Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.623
Nevernik
Odrastao si majstore
Odrastao si majstore

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Po 101-vi put.
Nisam ni vernik ni ateista, izgleda da moram da ti nacrtam
Nisam nista, obican najobicniji gradjanin
Naravno da si gradjanin ili u smislu sinonima za državljanina neke države ili onog u smislu ...gradjanin je neko ko živi u gradu a seljak je neko ko živi na selu. Ali čoveće, gradjani su i svi vernici kao i svi ateisti.
Po tvom apsurdnon kazivanju proizilazi da se može birati izmedju onog...biti vernik, biti ateista ili biti gradjanin.
Ćoveće, razmisli malo šta češ i kako napisati.
Zini da ti kazemJasno si predočio ovako...u vezi sa onim...nisi vernik, nisi ateista...šta si

Мислиш да је то објашњење, да је подјетињио, па се дури?Jao jao koje decje fore ovaj matori cleaner koristi![]()

Поздрав за тебе јерох.

Pa on je klevetnikPozdrav i tebi ...
P.S. Da li znaš da više nisi...gradjanin...čovek tvrdi da se može biti...ili vernik ili ateista ili gradjanin...![]()

Nevernik
Odrastao si majstore![]()
Jao jao koje decje fore ovaj matori cleaner koristi![]()

Klevetnik i jaČini mi se da su i deca te i takve fore prevazišla...
P.S. I da primiš k znanju...više nisi gradjanka jer si...vernik...![]()
kako su neki mastoviti u pokusaju da uvrede one koji ne misle kao oniA šta znači...biti nevernik...
ИменицаУреди
nevernik, м
Значења:(значење изведено преко синонима) ateista, bezbožnik, antihrist, neznabožac, disident, inovernik, begunac, bogohulnik, poganin, bezvernik, apostata, krivovernik, рег. đaur рег., đaurin рег., арх. idolopoklonik арх., mnogobožac суж. [1][н 1]
Синоними:
Mislis kao ti Ziskara pa se izvuce jer nosis zelenu boju?kako su neki mastoviti u pokusaju da uvrede one koji ne misle kao oni
pogledaj sta je sinonima
posle su oni progonjeni
Ја мислим да не може бити и агностик и грађанин истовремено, нека се фино изјасни да знамо, не може обојеRazlozi ga u sitna crvca jeroh da zapamti kad je usao u dijalog s tobom
Klevetnik i ja
Tako rece mona
Al se pitam kao agnostik sta si jeroh ti hahaha
.cudne su vase percepcije uvredaMislis kao ti Ziskara pa se izvuce jer nosis zelenu boju?
Срам их било, откуд им само толико синонима?kako su neki mastoviti u pokusaju da uvrede one koji ne misle kao oni
pogledaj sta je sinonima
posle su oni progonjeni
Razlozi ga u sitna crvca jeroh da zapamti kad je usao u dijalog s tobom
Pa znaš kako...ako je Mona kazala...onda si klevetnik...Klevetnik i ja
Tako rece mona![]()
Al se pitam kao agnostik sta si jeroh ti hahaha

A da ...... tvoja uvreda je bila direktna i samo ti o brisase postcudne su vase percepcije uvreda
a ti si pokazala svoj obraz

kako su neki mastoviti u pokusaju da uvrede one koji ne misle kao oni
pogledaj sta je sinonima
posle su oni progonjeni
E sad si mi stvarno ulepsala vece, ali veruj mi najiskrenije da se od srca smejemRazlozi ga u sitna crvca jeroh da zapamti kad je usao u dijalog s tobom

Nemoj vise tako naglo, uplasio si me, oznojio sam sePoznato ti je da su mi tako već godinama, sagovornici obićno veoma brzo uhvatili tutanj sa teme.

Ја мислим да не може бити и агностик и грађанин истовремено, нека се фино изјасни да знамо, не може обоје.
Mora da je tako, kada ti kažeš.Sagovornici obicno nemaju sta pametno da cuju pa napuste, to je sustina bato moj.
A i ja cu privremeno napustiti dok se ne vratimo na temu, pozz

Nemoj tako, da zine, Jeroh je dobar coek, a ti si gradjanin Srbije, a da li si vernik il ateista, nije ni vazno,Zini da ti kazem![]()

Jeroh koka kokice i prodaje na ulici, ali , pitanje je sadasnje, da li on i dalje pred napadom Corona virusa se povukao il prodaje te svoje kokice,E sad si mi stvarno ulepsala vece, ali veruj mi najiskrenije da se od srca smejem
Jak mi je lik ovaj jeroh, jak ko crna zemlja.
Kako cu se izboriti sa filozofom, pitanje zivota i smrti
Nemoj vise tako naglo, uplasio si me, oznojio sam se
Sagovornici obicno nemaju sta pametno da cuju pa napuste, to je sustina bato moj.
A i ja cu privremeno napustiti dok se ne vratimo na temu, pozz