jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Tebi je čudo to, što je tvoja majka ostala trudna sa tvojim ocem i tako...ti dospeo na ovaj svet...Cudo je da smo uopste zivi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je čudo to, što je tvoja majka ostala trudna sa tvojim ocem i tako...ti dospeo na ovaj svet...Cudo je da smo uopste zivi![]()
A tvoje pitanje glasi?Ali...sa onim tvojim pravim Bogom, koji naravano...nije šizofreničar...
Taj Necin pravi Bog, nije iz nikakvih drugih spisa....to je Bog koji postoji samo za njega....Polako , ako imaš neko mišljenje iz drugih spisa slobodno reci , da vidimo u čemu je nerazumevanje.
Pa ono kad bi se kojim slucajem bice iz 4. dimenzije pojavilo ispred tebe pojavilo bi se iz materijalne tacke onda rapidno menjaloNisam imao pojma da se negde u meni, nalazi ta četvrta dimenzija...![]()
To je Bog koji postoji za svakoga pa i za tebe.Taj Necin pravi Bog, nije iz nikakvih drugih spisa....to je Bog koji postoji samo za njega....
1. Da li taj tvoj pravi Bog ima neko ime...Ili je jedini od miliona i miliona kojekakvih bogova i božanstava, bez imena...A tvoje pitanje glasi?
A šta je ta četvrta dimenzija...ako je ta dimenzija vremenska to bi značilo šta...Da li bi to značilo da se je ispred mene pojavilo...vreme...koje bi u moju utrobu spakovalo ceo svemir...A u smislu trodimenzionalnosti prostora da kažem u smislu napred-nazad, gore-dole, levo-desno, da li bi to biće-vreme, znalo da li sam gore ili dole, levo ili desno...Pa ono kad bi se kojim slucajem bice iz 4. dimenzije pojavilo ispred tebe pojavilo bi se iz materijalne tacke onda rapidno menjalo
oblik i na kraju nestalo u tacki. puf. Osim toga moglo bi da te prevrne tako da citav univerzum stavi. u tvoju utrobu, a utrobu napolje![]()
Za Solomona je taj tvoj pravi bog, samo jedan od...bogova...To je Bog koji postoji za svakoga pa i za tebe.
Interesuje me tvoje mišljenje u vezi sa ovim stihom...Idemo dalje .
Potpuno mi je svejedno da li su mi poruke nadovezane jedna na drugu ili su razdvojene. Zbunjivalo me je to što prilikom mog pisanja pre neki dan nije bilo tog nadovezivanja poruka jedne na drugu.mora da praviš pauzu od 20minuta ako hoćeš odvojeno
bog,mogućnost menjanja,sad mi to palo na pamet![]()
kod baneta (bmax) sve možeI već ima prvog sledbenika...bmaxa...![]()
Mislio sam na 4. dimenziju, ne na vreme koje bi onda bilo 5. dimenzija, u smislu vremenske koordinate, mada ono nije apsolutno... inače univerzum je zamišljen kao 4d lopta gde smo mi na površini...1. Da li taj tvoj pravi Bog ima neko ime...Ili je jedini od miliona i miliona kojekakvih bogova i božanstava, bez imena...
2.- Da li taj tvoj pravi Bog, ima sina...
3.- Da li je taj tvoj pravi Bog, tvorac svega stvorenog i da li je stvorio prvog čoveka i prvu ženu...
Ovo je od, po tvojoj tvrdnji od lažnog Boga...
Isaija 44:6... ''Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov, Gospod nad vojskama: ja sam prvi i ja sam poslednji, i osim mene nema Boga.''
Da li je taj tvoj pravi Bog, kazao nešto slično...
A šta je ta četvrta dimenzija...ako je ta dimenzija vremenska to bi značilo šta...Da li bi to značilo da se je ispred mene pojavilo...vreme...koje bi u moju utrobu spakovalo ceo svemir...A u smislu trodimenzionalnosti prostora da kažem u smislu napred-nazad, gore-dole, levo-desno, da li bi to biće-vreme, znalo da li sam gore ili dole, levo ili desno...
A neka druga priča bi bila, četvrta dimenzija u ezoterijskom smislu. Kao i treća pa i peta.
Za Solomona je taj tvoj pravi bog, samo jedan od...bogova...
Psalam 86:8...'' Nema među bogovima takvog kakav si Ti, Gospode, i nema dela takvih kakva su Tvoja.''
Neco, može li taj tvoj pravi Bog da kaže nešto ovako...
Izlazak 3:14... ''A Gospod reče Mojsiju: Ja sam Onaj što jeste. I reče: Tako ćeš kazati sinovima Izrailjevim: Koji jeste, On me posla k vama. ''
A voleo bih kada bi mi predočio onako konkretno, u čemu je razlika izmedju onog Boga iz Biblije i tog tvog pravog...
Da nije možda taj tvoj pravi bog, jedna od pojavnih manifestacija sotone...![]()
Naucnici kazu da je nas univerzum zakrivljen kroz 4. dimenziju tj nasa 3d je zakrivljena kroz 4. dimenziju,kada bi iz 2d gledao 3d loptu video bi samo tačku. a ako si duhovno zreliji video bi krug.
ali loptu nikako
a onda mašta može svašta
ajnaštajn je bio serator u prevodu?Naucnici kazu da je nas univerzum zakrivljen kroz 4. dimenziju tj nasa 3d je zakrivljena kroz 4. dimenziju,
a Ajnstajn u generalnoj teoriji relativiteta objasnjava gravitaciju kao pad kroz 4d prostor, tj gravitacija
kao rupa i zakrivljenje 3. dimenzije u 4..
Pa ono njegova teorija direktno omogucava da je Carstvo Nebesko bukvalno u namaajnaštajn je bio serator u prevodu?
Ma biće Bane, kako se ono kaže, desna ruka Nece Šmece, kada osnuju novu sektu...pravi bog...kod baneta (bmax) sve može![]()
Ko te istripovao sinko ?Ma biće Bane, kako se ono kaže, desna ruka Nece Šmece, kada osnuju novu sektu...pravi bog...![]()
Smeta ti malo šale...zbog čega...Zezaju te @bmaxa
Pa znaš kako, ako bih se držao ove tvoje tvrdnje...A ovaj ne bi prepoznao boga ni kad bi stvarno postojao ispred njega...Toliko je zaludjen svojim, tj ne svojim, tekstom da .....
nemam pojma, da li bih u tome uspeo...Verovanje je laž ubedjenja.
Pokušaj shvatiti, da je četvrta dimenzija upravo vreme. Vreme ne može biti ... peta dimenzija...Mislio sam na 4. dimenziju, ne na vreme koje bi onda bilo 5. dimenzija,
Nisi shvatio. Univerzum nije zakrivljen kroz četvrtu dimenziju ( a to je vreme).Radi se o zakrivljenosti prostor-vremena.Naucnici kazu da je nas univerzum zakrivljen kroz 4. dimenziju tj nasa 3d je zakrivljena kroz 4. dimenziju,
Nisi upoznat sa suštinom Anštajnove priče. Po Anštajnu, u njegovoj Opštoj teoriji, gravitacija nije sila kao što je smatrano do tada, po njemu, gravitacija je osobina prostor-vremena a jačina gravitacionog polja je mera zakrivljenosti prostor-vremena.a Ajnstajn u generalnoj teoriji relativiteta objasnjava gravitaciju kao pad kroz 4d prostor, tj gravitacija
kao rupa i zakrivljenje 3. dimenzije u 4..
Pa sta si rekao drugacije od onoga sto sam ja prepricaoNisi shvatio. Univerzum nije zakrivljen kroz četvrtu dimenziju ( a to je vreme).Radi se o zakrivljenosti prostor-vremena.
Nisi upoznat sa suštinom Anštajnove priče. Po Anštajnu, u njegovoj Opštoj teoriji, gravitacija nije sila kao što je smatrano do tada, po njemu, gravitacija je osobina prostor-vremena a jačina gravitacionog polja je mera zakrivljenosti prostor-vremena.
Nisi to dobro razumeo, izgleda. No ajde da ostavimo onda to na miruPokušaj shvatiti, da je četvrta dimenzija upravo vreme. Vreme ne može biti ... peta dimenzija...
Voleo bih pročitati tvoje objašnjenje u vezi sa tim.Pa ono njegova teorija direktno omogucava da je Carstvo Nebesko bukvalno u nama![]()