Battlecat
Iskusan
- Poruka
- 6.977
Lupeta dečko.Bugari i Rusi imaju tastature na ćirilici a takođe i Windows.
Pa idi kucaj Bugarski čoveče, šta se zanosiš nekim teorijama , a ništa konkretno ..
Imaju i Kinezi jebg ti nemaš i to je to , eto ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupeta dečko.Bugari i Rusi imaju tastature na ćirilici a takođe i Windows.
Imaju i Kinezi jebg ti nemaš i to je to , eto ...
Normalno.Imaš li ti tastaturu na gotici?Ako hoćeš da se dobro uvučeš švabama,trebaće ti.Pa jel imaš na ćirilici ? Ako nemaš šta me daviš ovde ...![]()
Pa da , kulturna retardacija i superiornost zapada , tako da nema poente da isteruješ nešto na silu , go with the flow ...![]()
Normalno.Imaš li ti tastaturu na gotici?Ako hoćeš da se dobro uvučeš švabama,trebaće ti.

Pa kakve veze onda ima tvoja priča da je latinica praktičnija za nešto kad je pola Sveta ne šljivi?Imao si keca iz srpskog,pa ga zato mrziš?Pa idi kucaj Bugarski čoveče, šta se zanosiš nekim teorijama , a ništa konkretno ..Imaju i Kinezi jebg ti nemaš i to je to , eto ...
![]()
Izgleda da nemaš pojma o računarima.Mašinski jezik ne poznaje ni ćirilicu ni latinicu,samo nule i kečeve,bitove i bajtove.

Nisi ništa objasnio,jer nemaš pojma.Rekao si da je latinica u osnovi računara,a nije.Pa da , izbegavaš da priznaš da vrtiš sve u krug , tipično proseravanye, sam si me pitao objasnio sam ti suštinu . za ostala proseravanja nadji drugu metu , jer ovde ne prolazi ...![]()
Ал' не дамо "наша" слова šđčćž, и нећемо qwerty, оћемо "наш" qwertz распоред...
И на таблице за кола ће стављамо "наша" слова šđčćž, па макар и не путовали у иностранство с њима..

To pišem za vas,proevropski i svetski orijentisane,koje inače Svet ne šljivi i ne pita ništa,da razumete.A ako vam smeta latinica,umem ja da kuckam i na Ruskom....bitovi, bajtovi i kompanija su deo koji se ne vidi...poenta je u tome u kakvu tastaturu gledas dok kucas glavu dajem da je latinicna, mislim za tebe ne vazi svakako jer ti si "izdajnik" roda svoga gle' tu ukrasenu latinicu, cak si je sredio da ne bude celava c c c...pokrij se usima zece...![]()
Nisi ništa objasnio,jer nemaš pojma.Rekao si da je latinica u osnovi računara,a nije.
Pročitaj opet, jer se stvarno brukaš , aj da onako nevino ne znaš , nego još i profuravaš neki stav ono bzvz ... haha
Pročitaj opet ono 
I da se izolujemo da deca ne vide belog dana i u pećinama da živimo to je najbolje ...![]()
Ал' не дамо "наша" слова šđčćž, и нећемо qwerty, оћемо "наш" qwertz распоред...
И на таблице за кола ће стављамо "наша" слова šđčćž, па макар и не путовали у иностранство с њима..
Ne , rekao sam kako tvoj logički um pravi rečenicu na ćirilici u odnosu na tastaturu na latinici ... EtoPročitaj opet, jer se stvarno brukaš , aj da onako nevino ne znaš , nego još i profuravaš neki stav ono bzvz ... haha
Pročitaj opet ono
![]()
To pišem za vas,proevropski i svetski orijentisane,koje inače Svet ne šljivi i ne pita ništa,da razumete.A ako vam smeta latinica,umem ja da kuckam i na Ruskom.
Pa jel imaš na ćirilici ? Ako nemaš šta me daviš ovde ...![]()
Чекај, а зашто су наше тастатуре на латиници? Што нема да се купи и на ћирилици?

Ne davi te on nego ti lupas gluposti.
Мој ''логички ум''?Каква је то глупост?Ми можемо подједнако добро да користимо тастатуру на оба писма,без обзира како је неко одштампао слова на тастатури.Много си слушао код вас турбо фолк,а то не пролази у овој причи.Ne , rekao sam kako tvoj logički um pravi rečenicu na ćirilici u odnosu na tastaturu na latinici ... EtoPročitaj opet, jer se stvarno brukaš , aj da onako nevino ne znaš , nego još i profuravaš neki stav ono bzvz ... haha
Pročitaj opet ono
![]()
Која је почетна премиса?...vis' ja koristim iskljucivo cirilicno pismo a evropski sam orjentisana...bice da vam pocetna premisa nije bas najbolje odabrana
...jesi li ti pitao narod sta misli o tome? Naravno da nisi buduci da vecina Srba koristi latinicu svakodnevno...praksa sve kaze lepo i u lice...
Мој ''логички ум''?Каква је то глупост?Ми можемо подједнако добро да користимо тастатуру на оба писма,без обзира како је неко одштампао слова на тастатури.Много си слушао код вас турбо фолк,а то не пролази у овој причи.
O tome ti pričam , znači nemamo jaku kulturu i uticaj u svetu = odsustvo potrebe za tastaturama na ćirilici ... To je to , kome trebaju .![]()
Онима којима просрпски председник не може продати будућност у ЕУ за двадесет година, а без перспективе за недељу дана.O tome ti pričam , znači nemamo jaku kulturu i uticaj u svetu = odsustvo potrebe za tastaturama na ćirilici ... To je to , kome trebaju .![]()
Баш то,имамо много неписмених будала које форсирају латиницу.А најгоре је то што те будале имају власт.И зато они краду а Србија назадује јер они ништа не знају.Осим латинице.Изгледа да смо пали на ниске гране..