Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 17.042
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A majku mu, treba sići sad niz ove moje basamake!![]()

Ja već gorim, dajte prskanje.![]()
Obriši se vlažnim maramicama kao ja što radimTrebam se okupati, još gore!![]()
I sebe si poprskao grupno prskanje

BukvJesmo, zato trenutno i nemamo spremno piće![]()

A posle mi prebacujes jer vas nisam prepoznao a necete da se druzite sa mnom![]()

Okupaj me!Obriši se vlažnim maramicama kao ja što radim
Koliko je to užasnog ukusa, tačno sam jedva čekala da počnem da pijem pravi alkohol

Ozbiljno nađi nešto da prelepiš preko. Ono je ski staza. Ako smeš da čačkaš oko toga zbog gazdarice.A majku mu, treba sići sad niz ove moje basamake!![]()
Pazi se. Medo je tamooo! Medoo!A majku mu, treba sići sad niz ove moje basamake!![]()
Kolege ti bitnije od nasA posle mi prebacujes jer vas nisam prepoznao a necete da se druzite sa mnom![]()

Ozbiljno bađi nešto da prelepiš preko. Ono je ski staza. Ako smeš da čačkaš oko toga zbog gazdarice.![]()

Po svim vecim gradovima je takoNe znam da li je tako i u drugim gradovima ali kod nas je ovo neki fenomen koji ne znam kako bih nazvala.![]()
PHAHAHAHAHAHA ni medo mi ne bi mogao sad ništaPazi se. Medo je tamooo! Medoo!![]()

Tako meni jednom pobegao pa sam se sav popišao
Pa ti si krenula nepripremljena u ovo planinarenje.Trebam se okupati, još gore!![]()