- Poruka
- 56.044
Ne znam, posto nikoga nema...ima li smisla pitati - kako ste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde si ti, drago bice?!Ne znam, posto nikoga nema...ima li smisla pitati - kako ste?

Dosta dobro,Ne znam, posto nikoga nema...ima li smisla pitati - kako ste?
Nadam se da ste vi dobroNe znam, posto nikoga nema...ima li smisla pitati - kako ste?
Cmox ti!Nadam se da ste vi dobro
Ja ću samo zvanično sa mojim fejk smajlom da kažem, dobro sam hvala![]()

I ja cu onda fejk smajlNadam se da ste vi dobro
Nadam se da ste vi dobro
Nadam se da ste vi dobro
Dobro sam,waterfall kako si?

Odakle ti ova moja slika, Amelie?

Hahaha, našla me nekako pa rekoh, da podijelim.Odakle ti ova moja slika, Amelie?![]()

Draga moja drugariceHahaha, našla me nekako pa rekoh, da podijelim.
Nasmijalo me.
![]()
Zao mi je sto nisi blize..Onako...khm... Nisam nasla :/ Uzela sam neki drugi, ali mi nije lep kao onaj koji sam videla...Kako si ti? Jesi našla onaj ukras koji si spomenula?
Srce za gif...Ovdje kiša pada kao blesava.
![]()
Baš, sad bi zajedno protiv kiše, snijega i svega što se nađe na putu tražile ukrase.Draga moja drugariceZao mi je sto nisi blize..

To je nešto za na prozor, stol, zid ili jelku?Onako...khm... Nisam nasla :/ Uzela sam neki drugi, ali mi nije lep kao onaj koji sam videla...
Kazu da ima u drugom delu grada veci izbor ali meni daleko da tamo idem...
Baš, sad bi zajedno protiv kiše, snijega i svega što se nađe na putu zajedno tražile ukrase.![]()

Moze za jelku (ukras je za kacenje), moze i negde u stanu da se okaci...To je nešto za na prozor, stol, zid ili jelku?
Ovdje su Pepco, Tedi i Kik puni takvih stvari. Ne znam koliko ti je blizu nešto od toga.
Moze za jelku (ukras je za kacenje), moze i negde u stanu da se okaci...
Daleko mi da idem na Novi Beograd (a i ne poznajem ga dobro) da trazim...
Pravi?A videla sam mnogo lepog, velikog Deda Mraza...bas pravi, msm da je cena oko 5.000.
Ovde imamo samo Pepco, od toga sto si navela.Ovdje su Pepco, Tedi i Kik puni takvih stvari. Ne znam koliko ti je blizu nešto od toga.