mislim loše o njemu..
Za brak nisu potrebna nikakva materijalna sredstva . Potrebne su samo svije osobe koje se vole .
Krevet za spavanje imate , jer i sada spavate u nekim krevetima .Hranu imate jer i sada nesto
jedete . U braku necete jesti nista vise .Ne voli on tebe dovoljno i to je citava prica .
Da voli , odnio bi te na rukama kuci .

Polako, polako...

I sada kada bi mu postavila ultimatum, ti znas sta bi ti on rekao, zato ga i ne postavljas.
Smiri se i sacekaj jos malo...ali smirena i bezbrizna, uzivaj u zivotu, jedan imamo.
Pocni i ti nesto da ulazes, sredjujes...nemoj samo da obigravas oko njega i cepas ga.

Mada, ovo je moj - zenski ugao. Ma kako zvucali muski odgovori - to je ipak muski ugao, a to te zanima...

Draga moja, ja mislim da si ti vec odlucila samo ti je potrebno da ti to jos neko potvrdi. 4 godine biti s nekim je stvarno dugo i covek se navikne na tu osobu i nesto najteze je sledeci dan se probuditi bez njega/nje. Al covek preboli, vreme ucini svoje, neko drugi popuni tu prazninu...govorim ti iz iskustva, bila sam i ja u vezi 3 godine i odjednom je taj balon od sapunice je pukao.
Ponekad ljubav sama nije dovoljna, jeste da mi ovde nismo culi drugu stranu price i naravno da ce se naci i poneki maco muskarac ovde koji ce ti reci kako si ti odvratna i pljujes po coveku koji ima problema, al svi mi imamo granicu do koje idemo, i kad jednom dodje do toga, treba biti jak i izaci iz situacije koja te gusi.
Iz tvoje price sam mogla da steknem utisak da ti svom decku nisi na prvom mestu a trebala bi biti ako te iskreno voli i ako misli s tobom deliti buducnost. Jednostavno to su takve osobe koje ce uvek naci nesto drugo i iskaliti se na tebi iako ti nisi kriva i ti ces morati da ga vuces za rukav citav zivot.. Nikom nije bajno, nemam svi dzak para pa da uzivamo, al to nije razlog da u svadji ti izvuces deblji kraj jer si mu nesto prigovorila, veruj mi, takve osobe se ne menjaju. Prelomi u sebi, gledaj sta gubis a sta dobijas ako i dalje ostanes u toj vezi, mislim da ces videti da vise toga gubis. Vec si dosta izgubila, imala si abotrus i mislim da je to jedna od najgorih stvari koje se mogu desiti zeni, na njega to izgleda i nije ostavilo nekog uticaja.
Nije lako izaci iz takve veze gde imate takvu proslost i cinice ti se kako kraj sveta al sve ce se srediti i biti bolje.
Naravno da ti ne govorim da treba da ga ostavis, nemoj me pogresno shvatiti, al cemu i dalje insistirati na necemu cega odavno nema, to je moj savet
Zelim ti svu srecu i da jednom otvoris neku srecnu temu ovde
Veliki pozdrav :bye::bye:

Dragi forumaši, i momci i devojke, želela bih da čujem vaše mišljenje o mom problemu, jer više ne znam da li sam luda, zbunjena ili blesava..
S mojim dragim sam u vezi sad okruglo četiri godine. U suštini se dobro slažemo, nismo nikad raskinuli pa se mirili, bilo je manjih trzavica i svađica ali ništa strašno. Nekako smo od početka znali da smo jedno za drugo i da je to to. Posle 4-5 meseci smo pričali o tome da živimo zajedno. Pričali. Jer nikako da nam se poklope sve kockice. Tj. njemu. Ja sam sve vreme imala posao i čekala. Da završi faks. Posle godinu i nešto, kad je i to prošlo, čekali smo da se zaposlli. Kao za maler, od posla ni p.
Ćale došao da živi s njim i bratom, da bi našao neki posao, keva ostala u drugom gradu odakle su jer je tamo imala posao. U međuvremenu sam abortirala, jer ne bismo imali od čega da podižemo dete. On odlučuje da ode u inostranstvo da radi bilo šta. Prvo je bila priča da se oženi tamo, da bude 5 godina (koliko već treba) da dobije državljanstvo, ja da ga čekam, da dođem ponekad da ga vidim (kad ponekad?, sigurno će me šef pitati koliko često želim da dobijam godišnji i slobodne dane da bih putovala). Hvala Bogu, odustao je od te ideje. Bio je 3 meseca, vratio se. Posle godinu i nešto, našao je i posao. Plata prosečno otužna, ali je bar nešto počelo da ide na bolje. E sad čekaj, ne može brata i ćaleta da ostavi same. Onda, njegovi prodaju stan tamo i kupuju drugi ovde u gradu. Sad čekaj da vrate dugove. On mora da im pomogne. I sad na kraju čeka veću platu...A ja ostarih čekajući Godoa..Biološki sat kuca, otkucava..Sačekaću ja još malo, nije problem kad sam toliko čekala, i nemam ništa protiv da on pomogne svojima, ali kad ćemo mi doći na red? svaki put kad spomenem budućnost, bilo šta vezano za nas, on dobije nervni slom i posvađamo se tako da me izvređa kao najgoru klošarku i na kraju ispadnem debil što razmišljam o zajedničkoj budućnosti posle 4 godine veze. To je tabu sve dok se ne dobiju svi potrebni uslovi koje je on zamislio ( a za koje ja ne smem da pitam koji su). Da li sam stvarno bezobrazna i da li stvarno treba da ćutim, sedim i čekam da on dođe jednog dana i kaže "evo, došao je taj dan, kockice su se poklopile..."??

kako sam ja imala prilike da vidim iz iskustva drugih (ne i ličnog jer i ne planiram nešto slično u bližoj budućnosti) obično ljudi nisu čekali da se sve kockice poklope. jer se nikad ne poklope sve.
dakle, i iz većih srranja se ljudi izvlače, snalaze kako znaju i umeju, ali opstaju i sa dvoje dece, a ne samo u planiranju. ok je imati neku sigurnost kad se razmišlja o budućnosti.
ali nemoj da čekaš i da misliš da će sutra biti bolje. možda bude i gore. i šta ćete onda? razmisli dobro i ako tako mora, čekaj još malo. ali nemoj predugo.

@plja: ne lupaj više aman.

Njoj ovaj trenutni ne odgovara. Ali onda je izgubila 4god i omatorila pa se sad plaši ako da korpu, da ga je popušila skroz, da je niko neće hteti, zato ***** po ovome...neće da bude sa njim, a ne odgovara joj.... kako god okreneš popušila je,

hahahahahaha ole oleeee....:lol:

Dragi Brando, on meni odgovara, samo sam pitala da li je strasno to što posle 4 godine želim da razgovaramo o zajedničkoj budućnosti i da li to mora svaki put da se završi vređanjem mene.. Hvala na pažnji i drago mi je što si se toliko uživeo u moj problem.. ;)

Dragi Brando, on meni odgovara, samo sam pitala da li je strasno to što posle 4 godine želim da razgovaramo o zajedničkoj budućnosti i da li to mora svaki put da se završi vređanjem mene.. Hvala na pažnji i drago mi je što si se toliko uživeo u moj problem.. ;)

meni su uvek nejasni oni koji traže savet sa strane...je l se ti zabavljaš sa publikom ili sa tim dečkom? neko sa strane treba da ti kaže šta da radiš?

lakše je kad se traži savet sa strane, jer onda nemaš samo svoju tačku gledišta nego više njih.
to da li će nekoga i da posluša je već druga priča. ovako je samo lakše sagledati sve iz više uglova.
uostalom, da nije ovde, verovatno bi tražila savet od nekoga ko joj je blizak, mada se danas i ne zna više
kome se može verovati a kome ne, pa joj ovo dodje i kao bolji sistem.

krivi ste oboje što se u tavkoj situaciji
on - jer se previše uzda u to čekanje da se stavri skockaju, mislim završio bi on faks, zaposlio se i sve teklo svojim tokom I da ste se vi uzeli ili dobili dete, snašli bi se
ti - jer si čekala tolerišući stavi koje ti se očigledno nisu sviđale
četiri godine nije malo i ne znam koliko godna imate al ako je oko tridesetih jasno je da je jedini put ka realziaciji porodice, šta ima da se razvlačite 4 godine
pardon lupam pošto je završavao fax valjda je bio u dvadesetim kada čovek u principu nema pojma
mislim da ste prosto imali različite prioritete sve vreme, ti želiš porodicu a on peni na spomen te teme... traži nekog ko se uklapa u tvoje želje

krivi ste oboje što se u tavkoj situaciji
on - jer se previše uzda u to čekanje da se stavri skockaju, mislim završio bi on faks, zaposlio se i sve teklo svojim tokom I da ste se vi uzeli ili dobili dete, snašli bi se
ti - jer si čekala tolerišući stavi koje ti se očigledno nisu sviđale
četiri godine nije malo i ne znam koliko godna imate al ako je oko tridesetih jasno je da je jedini put ka realziaciji porodice, šta ima da se razvlačite 4 godine
pardon lupam pošto je završavao fax valjda je bio u dvadesetim kada čovek u principu nema pojma
mislim da ste prosto imali različite prioritete sve vreme, ti želiš porodicu a on peni na spomen te teme... traži nekog ko se uklapa u tvoje želje

a ti si završio fax i našao posao, pa si merodavan?

a ti si završio fax i našao posao, pa si merodavan?

merodavan sam koliko i svi registrovani članovi da dam svoje viđenje problema opisanog u temi
ako postoji obostrana želja sve dođe an svoje, mnogi su se maldi uzeli i pravili decu pa su stigli i da završe fakultete i da se kuće
i da ne ponavljam treći put - različiti prioriteti a ja ne verujem nešto u predugo čekanje da se poklope

Back